- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
envagyok #51397 üzenetére
Itt a baj, hogy fogalmad nincs az 1050ti mérés miért annyi.
Rajtad kivül mindenki tisztában van vele.
Majd ha leesett ird ide nyugodtan.
Ezért is fals a te visszaszámolós eredményed.A 8 gigás 570 tipikus fogyasztását 150 wattban adja meg.
Azaz a 4 gigás game alatt nemigen fogja ezt megenni.Azt is letisztáztuk, hogy tipusonként a fogyasztás eltérő lehet.
Anand tesztjében jól látszik, hogy a nitró + 30 wattot kér.Fehér Farkas: szerinted msi 550 nanómat mennyiért rakjam fel? 28-30k?
-
Gyuri27
félisten
válasz
envagyok #51384 üzenetére
Ott a teszt amit linkeltél.
Ha a ph az egész konfigra 300 wattot mér egy 4 gigára húzott 5960-al aminek alapból 140 watt a tdp-je + a többi sallang, nincs miről beszélni.
De mint látod kb ugyanazt mérte az anand is. A teljes rendszer 330 wattot kajált
Szóval mindenki más hülye. Mert ezek 200 wattot esznek. Minden másnak meg elég 130 watt.
Oké köszi.Azt, hogy nálad mennyi 570 járt irreleváns. Mert csak saccolsz.
Majd ha prezentálsz normális müszeres mérést akkor majd beszélgetünk.
Addig meg azt gondolom nem én vagyok a sötét.seniman: itt befejeztem vele. Ha tovább folytatja ezt a seggemből rángattalak stilust megy a modkerbe.
Vicc a csávó amúgy is. Mert a gpu-z megmondta mi a fogyasztás. Az igen.
Csak tudnám, hogy a nagy teszt oldalak pl anand miért költ drága müszerekre meg baszkódik a müszeres méréssel mikor elég lenne a gpu--z, cpu-z vagy szomszéd mariska nénit megkérdezni. -
Gyuri27
félisten
válasz
envagyok #51381 üzenetére
Ez a teljes rendszer fogyasztása. Proci, lap, ram, hdd, ventik, vga.
Nyilván kártyája válogatja (ram mennyisége, oc) de egy sima 4 gigás 6 pines tápcsatival igen csak ott körül eszik.
A 8 gigás, oc verziók meg 150 körül.[link] Teljes konfig. A prici alapból 130 wattot kajál. Itt meg fixálták 4.2-n. Gyanitom az is bőven 150 wattot kajál.
Azaz minden másra marad 180 watt.Inkább hiszek a mérős méréseknek (még ha komplett konfig is). Mert én is tudok saccolni. Mint a gpu-z.
-
Gyuri27
félisten
válasz
envagyok #51357 üzenetére
No de itt megint keveredünk.
A nem akarom, nem éri meg eladni az más. Az teljesen korrekt.Az hogy akkor 50-60k volt az egy dolog. Ezt mondtam. Nem ebből kell az árat képezni. Hanem abból ami most van.
De azt tudtuk jól, hogy a ram ára akkor volt a csúcson. Aki akkor vett az tudta, hogy eladáskor örült bukó lesz rajta. -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
Kalandor #51334 üzenetére
Hát ebben akkor nem értünk egyet.
Mert szerintem már hirdetésben szakcionálni kellene.
Hiszen a hatályos jog szabályozza mi az a jótállás.
Nem egyszer szaladtam én is bele, hogy csak annyi volt kiirva, hogy van rá garancia.
Aztán mikor kicsit megvalagásztam kiderült, hogy lószar van rá nem garancia.Fehér Farkas: lol ugyan már. Máskor is elő kerül. Zsörtölődni is szoktunk vele. De azt hiszem egy határt vele szemben nem szoktunk túllépni.
Nem mondom, hogy néha nem lett kicsit több a salt. De azt figyivel, kicsi banánnal megúsztuk.
MKV esete az merőben más.
S még valami. Vesztem én össze télapóval is. Kalandorral is. Egyik sem volt gizda.
Mig mások meg ......
No de mindegy is. A lényeg, hogy nem megyek a napba. -
-
Gyuri27
félisten
válasz
Erdei88 #51323 üzenetére
Sőt mások az 5+ éves 50k+-ért vásárolt vga-t se adják fél ár alatt. Pont ilyen gondolat menet miatt.
Nem az a lényeg mennyiért vetted. Hanem hogy amikor el akarod adni mit lehet kapni azért a pénzért.
Szóval lehet, hogy 3 hónapja az volt az ára. Ha közben olcsóbban árulják a boltok.
Igy jártál. Lehet verébre vadászni.Pont ezt a problémát tárgyaljuk egy ideje.
Hogy az eladók többsége a vásárláskori árból számolja az árat.
Ezért fordul elő pl, hogy drágább a 2-3 éves 2400-as ram használtan a ha-n, mint a 3000-3200 a boltban.
Mert nyilván mikor vette drága volt. Nem akar sokat bukni. Csak hát azóta történt egy s más. -
Gyuri27
félisten
válasz
envagyok #51317 üzenetére
Ausztriában is van fogyvéd törvény. Amit szivesen elolvasok, ha leforditod. Kiváncsi vagyok ott mi is a passzus. Mi a különbség az itthoni és az osztrák közt.)
Meg itthon is.
Értelemszerüen itthon az itthonit kell alkalmazni.
Szóval ha a kinti cucc nem eu garis, világ garis akkor az itthon nem garis.
Ugyanúgy mint a nagykergari sem gari.
Meg a cégere vásárolt gari se gari.
Meg a majd intézem gari se gari.
Lehetne ezt sorolni.Az hogy a boltok, hazai kisker milyen állapotban van. Az megint egy hosszabb beszélgetés.
De a mostani témában irreleváns.
Azt viszont gondolom ausztriában sincs kolbászból a kerités.
Gondolom ott is akad panasz boltokra. Ott is akad fogyasztói panasz. -
Gyuri27
félisten
válasz
Speed® #51315 üzenetére
Hol volt szó itt a modeáició ekézéséről?
No de szivesen látnék valami irományt arról, hogy az eladók csak a törvényben meghatározott jótállást tüntethetik fel jótállásként?
Szivesen látnék egy-két intézkedést (figyelmeztetést, bant) ahol az ilyen mutyis garos egyénekkel szembe történik valami.
Ha jól olvastam a csalós topikot ezekből a "garis" termékekből volt néhány probléma.
Gondolom készül az iromány a leendő vásárlóknak a ne utalj mellé arról, hogy mi az a jótállás. Meg miből lehet később kára, mi az ami nem faja bár jótállásként van feltüntetve.
Lássuk te terelsz-e ezekben a kérdésekben.Ja amúgy tényleg cuki vagyok. Ezért iszom a kévét egy cukorral.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Speed® #51313 üzenetére
Hát az a nagy helyzet hogy hagynám is. De pl évek óta megy a mutyi, garázs, hozzám, józsihoz, nagykerhez stb-stb gari az aprón. Ami ugye nem garancia, nem jótállás. Ugyanis azt a törvény leirja, hogy mi az.
Aztán mégis lehet ilyen szarokkal hirdetni dolgokat itt.
Ami minimum etikátlan. De a törvénysértést se zárnám ki.
Amihez te, ti aszisztáltok.
Szóval nem biztos, hogy engem kellene oltogatni személyeskedő stílusban. Mert az még egy apródnak se járja.
Hanem kicsit nagyobb rendet tenni a ha-n.Részemről veled lezártam. Ha nem tetszik amit írok nem olvasod. De semmiképp ne kommentáld olyan stílusban ami erősen súrolja a jó izlés határait mint az iménti pár hsz. Mert a modkerben fog kikötni.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Speed® #51294 üzenetére
Akkor nem olvasod. Ugyanis nem kötelező.
Sőt előfizetsz prémiumra úgy azt se látod, hogy irtam egyáltalán.A többieknek: jól van zsákosok. Felirtam a neveket. Egy sírkőre mindenkiét!
No de ha veszek is vga-t. Akkor se fogok elmenni az aprós árak mellett.
R7 370 35k. R7 360 20k és társai-t nem fogom szó nélkül hagyni. -
Gyuri27
félisten
válasz
envagyok #51279 üzenetére
A valahova külfödre gari és majd ha arra járok elviszem de nem igérek semmit az felénk (ebben a topikban nem gari).
A sokat eszik sokat fűtre meg csak annyit irok be kell tudni állítani.
Kb 10 perc az egész. De az nem való mindenkinek.Nekem pl az 550-et ennyi volt beállítani. Gyári 1050mv-ről 970 (finom hangolás nem volt, lehet menne még kicsit lejjebb is) powerlimit +75% oszt csók.
-
Gyuri27
félisten
válasz
snecy20 #51263 üzenetére
Azt én már 7 alatt is csináltam.
Cseréltem a lapot. F8. Lepucoltam a chipset drivert, lant, hangot.
Majd az újakat felhúztam, oszt csók. Persze reg cleaner volt.envagyok: nekem eladóként nincs értékelésem? Maradjunk is ennyiben.
Ha azt se tudod mit hol kell keresni. Ha nem tudod, hogy ki vagyok. Ha azt se tudod merre vagy arccal. Nem leszünk komák.
Szóval nyugodtan lapozz tovább ha a posztomat látod.
Ha mindenképpen írni akarsz hozzá, kicsit nézz utánam.
Akkor talán nem jutsz fals következtetésre. Nem irkálsz facccságokat.
Amúgy 486 óta én is foglalkozom pc-vel.
Kereskeldelmi végzettségem is van.
És még sorolhatnám. De nem fogom. -
Gyuri27
félisten
válasz
envagyok #51219 üzenetére
Na akkor viritsd mit tudsz.
Boltban rx 570 4 gigás 43-46k. Ingyenes szállítás, 3 év gari, 2 game (min 10k értékben).
Akkor szerinted mennyibe kerül.
A: 1 hónapos, gamék nélkül.
B: 6 hónapos, gamék nélkül.
C: Elmúlt 1 éves gamék nélkül.
Persze a gari normális boltba szó.Bármennyi hozzám, hozé ármándóhoz vagy világvégi neve nincs bolta szóló garival.
D: 1 hónapos.
E: 6 hónapos
F: több mint egy évesNincs gari, nincs game, doboz se nagyon. Nem az első tulaj. Feltételezhetően bányászott. Tuti bányászott.
G: (itt már mindegy mennyi idős).Továbbá.
Szerinted egy 3+ éves gari nélküli bányász 470 melyik univerzumban ér 30k-t?
4-5+ éves gari nélküli 380 mitől kerül 30k-ba?A válaszokat előre is kössz.
Mellé duma nem kell.
Indokold az árakat.snecy20: 1 év után többnek kell lenni az áresésnek mint 20%. Mert 1 év után a boltok többségében csak a gyártói garit kapod meg a termékre.
-
-
-
Gyuri27
félisten
Vót egy beszélgetésem zaffir 570 itx témában.
Ezért megváltoztattam az aláírásom. -
Gyuri27
félisten
válasz
Smiley #51081 üzenetére
Persze. Rócsild a középső nevem és szeretem osztogatni lidérceknek a semmiért.
Mag had vegyen már pótlás nélkül egy új vga-t.[link] 50k. Ami nem kevés. Cserébe a vga-ról egy árva kép nincs.
csicso82: na várjál jóbarát. Mit akarsz küldeni? Mer szart neküldjél. Ha jó megmondom mennyit füzetsz oszt kész.
-
Gyuri27
félisten
Na szóval.
Futár: fizetek, aláírok (jatt). 2 perc vár, bontok, nézünk.
Tényleg ingyé tanitccsssak meg itt mindenkit üzletelni? -
Gyuri27
félisten
válasz
Papooo #50982 üzenetére
Ha most csinálok egy oldalt, shopot bármit.
Aminek a neve lehet bármi. Aztán ezt a shopot reklámozom pénzért bárhol.
Ehhez kinek mi köze? Ahhoz, hogy nálam a shopba mi mennyibe kerül?
Akinek esze van egy noname csoportból, shopból nem vesz semmit (még ha féláron van se).
Ugyanúgy bivajbasznádi nimandoktól se veszünk semmit az apróról.
Aki meg nyerészkedni akar mer félár. Oszt becumizza az az ő baja. -
Gyuri27
félisten
Nézd ha be se vagyok regisztrálva a ph-ra akkor pénzért nem is reklámozhatok itt?
Úgy tudom van itt reklámfelület. Amit meg lehet venni, ki lehet bérelni.
Namármost ha nem veséket árulok meg nem hasadóanyagot akkor ezt megtehetem.
De nem csak itt hanem bárhol másol. Újságban, tévében, rádióban, plakáton.
Akkor miért érdekes, hogy 3 napos a regem? -
Gyuri27
félisten
válasz
seniman #50945 üzenetére
Oszt nem kerül az semmibe.
Ryzen 1200 18k. 20 alatt van 450-es lap. 8 giga ram 13k. Ez cirka 50k. Ha nem veszel 6 magos-t ami 20k akkor 30k-t kell költeni. Szóval eladod a mostanit legyen 10-15k. Akkor tényleg nem költöttél sokat.
És nem kell lidércekkel alkudozni. Nem kell fosni, hogy 10+ éves hardverek mikor halnak be. Hátradőlsz és élvezed a 3 év garit. Meg hogy fejleszthető a konfig még jó darabig. -
Gyuri27
félisten
válasz
#89309696 #50940 üzenetére
Ember 10 felett árulják a 955-965-t. Elmennyé.
Azért adtam fel a hirdetésem úgy ahogy.
És ugye azt mondja a lidérc hibátlan, meg nincs baja.
Az én 955-m is az volt. Amig el nem kezdett haldokolni.
Ezek 2008-09-es procik. Ami 10-11 év. És benne van a pakliba, hogy meghal.seniman: annyiért kapsz ryzent. Ami 4 maggal is sokkal gyorsabb.
Amúgy az fx árak is viccesek. A 4-6 magosok még csakcsak. De a 8 magosak pff.
Jobban jársz ha boltból veszed. Nem sokkal drágább és nem sok éves meg 3 év gari is van rá. -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
envagyok #50894 üzenetére
Figyi koma. Az hogy van hülye aki vásárol az egy dolog.
De a boltban 3 év garos (3 nap azonnali, 14 nap elállás) 18k-s proci használt ára még két hónaposan se 17k. Nimandtól meg főleg.
Az az eladók szerencséje, hogy vannak lidércek akik 1-2k spórért saját magukat lecumiznák ha elég hajlékonyak lennének.
Ettől még mindig gáz, hogy használt holmik bolti űr alatt 5%-al vannak (ha épp nem bolti áron vagy felette).Srác árul a320 lapot 20 pénzé. Szivem szerint beirnék, hogy ne verjen már át senkit. Mert b450-es lapok vannak boltban 22-23k-tól. De ugye nem lehet mert üzletrontás.
Persze az más kérdés, hogy azzal a lappal ha szopni fog a vevő az miért jó a ha-nak.570 vatta új 43k, 580 4 gigás 45k 2 gaméval.
Miért adnál 25 pénzt garancia nélküli nimandtól és/vagy dzsunka helyre garis vga-ért? -
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #50879 üzenetére
Szoktam.
De ha nem szoknék akkor se szójjá be. Mer vagy te nem leszel vagy én (előbbi sokkal valószínűbb).Na csak mert minak beraktam ide 2 1200 árat. Az egyik 18k volt a mésik 19 (alku nincs). A bótba meg 18k és pár százas. Itt még az 5-10% olcsosodás sincs meg.
Persze ahhoz képest biztos megvan amikor vette.Friss: 17k-ért is van fent.
-
Gyuri27
félisten
Ki mit tippel?
A rizsa 3 érkezésével az aprón az 1xxx-2xxx procik árai továbbra is bolti ár alatt lesznek 5-10%-al?
Vagy jelentősen csökken az áruk? -
Gyuri27
félisten
Újonc koma rám ír. Neki lenne eladó 570 vga-ja. Kevesebb mint egy év gari valami kicsi vlágvégi boltba. Zaffir nitró 8 gigás. 45 pénz.
Mondom 48k-ról indulnak 2 gaméval (a nitró 56-58 2 játékkal már ha mindenáron nitró kéne).
Válasz: akkor vegyél olyat. -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Mit nem értesz? Spórolt 10k-t.
Ha nem értel hozzá akkor ne irkáljál ide.Én mindig úgy voltam vele, hogy van x pénzem.
Mondjuk vga-t akarok venni.
Megnézem az aprót. Ha nincs normális cucc, normális eladótól akkor irány a bolt.
Ha tudok még hozzá tenni akkor megveszem azt.
Ha nem akkor annyiért veszek amennyiért van.
Persze új, boltból gyengébb (bár ez a mostani ha árakon nem feltétlen igaz).
Viszont nincs reckér (hogy beszarik, átvernek ablakon kidobott pénz). Nincs ideg.Ryzen 1200 aprón 18-19k. A bótba is ennyi.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Cs1csó #50811 üzenetére
Van felén egy mondás.
Minden nap felkel egy hülye. Na ő azt az egy embert várja.
Persze ha 70-ért adná pénzénél lenne. De ugye árába adni nem nagy kunszt. Haszon is 0.
Így kirakja dupla áron és reménykedik.Imádom még az utolsó ár cimkét (vastagon 3 felkiáltójellel).
Egy: mé ha nem viszik el mi lesz?
Kettő: cimbora ha jó, reális áron raktad volna ki a (jó cuccod, nem lepra) már rég elvitték volna.Azt mondjátok meg nekem, hogy a népek mi a bánatos tökömet tudnak csinálni az alaplapok hátlapjával?
Akár 1-2 hetes, hónapos lapoknál sincs meg sokszor. -
Gyuri27
félisten
[link]
Faszbúk markecplész.
Kérdezem: milyen tipus.
Irja: linksys.
Mondom: az nem tipus hanem gyártó.
Kérdezem: ár?
Irja 12k.
Irom. Azért dualban router van boltba.
Irja: nincs meg az adapterje így 8k.Megköszöntem szépen. Azt hiszem ezt a remek boltok kihagyom.
-
Gyuri27
félisten
Ryzen 1200 3 hetes 19k. Cselgáncsoséknál 18.790. Xmeneknél 18.833.
-
Gyuri27
félisten
válasz
shteer #50540 üzenetére
Nem ő keni. Hanem egy szerecsen rabszolga akit öccázé alkalmaz. Igy is megéri mert zsebbe 2500 és nem bukik háromezret.
Azt meg külön jó olvasni, hogy van aki elfogadható kockázatnak tartja a 90k-s bányász, gari nélküli vga vásárlását.
Beretvás: engedd el. Ide jött menőzni, hogy mennyit keres. Meg vett egy 90k-s vga-t. Oszt ha tönkre megy szarik bele. Me pénz nem számít.
-
Gyuri27
félisten
válasz
seniman #50531 üzenetére
Tudod az nem világos, hogy van a zinternet. Biztos tudja a lidérc, hogy van. Mert a HA egy internetes valami.
Megnézek egy cuccot. Aztán rákeresek. 5 perc alatt árat, véleményt mindent megtalálsz.
Meg ugye vannak a nagyobb bórok: cselgáncsosék, ufóék, vizesék, X-menek.Megnézek pl egy 470-et. Megnézek egy tesztet. Ugye 470 bótba mán nincs. Megnézem az 570 kb 10%-al gyorsabb. Megnézem ezekben a boltokban hol a legolcsóbb igényemnek megfelelő 570.
Mondom 15-30 percet vett el az életemből ez. Látom 570 vga-k 43-46k-ért mennek a legolcsóbbak.
Kutatok a ha-n. Aztán látom, hogy bányász karik mennek 30k környékén gari nélkül. Majd nézek tovább. Nem bányász karik mennek 35 környékén.
Aztán tudatos vásárló lévén elgondolkozok, hogy megéri-e nekem a használt gar nélküli cuccot 8-10k-val olcsóbban megvenni.
Ezen a ponton különbözünk mi meg azok akiket az alienek hoztak.
Mert mi azt mondjuk, hogy inkább az új. Ezek meg örülnek a minimális spórolásnak. Mert 4-8-10 pénzből lehet venni titákat meg herkát meg hurkaszaftot meg ilyeneket.vásárlow: koma nagy fiú vagyok. Ha szét nézek a ha-n a fenti folyamatot végig zongorázom. Ezt az 570-et is magam találtam meg.
Tudod én rászánom azt az 5 percet. Onnan tudom, hogy kb mennyibe mennek a 29xx-3000-3200 ramok. Oszt szokok járni röhögni a ha-ra mikor annyiért vagy drágábban árulják a 2400-s ramokat pl.
De ugyanigy tudom a rizsa árakat is. -
Gyuri27
félisten
válasz
#92006144 #50528 üzenetére
Ember tart egy ideje.
Ráadásul az msi, asrock szintén kinál 46 pénzért.
Mondok mást. A naviig ezek az árak maradnak (lehet csökkenek is) hiszen piris sarokban a zöld sarok ellen semmit nem tudnak felmutatni.
Szerinted jó a 26k? Most vezetted le hogy + 4kért van egy vatta új 570-ed. Gondolom a vevő is jobban járt volna +4k-ért egy 570-el mint egy használt gar nélküli 470-el. -
Gyuri27
félisten
válasz
shteer #50522 üzenetére
Az összkép az ami nem tetszik.
Gar nélkül, bányász vga 30k. Új bolti garos + 2 game 43k.
Persze lehet én vagyok a hülye. Hiszen megveszik így is. Holott ha a 2 gamét csak 8 pénzért adja el az ember akkor 5k diffi.
Miért adja el?
Mert 43k-ért megveszi az új garist. Gamékat eltolja 10k-ért (vagy többért) és közel 0 forintért lecserélte a gar nélküli 2 éve bányászó vga-t. Neki van igaza ha vannak olyan hülyék akik meg is veszik. -
Gyuri27
félisten
Nem birtam magammal.
Régi motoros árul bányás 570-et (itx zafir). Gari nincs 30k.
Ez ufóéknál division golddal meg z-vel 43k.
Kiváncsi leszek mit válaszol (már ha). -
Gyuri27
félisten
válasz
shteer #50508 üzenetére
Több mint egy hónappal később megkérdeztem mikor ér ide (így és ennyit).
Mikor már 2 hónapos volt a dolog te kérdezted meg, hogy rendeljed meg megint. Ami irtam hogy meg ne próbáld. Oszt ennyi vót.
Te engem ne hozzámán kellemetlen hejségbe. Mennyé ki oszt locsoljad meg a virágot mer az is csak egy állat.
Egyébként tiszteletteljes kérésem lenne feléd: kabbe. -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser #50380 üzenetére
Na most még ha meg is tartja a játékot.
Akkor is 30+k egy használt 470-re vagy 43 egy új garis 570-re az azért nem mindegy.
De megnéztem az 560 árakat is használtan. Az is vicc a fentiek fényében.csicso82: persze, hogy nem akar bukni. Az ő részéről meg is értem. De ki az a hülye aki vesz is valamit ilyen körülmények közt?
-
Gyuri27
félisten
Megnéztem a HA-n a 470 árakat.
Nem kellett volna.
Biztos jó vétel egy 4 gigás 470 gari nélkül (90% bányász) 30+k-ért.
Csak még én nem találom benne a logikát.
Megyek is meditálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest