- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
a felső kép elég kamuszagú, az sgs-en létezik a fehér bár tudom szted nincsen hanem az az ocsmány szürke, valsózinűleg handrás féle photoshop(sztem a fényerővel bűvészkedtek photoshopban hogy eltűnjön a fehér és kiemelődjön a sötétebb rész), nálam érdekes módon fehér és fekete rajta a betű
meg egy fehérből 100% feketébe átfutó színátmenetet, elég rondán sávos lesz, mert nem tudja megjeleníteni az összes árnyalatot. megnéztem és tökéletesen homogén nincsenek sávok úgyhogy ezt bebuktad mint az összes többi "érvedet", de ugyanigy a naplementzéken sincsenek sávok, teljesen el vagy tájolva
(bár ott is katasztrófa, ha az ergonómiára gondolunk). miért is? legyen kék? vagy fehér hogy kifolyon a szemed, legjobb a fekete, nemcsoda hogy az apple a samsung a htc is fekete hátteret ad a menüre, de te persze okosabb vagy mindenkinél
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest