Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyMesterB
tag
és mikor lesz magyar kiosztással? vagy legalább külön kiválaszthato ékezetes betűk, merthát euban sok nyelv használná az ékezeteseket is sztem , lásd német meg francia jopár millioan vannak
-
Njördli
tag
Nekem olyan "megint feltaláltuk a semmit"-érzésem van. A SonyEricsson M600-ban hardveresen is így mentek a gombok(és az utódban is), hogy amelyik oldalát benyomod a gombnak, az betű fog előjönni, nemnagyon látom értelmét hogy ez miért olyan szuperjó virtuálisan
. Azt is volt aki fikázta, volt aki megszokta gyorsan és azóta élni sem tud nélküle. Szvsz ha amúgy is virtuális gombsoron pötyögök, akkor nem túl előnyös hogy még azzal is pöcsölhetek, hogy melyik irányba húzzak mit... 
-
blueMerle
veterán
Ez nekem sokkal jobban tetszik mint az iPhone féle mogoldás. Kérdés, hogy mennyire gyorsan lehet ezt megszokni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak itt 1 gombon van tobb betu. Eleinte mikor az M600-at kezbe vettem szornyu volt hasznalni, de par per után meg lehet szokni.
. Azt is volt aki fikázta, volt aki megszokta gyorsan és azóta élni sem tud nélküle. Szvsz ha amúgy is virtuális gombsoron pötyögök, akkor nem túl előnyös hogy még azzal is pöcsölhetek, hogy melyik irányba húzzak mit...