Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Nézd onnan, hogy ha nem így csinálnák, akkor kidobnák, ami nem 100%-osan felel meg annak, aminek készül. Akkor kétszer annyi procit kellene legyártani, az egyik sor csinálná a négymagost, a másik a kétmagost. Selejt % mindkettőnél lenne ugyan úgy. Ez most történetesen így gazdaságosabb...
-
DeFranco
nagyúr
Miért undorító? Eddig nem voltak butított processzorok? De voltak, ugyanúgy, csak senki nem vállalt garanciát, hogy feloldva is működni fog. Az mondjuk érdekes, hogy akkor ez hogy épül be a palettába.
Van a csúcs, ez tiszta. Van a család gyengébb tagja, ami eddig hiba, instabilitás, stb. miatt került lefokozásra. Lesznek ezen kívül "upgradeable" processzorok? Core i3 330+ ? Ismerős.
-
DeFranco
nagyúr
Te, én egy ilyennek komolyan örülnék. (Már ha egyáltalán hajlandó lennék új építésűbe költözni flame on
) Marhára lenne piaca. Nem kellene költözni, ügyvéd, illeték kutyafüle. Ismerős a környék, nem fürdesz be a szomszédokkal, etc.
Kevés a pénz? Egyszoba, félkonfort. Bejött az élet? 2 helyiség unlock. Jön a gyerek? Upgrade...
szerk: most vettem észre, hogy szerkeszhettem volna az előzőt. sry. Ha egy modi erre jár összevonhatja, ha zavarja.
-
DeFranco
nagyúr
Tulajdonképpen ez nem is hülyeség. Először nekem sem tetszett, de végül is semmi káros nincs bene.
Haszna persze nem itt van, ezen a fórumon, és általában Európa ezen részén, hanem persze megint nyugaton és Amerikában. Ott nem állnak neki szétkapni a gépet, és procit cserélni, hanem minimum márkaszervíz, de inkább csere az egész gép, ha már lassú. Így nem kell utaztatni, kap egy kódot, aztán hadd szóljon.
A warez- és anti-warez része mondjuk érdekes lesz. Hogy képzelik? "Ön processzorhamisítás áldozata lett" üzenetekkel?
Pimp my CPU...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest