Új hozzászólás Aktív témák
-
kop8
őstag
válasz
RyanGiggs #78 üzenetére
Akkor te is ara vársz amire én
Nekem nagyon csábító a Sandy Bridge 5000mhz-nél jobb órajelei, de a pénz gátatszab a vásárlásnak, meg amd-s vagyok és lehet megvárom a bulldózert én is
Én most amortizáltam le a gépem,
2*2gb ocz 1066-os ramom volt, 4magos phenom II ami vígan ment 4000-en 24/7-ben és HD 6850-em volt ami szintén jól tuningolható volt, csak pénz szűkében voltam és eladtam.Meg ha bejönnek az új amd procik a mostaniak ára lemegy és a kereslet is csökkeni fog a régi cuccokra szerintem!
-
kop8
őstag
válasz
RyanGiggs #76 üzenetére
Ja jó olcsó csak gigabyte 5870 soc-ot szeretnék csak nincs sehol
Meg legelőször új alaplapot és procit akarok majd venni és mindenre nincs lóvém egyszere...
Láttam én már egyébként olyan tesztet ahol a előrébb volt a 6850 az 5850-től.
Nekem utoljára giga 6850 volt és megvoltam vele elégedve
-
kop8
őstag
Azért néztem tesztet nem gyenge a videókari csak érdekes a 2db tápcsati...
-
kop8
őstag
Ahoz képest hogy megcsonkolt a gpu a 6850-hez képest, kapott 2db táp csatit, pedig a 6850-eken 1db van csak (van kivétel) és többet is fogyaszt!
Nem értem mi értelme van ennek a karinak
Lehet a selejtes gpu-kat így használják fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Formula-1 humoros
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Kingston NV3 szériás SSD-i 22 x 30 mm-es verzióban is polcokra kerülnek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest