Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyMesterB
tag
és mikor lesz magyar kiosztással? vagy legalább külön kiválaszthato ékezetes betűk, merthát euban sok nyelv használná az ékezeteseket is sztem , lásd német meg francia jopár millioan vannak
-
Njördli
tag
Nekem olyan "megint feltaláltuk a semmit"-érzésem van. A SonyEricsson M600-ban hardveresen is így mentek a gombok(és az utódban is), hogy amelyik oldalát benyomod a gombnak, az betű fog előjönni, nemnagyon látom értelmét hogy ez miért olyan szuperjó virtuálisan
. Azt is volt aki fikázta, volt aki megszokta gyorsan és azóta élni sem tud nélküle. Szvsz ha amúgy is virtuális gombsoron pötyögök, akkor nem túl előnyös hogy még azzal is pöcsölhetek, hogy melyik irányba húzzak mit... 
-
blueMerle
veterán
Ez nekem sokkal jobban tetszik mint az iPhone féle mogoldás. Kérdés, hogy mennyire gyorsan lehet ezt megszokni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Vivo x200 pro prémium tok
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak itt 1 gombon van tobb betu. Eleinte mikor az M600-at kezbe vettem szornyu volt hasznalni, de par per után meg lehet szokni.
. Azt is volt aki fikázta, volt aki megszokta gyorsan és azóta élni sem tud nélküle. Szvsz ha amúgy is virtuális gombsoron pötyögök, akkor nem túl előnyös hogy még azzal is pöcsölhetek, hogy melyik irányba húzzak mit...