Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyMesterB
tag
és mikor lesz magyar kiosztással? vagy legalább külön kiválaszthato ékezetes betűk, merthát euban sok nyelv használná az ékezeteseket is sztem , lásd német meg francia jopár millioan vannak
-
Njördli
tag
Nekem olyan "megint feltaláltuk a semmit"-érzésem van. A SonyEricsson M600-ban hardveresen is így mentek a gombok(és az utódban is), hogy amelyik oldalát benyomod a gombnak, az betű fog előjönni, nemnagyon látom értelmét hogy ez miért olyan szuperjó virtuálisan
. Azt is volt aki fikázta, volt aki megszokta gyorsan és azóta élni sem tud nélküle. Szvsz ha amúgy is virtuális gombsoron pötyögök, akkor nem túl előnyös hogy még azzal is pöcsölhetek, hogy melyik irányba húzzak mit... 
-
blueMerle
veterán
Ez nekem sokkal jobban tetszik mint az iPhone féle mogoldás. Kérdés, hogy mennyire gyorsan lehet ezt megszokni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Vivo gyorstöltő adapter kábellel - Szép állapot
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak itt 1 gombon van tobb betu. Eleinte mikor az M600-at kezbe vettem szornyu volt hasznalni, de par per után meg lehet szokni.
. Azt is volt aki fikázta, volt aki megszokta gyorsan és azóta élni sem tud nélküle. Szvsz ha amúgy is virtuális gombsoron pötyögök, akkor nem túl előnyös hogy még azzal is pöcsölhetek, hogy melyik irányba húzzak mit...