Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Targen
csendes tag
Összehasonlító tesztett az Iphone 3G-vel, vagy csak a telefonról?
-
Targen
csendes tag
2 hete van meg, tetszik az android, jobban mint az IOS, csak még kevés rá a komoly program. Nagyon nem volt még időm belemenni a rejtelmeibe.
De internetre már ezt használom, a gép elé már ritkán ülök, az iphone nem adott ekkora élményt a böngészéshez. A beépített böngésze nagyon jó, ezen már nem is használok Operát, az Iphone-on csak azt lehetett normálisan.
Megfigyeltem, egyes internetes oldalakat hamar betölt, nem tudom számít-e hogy van megírva az oldal, mert tartalmilag azok is tele vannak képekkel, reklámokkal, meg mindennel. Másokat meg nehezen. Példának okáért pont a magyar Androidos oldalak, blogok, lassan jönnek be.Most keresek egy jó RSS olvasós widgetet, aminek lehet állítani nagyságát, kinézetét, stb., ha valaki tud írja már meg mert nem találok.
Egyébként a Nokia E72-őt is adták pár napig 25e-ért.
-
Targen
csendes tag
Az ügyintéző csaj, valami adatvédelmi, belügymininsztériumi dolgokról hablatyolt nekem a két fényképes írat miatt. Egyébként valamit tényleg elronthattak a Telenornál, én is megnéztem és most tényleg 102e forint. Ő bajuk, ahogy szokták mondani. A telefonguru.hu-n árulnak egy pár darab ilyen akciós pannonost 100 körül. Szerintem arra oda kell figyelni, mert letilthatják a telefont, ha előfizetést nem fizetik.
Egyébként visszatérva a Cross-platformra, amiről a fórumba egy szó se volt, tud valaki még ilyen játékot?
+ 1 van még egy játék: Cestos, free mindkettő platformon csak online lehet játszani, labdákat kell lökdösni.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Facebook és Messenger
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android felhasználók OFF topikja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- Fehér Config! 1060 6GB, R5 2600, 16GB DDR4
- GAMER PC: Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5, RTX 5070 Ti, 1TB SSD
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest