- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JayZ
tag
Atya isten az a processzor...
Szerintem ennek az átlag user csak örülhet, mert már a midrange telefonok is olyanok hogy bőven elég mindenre, sőt, akkuidőben a 600-as series talán jobb már, mint a 800as. -
Richie86
senior tag
Nyers erőnek nem lesz híján.
-
ghiottone
nagyúr
Kernel gondokra hivatkoztak, ha jól emlékszem - ezért is csúszott a Mi 5s global romja elvileg. Miui fórumon azt találtam róla, hogy nem tudták megfelelően implementálni a Qualcomm megoldását a firmware-be. Én meg hamarabb eladtam a telót, minthogy megvártam volna a javítást. Aztán megvettem a Z Play-t és azóta "öröm és bódottá"
-
moleculez
veterán
Specifikáció semmit nem mond, amikor feltűnik Benchmarkon egy teló, abszolút hidegen hagy. Ennek szerintem akkor van hírértéke, ha közben lebukik egy új SoC, grafijus vezérlő, vagy más elem.
-
Nagyon kéne már egy csúcsteló a Moto-tól. Legújabb androiddal és legújabb Soc-al. Várós.
-
Obyboy
addikt
Ez így van.
A kérdés, hogy mekkora lesz az aksi és mennyire fog majd vastagon a ceruza ha beárazzák. -
Elég gáz lenne, ha nem a legújabb Androiddal tesztelnék a készüléket, ami csúcskategóriás, és meg se jelent.
Mindenesetre jól hangzik a speckója -
ghiottone
nagyúr
Elvileg ez a készülék lesz a Moto Z (2017). Június-Júliusra majd kiderül + 6GB ramot is kaphat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest