Új hozzászólás Aktív témák
-
Targen
csendes tag
Összehasonlító tesztett az Iphone 3G-vel, vagy csak a telefonról?
-
Targen
csendes tag
2 hete van meg, tetszik az android, jobban mint az IOS, csak még kevés rá a komoly program. Nagyon nem volt még időm belemenni a rejtelmeibe.
De internetre már ezt használom, a gép elé már ritkán ülök, az iphone nem adott ekkora élményt a böngészéshez. A beépített böngésze nagyon jó, ezen már nem is használok Operát, az Iphone-on csak azt lehetett normálisan.
Megfigyeltem, egyes internetes oldalakat hamar betölt, nem tudom számít-e hogy van megírva az oldal, mert tartalmilag azok is tele vannak képekkel, reklámokkal, meg mindennel. Másokat meg nehezen. Példának okáért pont a magyar Androidos oldalak, blogok, lassan jönnek be.Most keresek egy jó RSS olvasós widgetet, aminek lehet állítani nagyságát, kinézetét, stb., ha valaki tud írja már meg mert nem találok.
Egyébként a Nokia E72-őt is adták pár napig 25e-ért.
-
Targen
csendes tag
Az ügyintéző csaj, valami adatvédelmi, belügymininsztériumi dolgokról hablatyolt nekem a két fényképes írat miatt. Egyébként valamit tényleg elronthattak a Telenornál, én is megnéztem és most tényleg 102e forint. Ő bajuk, ahogy szokták mondani. A telefonguru.hu-n árulnak egy pár darab ilyen akciós pannonost 100 körül. Szerintem arra oda kell figyelni, mert letilthatják a telefont, ha előfizetést nem fizetik.
Egyébként visszatérva a Cross-platformra, amiről a fórumba egy szó se volt, tud valaki még ilyen játékot?
+ 1 van még egy játék: Cestos, free mindkettő platformon csak online lehet játszani, labdákat kell lökdösni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged