- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Olcsó Realme mutatkozott be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Hát ez igaz.
Tudnám fikázni a Crysist oldalakon keresztül
Főleg, hogy meg is vettem a demó alapján. Ami még jó is volt...Csak persze az is unalmas már egy idő után.
Aztán amikor jöttek az ufók, elsőnél még érdekes volt. De aztán... Mindegyikbe 3-4 tárat kell beleereszteni h megpusztlujon... Nem volt túl élvezetes.
Aztán agyon hypolták a 100%-ig pusztítható környezetet. Naja... 30 perc játék után már 10 méterről kiszúrtam, hogy melyik fákat lehet darabokra lőni, és melyiket egyáltalán nem.
A 'házak' meg bádoglemezekből álltak, azokat lehetett szétdönteni. Amelyik rendes ház volt, azt ugyan úgy nem lehetett szétbombázni mint bármelyik másik géjmben.
A következő hype a szabad játékmenet. Hát persze. A mellék küldetéseket ki lehetett hagyni, azt ennyi. A story főbb pontjait egymás utánban kellett követni. Ha nekik ezt jelenti a szabad játékmenet vagy minek nevezték, akkor vegyenek egy értelmező kéziszótárt.Abban egyet értünk, hogy talán nem kéne még így rohanni a DirectX-ekkel. Elvégre a 9-ből is mennyire sokat kihoztak. Meg lehet nézni egy kezdeti Dx9-es játékot ( most egy se jut eszembe
) meg meg lehet nézni mondjuk a TimeShiftet. Ami szintén csak Dx9-re épül. Biztos vagyok benne h ég és föld a különbség.Mondjuk engem nem zavar ha a grafika javul, szépül, (grafikai és látványmániás vagyok
) de tény, hogy még mindig a 10 éves Quake3-mal játszok a legtöbbet
Meg persze Tiberium Warssal....
Mindent ami ígéretes kipróbálok, de nemsok van ami meg is tud fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Linux Mint
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Robotporszívók
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest