- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
Neovenator #133 üzenetére
Van aki esetleg MSI FM2-A75IA-E53 + A10-5800K kombóval használja ezt a házat? Ha igen, milyen hűtőt vegyek bele ami belefér és hűvősen tudja tartani a procit kevés zajjal, ugyanakkor nem fedi le a PCI-Express foglalatot amiben most már ül nálam egy 2 slot széles R9 270X? Kezdem unni a gyári CPU hűtőt, ha játszom és elkezd izzadni a gép nagyon durván tud üvölteni.
Sajnos ez a lap is szerencsétlen kicsit hogy a CPU foglalat a RAM és PCI-E foglalatokhoz van közel, de talán van olyan hűtő aminek nem pont a foglalathoz középpontosan van elhelyezve hőcsővel a bordázata és így be tudom forgatni a másik irányba.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Neovenator #133 üzenetére
jónak tűnnek... de komolyan mondom ez a gyári hőcsöves amd hűtő teljesen kielégítő... játék közben (gothic 4) 56 fokos volt max a proci. (4x4ghz 1.25V) még betesztelem metro 2033-al meg egy két gémmel... tökre meglepődtem. és mellette csendes mert 5 voltot kap fixen a venti és elég jófajta csapágyas cucc... 2k-ért hibátlan választás volt!
-
Pista0001
addikt
válasz
Neovenator #114 üzenetére
Természetesen részemről sem megy vérre a dolog, de hátha idetéved valami troll aki a társalgásunkat tápláléknak gondolja...
A kis dobozban hatékony hűtés témakörben egyetértünk, bizonyíték az aláírásomban
Egy apró különbség azonban van a gyári házakhoz képest, az esetemben a gombhoz készült a kabát, sokkal inkább mint ahogy a gyártók gondolják a dolgot. Úgy kezdtem el tervezni a házat hogy fölszereltem a Ninja Mini-t az alaplapra és elkezdtem nézegetni hogy mi legyen körülötte hogy pici is legyen a végeredmény. Ekkora méretben ekkora teljesítménnyel valószínűleg az egyik leghalkabb gép volt, de ez tényleg csak erre lett kihegyezve.
Csúcstermékhez csúcshűtőt témában azért van igazság ha csendet akar az ember, és gondolom az eddigi hozzászólásaimból is kiderült hogy nálam ez az egyik legfontosabb dolog.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Neovenator #114 üzenetére
a noctua az nem óccsóó...
nekem az a samurai zz passzív verzió nagyon tetszik... -
Pista0001
addikt
válasz
Neovenator #110 üzenetére
Kezdünk vallásháborúba elmenni, javaslom hogy itt hagyjuk abba. Nem tudom hogy mire és hogyan használod a gépedet, de remélem örömödet leled benne, mint ahogy én is az enyémben.
-
szente
addikt
válasz
Neovenator #107 üzenetére
Részemről pont az lenne a lényeg, hogy eggyel kevesebb venti=kevesebb zajforrás.
-
Pista0001
addikt
válasz
Neovenator #103 üzenetére
tésztaszűrő téma: előny ha tervezett szellőzése van a háznak, emellett nem szeretnénk hogy az oldallapon túl sok zaj kijöjjön. Volt annak idején egy CM Elite 340 mATX házam, az oldallapján volt asszem 2 ventinek hely. Szereltem oda egy plexi lapot, hallhatóan csendesebb lett a gép.
komoly hűtőrendszer téma: ezekbe a házakba akár i7-es procit és két GPU-s VGA-t is lehet szerelni, tehát szerintem indokolt igény a komoly hűtés lehetősége.
#107: az már a ló másik oldala
-
masterful87
senior tag
válasz
Neovenator #82 üzenetére
BitFenix Prodigy (250 x 310 x 340) ~26 liter
CM Elite 120 Advanced (240 x 208 x 402) ~20 literCsupán 6 literrel nagyobb a Prodigy bendője, ez szerintem elhanyagolható különbség, az már más tészta, hogy egy kocka ház is hülyén mutat a házimozi mellett, egy ilyen kis álló még inkább.
Design terén nem kérdés melyik a nyerő, persze el is kérik érte a felárat!
A Prodigy további előnye, hogy az oldal lemez nem tésztaszűrő, elfér benne egy komolyabb CPU hűtés (17 cm), 12 centis ventiket fogad, és a táp alul van, nem fűti semmi! (az a nyomorék láb meg szerencsére leszerelhető róla)Mind a kettő jó ház, mindenkinek mások az igényei, van választási lehetőség!
-
Pista0001
addikt
válasz
Neovenator #89 üzenetére
Nagyon jól ki lehet használni azt a helyet a vízhűtés pumpájával.
-
tatabánya
senior tag
válasz
Neovenator #89 üzenetére
elég egy FD Core 1000 is. ideális matx ház, kiváló paraméterekkel. az elől befújó 120-as venti a legerősebb videokártyát is ellátja levegővel.
-
Pista0001
addikt
válasz
Neovenator #82 üzenetére
Prodigy ugyanez csak 5 HDD-vel, nagy - akár - passzív léghűtővel, vagy 2 db 3,5-es HDD-vel és akár 4*120-as (1*2*120 + 2* 1*120) radiátorral vízhűtéssel teljesen a házba építve. Ezekkel a feltételekkel a legkisebb lehetőségek között van.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Neovenator #84 üzenetére
valóban olyan az "érzés", hogy a fújós oldal jobban tolja, de ha belegondolsz annak a levegő mennyiségnek valahonnan származnia kell magyarul a szívós rész is hasonlóan hatásos lehet hisz ott gyűjti be a levegőt! plusz azt terveztem, hogy a gyári hűtőborba és a ventilátora érintkezésénél körbe teszek egy szigszalag réteget ezzel elfedve a kis rést, hogy onnét falsot ne szívjon hanem az egész bordán húzzon át a huzat az aljától a tetejéig!
az intel gyári ventijét szerintem nem lehet megfordítani, hogy normális hatásfokkal üzemeljen... -
Pista0001
addikt
válasz
Neovenator #64 üzenetére
Ha le lenne írva akkor a VIA már perelné a nagyobb házak gyártóit
Amúgy viccen kívül, az ITX egy alaplap platform, egy lehetőség hogy kis gépet építs ilyen alaplappal. Ha végiggondolod egy CM 120 abszolút kicsinek tekinthető abban az esetben ha beleraksz egy nagy teljesítményű VGA-t, 1 db 5,25-ös ODD-t, 3 db merevlemezt és egy ATX tápot. Ehhez képest az egyik legkisebb alternatíva, így teljesíti az ITX egyesek által vélt célját, vagyis a lehető legkisebb számítógépet építetted meg. Ennyi.
nyunyu: Ezzel csak az a bibi hogy a 12 V-os ág is a paneltápon megy keresztül, az átvitt áramerősség pedig ezen a feszültségen is limitált, jellemzően 4-6 A. Gondolom nem kell bizonygatnom hogy ez édeskevés ahhoz a konfighoz amit leírtál. De ha ezen túllépünk, hiszen megoldható a betáplálás ilyen kis méretben némi plusz pénzért, hogy hűtesz meg benne halkan egy 65 W-os Trinity-t meg egy 7770-et?
-
Pista0001
addikt
válasz
Neovenator #44 üzenetére
Lehet hogy mire rájöttek hogy elk*rták addigra egyszerűbb volt a szövegeket átírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest