- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KKaresz45
senior tag
válasz
_Volkovy_ #194 üzenetére
Régebben én is szerettem, aztán kétszer költöztünk, és akkor döbbentem rá, hogy mennyi felhalmozódott (nem csak játékdobozok, hanem egy csomó olyasmi, amit "gyűjteni" szokott az ember, de igazából nem csinál semmit a gyűjteménnyel, csak gond a tárolása). A második költözésnél már rendesen ki is szelektáltam mindent, ami kicsit is fölösleges volt, és megfogadtam, hogy innentől fogva amit csak lehet digitálisan veszek meg. Most már csak akkor veszek dobozosat, ha sürgős (must have és azonnal, nem várok semmilyen leárazásra), és sokkal olcsóbb is, mint digitálisan (bár ez elég ritka, utoljára F12010 volt ilyen).
De egyébként megértem, akinek van helye tárolni meg energiája rakosgatni, annak elhiszem, hogy jobb a dobozos.
-
heihachi
addikt
válasz
_Volkovy_ #139 üzenetére
Jó, de akkor nem értem mi a gond a Crytek kijelentésével és mitől fostaliga a játék (gondolom akkor csak konzolon az)?
Egyébként én boxon toltam a demóját az éppen úgy nézett ki, mint a PC-s minimum grafikás (gamer vagy mi volt a neve), csak sokkal kevesebbet popupolt. -
heihachi
addikt
válasz
_Volkovy_ #131 üzenetére
Melyik az a játék, ami pc-s, fps, hosszabb, mint a C2, legalább olyan szép, de ugyan olyan faszául elfut az öregecske gépemen, tartalmilag (értem ez alatt a változatos harcmodort, fegyvereket, stb.) is felül múlja a C2-t, továbbá a történetére sem lehet panasz? Had szórakozzak már én is egy ilyen fasza fps-el, mert ez nekem valahogy kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest