- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz Erdei88 #13546 üzenetére
ez meseszép. Igazán nem is tahó vagy ilyesmi, ez a végtelen keserűség és a kegyetlen őszinteség ragyogó gyümölcse.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
aktív tag
válasz Depression #13554 üzenetére
Csak azért írtam mert anno ezeket a procikat kazánnak hívták.
Gondoltam találó lesz
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
Depression
veterán
Eladó egy Telenoros sim kártya,előfizetéses amelyen 105.490Ft a lebeszélhetőség!
Meg lenyomozhatatlan kártya is van itt helyben. Ezek hogy?
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Depression #13559 üzenetére
Wasafa$?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az előbbi az tuti kamu, hogy még bontatlan is mellé ahogy látom.
A 2. meg egyszerű. Kamu névre, vagy hamis igazolvánnyal lett véve. Csak annyira hülye az eladó, hogy nem jut az eszébe, hogy egy lenyomozásnál nem a kártyát keresik, hanem a készüléket amit használnak, ergó ennek a kijelentésnek semmi értelme az ég világon.
Live-Die-Respawn
-
seniman
veterán
Szerintem nem a lebeszélhetőség,hanem a hűségdíj lesz annyi,ha lemondják az előfizetést
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
-
Honzi
senior tag
Lakatos Gyuszi megunta telefonját.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
ViZion
félisten
ájfón az ilyen, jön az új, cserélni kell...
De legalább a korrekt beszerzési nettó ár + 25k-ért adja...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Erdei88
veterán
"Nálunk NINCSENEK Rejtett áras hirdetések,minden eggyes termék annyiba kerül amennyiben hirdetjük!!!!!!"
-
gban
Közösségépítő
Pont itt botlik ilyenbe az ember?
- Zajszint: 18 dB
- Fordulatszám: 1500 rpmLeejtéskor ekkorát szól és ennyivel pörög a sarkán?
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
snecy20
nagyúr
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
BiP
nagyúr
válasz snecy20 #13573 üzenetére
Dedikált. Gondolom ezért a magas ár. Biztos van olyan
h$lyerajongó, akinek ez megér ennyit.(#13576) snecy20: Jó esetben senki nem fog még érdeklődni sem, és akkor majd rájön ő is, hogy "szolidan" túlárazta a cuccot. Az ő képzeletében biztosan ér ennyit. De akkor már meg is tarthatná magának
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
Tudom, nem lehet linkelni, de a valasz erdekelne:
Hirdetes eseten miert torli valaki jegeles utan a cuccot? Valamint az ajanlo miert hozza fel igy is? -
-
ViZion
félisten
Eeegen, ált. azoknál jellemző, ahol valami nem tiszta.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
gban
Közösségépítő
Csak a szokásos: hirdetek egy vga-t, privát helyett a topicban megkérdezi, holnap merre vehető át?
Válaszoltam privátban.
Kérdés: lehet tippelni, hány betű volt a válasz (segítség: csak a negatív és a tört számok biztosan nem jó tippek - vagyis nem biztos hogy a válasz egy pozitív egész szám)?
Természetesen volt belépve, nem egyszer.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
ViZion
félisten
Oda a topikba egy "sajnos a privátra azóta sem jelentkeztél, így a kártya Neked már NEM eladó."
-
nagyúr
válasz zoltanz #13588 üzenetére
30-at el kell kérni előre, a többit, ha megvan a jelszó. Azt jóvan.
Még mindig jobb, mint amikor valaki kétezret fizet előre, és tizenötöt akkor, ha odaér az Alderaan-ra, ami közben megsemmisül...
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
djculture
félisten
válasz norbert1998 #13596 üzenetére
sokat öntözték és megnőtt
-
gyurkikrisz
őstag
"*Ezek NEM érdekelnek cserére: 4S, 5S 32GB, iPad, iPod touch, Apple Watch, MacBook Air Pro, Kindle, Asus, Acer, Radeon, Nvidia, Intel, AMD, HP, Dell, Toshiba, Alienware, Acer, Nikon, Canon, Panasonic, Samsung Edge, LG G4, Sony, HTC, Huawei P8, Lenovo, Microsoft Lumia 950, Nokia, Xiaomi, Blackberry, Leica, Xbox 360 One, PS4, Harman, JBL, JVC, Denon, Sennheiser, notebook, laptop, Oakley, GPS, drón, SIM, LCD vagy plazma LED TV, 4K, UHD, erősítő, SSD, DDR3, microSD, tablet 8.0 9.7 10.1 10.5 12. Android 4.4 Kitkat 5.0, 5.1 Lollipop, köszönöm megértésed." - grat, szép seo.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
ViZion
félisten
válasz djculture #13594 üzenetére
Legyél kicsit elnézőbb. Te vajon milyen hirdetést adnál fel, törött kézzel, a hányás-hasmenés vírussal fertőzötten épp a WC-n kuksolva, egy telefonról???
Mert nyilván itt ez a tényállás, h szerencsétlen beteg ember hirdet, és melléütött párat. Te meg kigúnyolod...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest