Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
peky
csendes tag
MOst tudtam meg ,hogy Ageia fizikai kártya kell hozzá!
8800gts , 2 giga ram, core 2 duo E6300
Ezzel a configgal futtatja az egyik haverom 50-60 fps -el a gamet és minden fullon!
Szóval a mai gépekre tervezték, csak mivel hogy a játékban minden mozog és rohadt nagy mapot kell egyszerre kezelnie.. ez leterheli a mai csúcskártyákat is stb..ezért Ageia fizikai kártya nélkülözhetetlen ahoz ,hogy teljes fényében lássuk a játékot még akkor is ha csúcs a config -
peky
csendes tag
Ez a várás duma , már ne haragudj
...Minek várjak amikor én most akarok játszani a játékkal fullban nem 1-2 év mulva lol..
Ha megtehetem megveszem...csak idegesít ,hogy még így is ilyen nevetséges az fps..
És gondolom nem én vagyok az egyetlen aki ezzel a gondal küzd.. -
peky
csendes tag
Lehet már esett szó erről ,de gyakorlatilag hajtépve tapasztalom ,hogy ezzel a géppel:
8800GTX , 2gb full csövig húzott ram, core2duo 3,2ghz ; Gigabyte ds4 alaplap
Egyzserűen fullon 10 fps!!!
Mindjárt földet fogok ,hogy egy csúcs kártyával ,majdnem csúcs géppel 10 fpssel fut a game!!
Egyszerűen baszki felháborító..
Ageia fizikai kártya kell hozzá vagy mi?! Gondolom a fejlesztők nem akarták berakni az ajánlott konfigba, mert nem vennék meg...de hát ez felháborító ,hogy egy csúcs videokártyával és ilyen konfig mellett 10-15 fps a max very high beállítás mellett 1280*1024 en..
Gyakorlatilag direkt ez volt az egyik játék amiért vettem egy 130 ezres videokártyát és olyan fosul fut ,hogy sírva fakadok.Nem azért van egy komoly gépem ,hogy médiumozgassak meg lebutítsam.Maxon akarom játszani,de ugy tűnik ,hogy egyszerűen tényleg meg kell venni az ageiat hozzá..a többi alkatrésszel nem lehet gond ,mert itt biztos ,hogy nincs processzor limit egy core2 duonál 3,2-n a memória meg csúcs b+..
Hát emberek fektessetek be egy ageiát minimum és egy atomerőművet ,hogy ha teljes fényében akarjátok látni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...Minek várjak amikor én most akarok játszani a játékkal fullban nem 1-2 év mulva lol..