Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jokeph

nagyúr

válasz NandorHUN #629 üzenetére

Mindenkinek, aki most vált pár generációval előrébbről való gépéről új gépre. :K

így pl. akár nekem is, 6/7. gen core i5-öm van, nem látom értelmét nemhogy 8, de még 9. gen-re sem váltani.

Akárhány CPU játéktesztet nézek (pl. YT-on), egy dolog mindig megragadta a figyelmemet:

Ha van benne 8/9. gen i7/i9, akkor azok mindig nyélre vannak húzva (többnyire 5 GHZ-re).

Az AMD RyZen-jei meg max XFR turbóval mennek... azaz 4,5-nél nem nagyobb órajelen. :U

Ami a legviccesebb az egészben, hogy ha alapon volna hagyva az i9-9900k pl, nem vagyok benne biztos, hogy házon belül nem porolná el egy másik Intel CPU... :))

Nem kapkodok sehová, majd esnek még az árak, addig elvagyok a régiségeimmel, többek között egy E5-1650v2 XEON-al... igazából jelenleg még ez is elég nekem, és a fogyasztása sincs az egekben. ;]

(#683) carl18 :

Úgy legyen ! :DDD

Mondjuk, a HT-t én már régen OFF-oltam, teljesen függetlenül az előkerült hibáktól, még az i3-7350k-n is ki van kapcsolva.

(#684) carl18:

Ez nagyon jóóóó. :DD

Mondjuk, kíváncsi lennék, mennyit húz ki a falból az i9-9900k alapon, és mennyit 5 GHZ-en.
    Az a gyanúm, hogy megdőlt az FX9xxx fogyasztása. :P

Új hozzászólás Aktív témák