- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
1dude
senior tag
válasz
Dragon3000 #152 üzenetére
100%, hogy csak 8 magos ccd -k lesznek?
-
SindaNarmo
tag
válasz
Dragon3000 #152 üzenetére
Kb azt tudnám elképzelni, hogy van egy olyan terv hogy ha nagyon kell akkor a csúcsra raknak egy 3ast. Bár ha lesz is szerintem nem első körben. de majd kiderül.
-
1dude
senior tag
válasz
Dragon3000 #106 üzenetére
Szerintem nem fognak x8 sávval jönni, hanem x4 -el.
3080 meg x16 kártya. Az hogy nem használta ki a pcie4 x16ot, nem változtat a helyzeten.
Amúgy még most sem értem, miért kell védeni egy olyan döntést, ami nyilvánvalóan a fogyasztó megkopasztására irányul. De biztos ez a PH módi
-
1dude
senior tag
válasz
Dragon3000 #99 üzenetére
Van ott azért ilyen is.7% meg már a 2.0 esetében egy egyel magasabb VGA kategória. Ettől függetlenül ez egy gagyi terelés a drágább termékre.
-
Komplikato
veterán
válasz
Dragon3000 #69 üzenetére
Elég nagy kavarás van, mert pl. MSI 670E lap leírása alapján 2x PCIE5 és 2x PCIE4 m.2-t tud. De ott figyel az Asus Rog Crosshair, ott 5db(!) M.2-ből 4db 5.0-ás. Meg valamelyik alaplapgyártó olyan infókat közölt, hogy 28 PCIE 5.0 lane van a prociban, miközben mindenhol máshol 24-ről volt szó. Marad az, hogy kivárjuk a megjelenést (szeptember?) meg a teszt hegyeket.
-
arabus
addikt
válasz
Dragon3000 #42 üzenetére
Mindegy is mert az a múlt.
20-30 ezres lapok már nem lesznek.
Volt nekem is b450 hát azért tényleg nem sirom vissza a csavarhúzós clear cmos-t,ha szerencséje volt az embernek akkor sikerült ha nem meg vga ki,hangkártya ki,elem ki stb. -
SindaNarmo
tag
válasz
Dragon3000 #17 üzenetére
Megeshet, nekem amikor a főnök asszony mondta az jött le, hogy ez ilyen összesített, de lehet hogy félre értem. Amúgy igen, majd kiderül ha megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest