- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
- Milyen GPS-t vegyek?
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
7Heads Drago #27 üzenetére
Én momentán nem riogattam senkit
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
7Heads Drago
veterán
Itt a ram mennyiségéről volt szó. Ha sok alkalmazás van nyitva és használva nyilván fontos hogy újratölt-e, viszont pl egy weboldalnál, facebooknál hiába szedi ki memóriából akkor is kell frissíteni.
Rendesen keveritek a dolgokat. A memória adatai nyilván fontosak, de itt arról szó se volt. Jelenleg a 4gb ram bőven elég, viszont a droid frissítésk ezt meg fogják enni, és muszáj lesz a 6gb. Véleményem szerint a következő 1 évre még biztos jó a 4 gb. Nem kell senkit se riogatni.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Kokzor
aktív tag
válasz
7Heads Drago #20 üzenetére
Ha az adott információhoz gyorsabban hozzáférek azáltal, hogy a memóriából rögtön visszatölti, az szerintem növeli a sebességet.
-
válasz
7Heads Drago #15 üzenetére
Hagyok rá időt.
Na nem túl sokat, hisz gyorsaságról beszélünk
Meg kell nézni a RAM sebességét, elérési idejét stbstb. Ja és, hogy hány csatornás.
Azt állítani, hogy ez nincs hatással a sebességre? Hmm , biztos?
@janeszgol: Ezek sebessége. Én nem mondom, hogy a több memória gyorsabb. Lehet az, de a fentiek lenyegesebbek
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
janeszgol
félisten
Én is azt írtam. Nem?
De amúgy ez egyáltalán nem biztos, hogy a több memória miatt jobb lesz a sebességérzet telefonhasználat szempontjából (nem a sebesség). Rossz memóriakezelés tönkre vághatja. Érezhető már a különbség a 4 és 6 giga memória között is, de ez Rom (gyártó) függő.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gondolom ennek is sikere lesz, elég sokan vásároltak P20 Lite-ot is. Ez meg még jobb.
-
Kokzor
aktív tag
válasz
7Heads Drago #15 üzenetére
Úgy növeli, hogy ha már megnyitottad egyszer az alkalmazást és még mindig a memóriában van mikor újra megnyitod, akkor gyorsabban nyílik meg. Szóval tudja növelni a sebességet, de a Huawei agresszív ram kezelése miatt, erre nem is lehet számítani.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
janeszgol #11 üzenetére
Inkább a RAM és a tárhely típusa az, ami jelentősen tudja növelni a sebességérzetet.
-
m1lan
őstag
Pedig nem fogják 100 alatt adni, tavaly a P20 Lite-ba is csak egy nyamvadt Kirin 659 került, de ez nem zavart senkit, pedig ugyanúgy volt 2-3 konkurencia házon belül ugyanazzal a vassal.
"Csak hát amíg a P Smart 65 lepedőért kapható, a Honor 9 Lite 70-ért megy, a Mate 10 Lite pedig 75 körül, addig a P20 Lite-ért elkérnek 100 ezer forintot, miközben tudásban nincs érdemi eltérés a felsoroltakhoz képest." - MA teszt.
Idén a P Smart (2019), a Honor 10 Lite és a Mate 20 Lite lesz az ellenfél, de a P30 Lite név és a P30-féle design úgyis eladja majd.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
janeszgol
félisten
válasz
szabimabli #10 üzenetére
Ram.
-
szabimabli
csendes tag
Melyik fontosabb most használhatóság szempontjából Android téren, a processzor vagy a memória?
Azthittem a P30 Lite 6 gigával van ellátva, de ezekszerint itthon nem.
Ha lejjebb megy a P20 ára még kicsit, akkor az egy jobb vétel, mint ez, nem?
-
-
-
csucsu21
aktív tag
Nem tudom ki hogy van vele de a széles látószög helyett jöhetne inkább egy 4-5x zoom kamera.
Nem csak itt szinte minden gyártónál.Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
Zolik
senior tag
Nem tudom miért nem lehetett beírni a cikkbe, hogy ott mennyiért adják...
"Huawei made no mention of this device, and it's available at fewer retailers with the price tag of 449 CAD or $335. "
Szóval ott kb 94ropi ..itt nálunk adóval meg a többi sáppal együtt 130 alatt biztos nem áll meg.'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
törölt tag
-
Ezt nem teljesen értem.
A P30-ban változott a hardver a P20-hoz képest.
-
janeszgol
félisten
A P30 széria mottója lehetne: "változatlan hardver változatlan áron".
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kanadában már előrendelhető, Európába később érkezik a Kirin 710-zel szerelt, kameracseppes középkategóriás.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Jogász topic
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Óra topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Okos Otthon / Smart Home
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...