- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz zoltanz #14400 üzenetére
gyanus volt a ficko,mert tul pontosan korulirta a probelamat,meg azt,hogyan probalta megoldani.
illetve ugye en tudtam,hogy hibatlanul kerult be a szekrenybe,ott nem romolhatott el.
ettol fuggetlenul,ha nem kartalanitom teljesen,rogton jonnek a negativok.mondjuk a lap garis meg, komplett konfigkent vasaroltak.szamlak megvannak.
csak a scan.co.uk-hez, azt meg fingom nincs,hogy tudnam lezongorazni.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
titán
válasz kenwood #14402 üzenetére
Én is most kaptam egy olyan alaplapot, amiről a gazdája azt állította, hogy hibátlanul került be a szekrénybe. Én el is hiszem neki. Hozzám viszont garantáltan hibásan került. Próbálom kitalálni mi a hibája, hátha megoldom. Szóval igen, van ilyen.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Gyuri27
félisten
válasz zoltanz #14410 üzenetére
Mondjuk a vevő is láma. Ha van egy 5-6-10 éves cucc. Ami ráadásul használaton kivüli egy idő óta.
Azt vagy nem veszem meg. Vagy min 3 napos visszavásárlással. Go home, próba. Ha jó örül. Ha nem vissza a cucc. De ez benne van a pakliban egy ilyen cumónál.
Aki ezt nem tudja a piacra se menjen krumplit venni.
Mikor nézem az aprót és azt írja teszteletlen az nálam halottat jelent. Nyilván egy proci, ram állóhelybe ritkán adja meg magát. Viszont van rá esély. A hdd, vga, lap az más. Föleg a lap.Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
Nah, anno leírtam már, h Mercury/kobian és hasonló deszkákkal sorozatban úgy jártam, h ilyen-olyan hibákkal hozzám került. Megkocsikáztatás után nem is indult már. Mikrorepedések, etc. Gépben még elfut, néha hibázik, de egy kiadós rázás/szállítás végképp megöli. Van ilyen sajnos.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
BiP
nagyúr
válasz schawo #14391 üzenetére
Nyilván ez napi sok-sok üzlet esetén átértékelődik, de én sem vagyok híve a "boldog tudatlanságnak".
Ha nagyon kell a cucc pl. már kész a gép, de csak ez hiányzik, esetleg emiatt csúszik a régi eladása stb. 3 nap az már maga az örökkévalóság, és addig is csak idegeskedik az ember, hogy mi lehet.Nyilván a helyzet nem fog változni, ettől még nem lesz kézben a cucc, de mégis jobb tudni, hogy amúgy él az eladó, csak rajta kívül álló okok miatt csúszik a dolog. A tudat. (Meg hogy partnerként kezelik.).
(Futárnál is szeretjük, ha nyomon tudjuk követni, hogy haladnak a dolgok)Persze, amikor nem sürgős, akkor kb. mindegy, és 1 héttel utána már nem is emlékszik rá az ember, ahogy írod, de ha legközelebb megint ahhoz az eladóhoz sodor az élet, aki így intézte/így kommunikálta a dolgokat, fenntartással fogom én is kezelni (vagy nem tőle veszek legközelebb). Az én korábbi esetemben az adott eladó volt messze a legolcsóbb, így elfogadtam, hogy ennyiért ez jár, és már tudom, mit várhatok tőle. Ahogy Gyuri írta, a szolgáltatás része.
-
djculture
félisten
Tantonics végfok: [link]
-
norbert1998
nagyúr
-
nagyúr
Hát bakker...
Vanegy magyar hirdetési oldal, ahol jókat lehet fogni állítólag...
Na és van a keresője! Az mekkora király. Beállítom, hogy Tolna megye, oszt' első találat: Heves... aztán Békés, majd Fejér, ezt követően BAZ....
Király, hö... egészen szánalmas.(#14427) seniman
.Próbáld ki mobilon,ott még ramatyabb
Jajj, nemá'... ennél is?
Azbeszt...[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
félisten
válasz cappa72 #14424 üzenetére
Meg az üzik amik késve mennek át, mert gondolom átnézik őket. Namármost, írsz kettőt és a 2. nélkül félre érthető és ír neked, te írod h késik a másik üzi úgy érthető és csak kavarodik minden. NEkem ezekből rengeteg a gondom. Már kaptak pár üzit amire jött a sablon szöveg, hát ott b... meg magukat!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
norbert1998
nagyúr
válasz snecy20 #14428 üzenetére
A láncfűtész az egy ilyen kicsi ember, benne van a lancfureszben, láncos vezérlésű /hajtású járművek belsejében és fűti a láncot üzem hőmérsékletre. A japán autókban pici okosz embel va van, a koreaiban viszont kicikinai,mert az aplokoleai nem szereti ezt csinálni. Ő inkább ólmot pakol és leméri a suját.
-
nagyúr
válasz shteer #14429 üzenetére
Kereső? Nóóórmális?
Hogy lehet tárgyra mondani, hogy ő? Tárgyra azt mondjuk, hogy ez. Tehát keresez, hűtez, falvédez, stb.
Igazam van, tehát igazam van, ez már kettő. De abban is igazam van, hogy már kétszer volt igazam. --> három.
(Bocs, kissé sokszor utánzom István von Besenyőt)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok. Régebben, amikor a telefonomat adtam el akkor találkoztam pár gyöngyszemmel, mint hogy meg volt hirdetve a cucc X- ért(lebeszéljuk, eljon, jo neki, korbenezeti ismeros ismerosevel) aztan a helyszinen kozli, hogy ja hogy ő csak X-5 e ftot hozott el és ugyan aggyammá oda neki. (Gondolom ezek ilyen alap darabok a thread életében)
.
-
törölt tag
válasz Adam_Shepard #14433 üzenetére
nekem most nemrég a vevő: erzsébet utalványt elfogadok?
Mert sajnos nincs nála apró... körbemutattam az üzletekre, hogy hol tud váltani -
Chaser
legenda
Ezek arra játszanak hátha nyernek pár ezrest. Ilyenre a válaszom mindig az volt itthon, az ajtó arra van, köszönöm az érdeklődést. Nem itthon meg szintén, ajtó nélkül Érdekes mindig meglett a megbeszélt zseton.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Depression
veterán
Miért nem adtad oda neki doboz, akksi nélkül?
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
kenwood
veterán
Azon mindig jokat mosolygok magamban ,amikor tortenik egy erotlen probalkozas helyszinen
.
En tudom,hogy nem fog ures kezzel hazamenni csak azert,mert nem jott ossze az ezer forintos alku.
O meg tudja, hogy en ezt tudom.Mondjuk nekem csak sima alku probalkozas volt.
Eleve nem hirdetek semmit,amit otezerrel olcsobban is hajlando vagyok eladni,meg mar csak elvi okokbol sem adnam oda egy ilyennek.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
SUPREME7
addikt
válasz Depression #14439 üzenetére
Én egyszer ezt bejátszottam egy akkor még apródos paraszttal. Elvittem neki egy telefont a város másik felébe, erre ott kezd el alkudozni. Azt hitte ha ennyit utaztam engedek. De mondtam, hogy velem ilyet nem fog bejátszani és otthagytam. 5perc múlva hívott, hogy jó, kifizeti az egész árat. De mivel köcsög volt, kivettem a dobozból a töltőt+adatkábelt mielőtt visszamentem.
Nemrég meg egy másik helyszínen alkudozó talált be, de előtte 20 percet késett... Nyomorult 500Ft-ot akart alkudni, de kezdtem bepöccenni, szóval mondtam, hogy ne bohóckodjunk, erre jó akkor fizet, de tudok-e visszaadni, hát persze, hogy nem volt nálam se apró, olyan helyen találkoztunk ahol nem lett volna egyszerű pénzt váltani, szóval csak megspórolta az 500Ft-ot a paraszt.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Depression #14439 üzenetére
Megneztem volna a fejet, amikor szedem ki az iPhonebol az akksit
És, így tessék.
[ Szerkesztve ]
.
-
GZoli7
senior tag
válasz norbert1998 #14423 üzenetére
http://audio-database.com/TechnicsPanasonic/amp/su-v9-e.html
Vagy [su-v9]
120W csatornánként.[ Szerkesztve ]
-
titán
Aki fotózgat, és adott el használt gépet, az már találkozott a világ idiótájával. Minden magyar fotós ismeri, nekem csak nem jut most eszembe a neve. Mindig mindenkivel eljátssza, hogy eljön, aztán nincs nála annyi, most azt tudna adni cserébe, vagy ennyit fizetne rá erre, meg arra, amit számoljak be. A legjobb az volt, mikor az üzletelés után kért, hogy adjak neki jegyet, mert nincs a visszaútra A legtöbben már fel se veszik a telefont neki. Én viszont eddig két üzletet is lehoztam vele. Van egy pár dolog, amit mai napig használok, és tőle szereztem beszámítás útján olcsóért, a többi beszámított cuccot meg sikerült jó áron továbbadni. Csak ki kell bírni a stílusát, és keményen bele kell állni vele az alkudozásba.
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest