- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
gyönyörű!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Cyberpunk
félisten
válasz dreamdancer #46 üzenetére
Így van az Alpha, meg a Note 4 is fémkeretet kapott, várhatóan az S6 is fog, még ha nem is full fém unibody házat, de keretet biztosan.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
dreamdancer
őstag
-
Már várom az A sorozat tagjait, de én inkább az A3-ra leszek kíváncsi ha valóban fémházas lesz az is akkor nagy piros pont.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
janeszgol
félisten
Mire hozzánk eljut, azzá válik. (Kb 110-120 ezer forintig van középkategória.)
Bár ez a kategorizálás régen volt helyénvaló. Ma már elcsúszott a dolog. (Lást Lumia 630/520, Snapdragon 400 van bennük négy-, illetve két magos kiszerelésben), elfogadható kamerával (jobb, mint a sony 8 megapixelesei) és alsókategóriás árral nyitottak. Jó tudom ezek reklám telefonok.
Ma már kevésbé van értelme a kategórizálásnak.
-
zoo8800
veterán
válasz Cingáriusz #19 üzenetére
A 300 és 400 dodó azért még nem felső kategória.
rip and tear, until it is done
-
Cyberpunk
félisten
Furcsa, hogy középkategóriában bukkan fel a fém ház a Samsungnál.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
ctvagyok
őstag
Hát ebben a színben kb ronda de nagyon. Egész A széria el lesz cseszve az árral ezt is garantálom. Lehet nem lesznek rossz készülékek, de 20k-val minimum drágább lesz mint a konkurencia. Kár, mert 4,5 hd felbontás, fém ház, normális aksi és árlenne, akkor lehetne esélyük. De már látom, hog 90-k lesz a legolcsóbb.
Bukta az egész.
Ne legyen igazam, de ez kevés lesz Samsung. Értem én, hogy profit az kell, de kína ezeket felannyiért hozza majd ki.
5" re meg kevés a 720p, főleg szinte biztos pentile lesz. S410 meg 30k- forintos kínai telefonokvan lesz. Szóval nem is modnok semmit.
Pedig a desing nem rossz, de olyan árakat fognak ráverni, hogy nem lesz sikeres.[ Szerkesztve ]
-
v_atis
tag
már az alpha is közel van az én ízlésemhez, ez még közelebb csak kellene valami sötétebb szín. ha az lenne belőle meg max 4,5-ös kijelző én vevő lennék. így viszont erős a gyanúm hogy úgy leszek vele szép szép de de marad az i4s.
3310-t230-c75-e51-e52-5800-e72-skate-e72-xperia ray-lumia 800-i4s-lumia 735-huawei p7-iSE-iPhone11Pro-13ProMax
-
lolal
senior tag
Remélem az árazással megint sikerül mindent szíven szúrni . Aztán persze jön a mentegetőzés hogy ők mindent megtettek és nem értik a hibát biztos a userekkel van a gond ....
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
ryori
senior tag
Elég ocsmány, főleg ebben a színben. nem vagyok ellenére a Samsung házaknak annyira, most nem erről szól, az Alpha háza is tetszett. de ez... ebben a színben...
-
Ren Hoek
veterán
Ezekben az új S5, A5-ökben lévő AMOLED mennyire hajlamos beégni?
Amiket T-ben láttam kirakva, azokban már ott vannak az ikonok szellemkép formában. Frankó...
-
judas13
addikt
Samsung. Az meg mi?
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
F34R
nagyúr
Vegre van hova fejlodni a Samsungnak is, most mar ok is premium kategorias telefont adnak, az eddig is premium arakert
-
Ali G.
senior tag
az a szitu, hogy szerintem itt nem a gyártási nehézséggel van baj, hanem erősen elkúrtak valamit és későn jöttek rá, aztán most korrigálniuk kell az egész raktár selejtet
(#23) Touch-ko: te nem azt mondtad, hogy csak ifos fórumba írkálsz?
[ Szerkesztve ]
-
toto2700reg
aktív tag
Ez nem egy iPhone? (Samsung felirattal?)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Paul119
addikt
válasz Cingáriusz #19 üzenetére
van jos gombod ? lotto 5ost is meg mondhatnad
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
őstag
válasz Mr President #18 üzenetére
ehhez képest ráadásul felső kategóriás árakat határoz meg ezekre
-
Mr President
senior tag
Tetszetős készülékek. Viszont egyet nem értek, hogy miért középkategóriában és miért nem felsőkategóriában lépi meg a samsung a teljes fém házat?
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
őstag
Forma és anyaghasználat már rendben van. Ezt a gusztustalan, szögletes, puklis fényképezőt kéne végre elfelejteni a Samu-nak. Rettenetesen gagyi hatású.
[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
az i6+ -nál is gyártási problémák vannak, most akkor én is járjak öröm táncot?
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
mrlujoak
veterán
válasz csatakacsa #2 üzenetére
Szerintem ez is közrejátszik/játszott...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mindfreak
őstag
Más gyártó ezt úgy szokta elintézni - hadd ne írjam ki inkább a nevét -, hogy szimplán kiadja a megjelölt startnál és akinek nem marad az várhat a következő szállítmányra. Mondjuk azért kapkodnak is rendesen. Ezért nem fognak annyira.
-
veterán
Samuéknál baj van, samuéknál baj van...
-
Flind
senior tag
Jó lenne az irány, csak úgy túl lesznek árazva, hogy mégsem.
-
xmaas
őstag
Ez egy szep keszulek erre mar lehetne mondani hogy premium csak elcseszik a gyenge hardverrel meg majd a magas arral szokas szerint
Inkabb ez lett volna alpha szeriaban felso kategorias hardverrel hihetetlen hogy mindent forditva csinalnak/szarul gondolnak meg -
csatakacsa
tag
Ennek nem az volt a baja, h a fémház miatt gyenge volt az antenna vételi képessége ?
[ Szerkesztve ]
LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
-
rodrigez
senior tag
"Csúszik a fémházas Galaxy A5 startja, mert Samsung váratlan nehézségekbe ütközött, ugyanis az eddig legyártott 30000 készülékház valamiért mind polikarbonát lett, pedig esküdöztek a munkások, hogy alumínyiumot tettek a gépbe!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest