- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Nézd onnan, hogy ha nem így csinálnák, akkor kidobnák, ami nem 100%-osan felel meg annak, aminek készül. Akkor kétszer annyi procit kellene legyártani, az egyik sor csinálná a négymagost, a másik a kétmagost. Selejt % mindkettőnél lenne ugyan úgy. Ez most történetesen így gazdaságosabb...
-
DeFranco
nagyúr
Miért undorító? Eddig nem voltak butított processzorok? De voltak, ugyanúgy, csak senki nem vállalt garanciát, hogy feloldva is működni fog. Az mondjuk érdekes, hogy akkor ez hogy épül be a palettába.
Van a csúcs, ez tiszta. Van a család gyengébb tagja, ami eddig hiba, instabilitás, stb. miatt került lefokozásra. Lesznek ezen kívül "upgradeable" processzorok? Core i3 330+ ? Ismerős.
-
DeFranco
nagyúr
Te, én egy ilyennek komolyan örülnék. (Már ha egyáltalán hajlandó lennék új építésűbe költözni flame on
) Marhára lenne piaca. Nem kellene költözni, ügyvéd, illeték kutyafüle. Ismerős a környék, nem fürdesz be a szomszédokkal, etc.
Kevés a pénz? Egyszoba, félkonfort. Bejött az élet? 2 helyiség unlock. Jön a gyerek? Upgrade...
szerk: most vettem észre, hogy szerkeszhettem volna az előzőt. sry. Ha egy modi erre jár összevonhatja, ha zavarja.
-
DeFranco
nagyúr
Tulajdonképpen ez nem is hülyeség. Először nekem sem tetszett, de végül is semmi káros nincs bene.
Haszna persze nem itt van, ezen a fórumon, és általában Európa ezen részén, hanem persze megint nyugaton és Amerikában. Ott nem állnak neki szétkapni a gépet, és procit cserélni, hanem minimum márkaszervíz, de inkább csere az egész gép, ha már lassú. Így nem kell utaztatni, kap egy kódot, aztán hadd szóljon.
A warez- és anti-warez része mondjuk érdekes lesz. Hogy képzelik? "Ön processzorhamisítás áldozata lett" üzenetekkel?
Pimp my CPU...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest