- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
hackeeeee #150 üzenetére
Hát én se tudom mennyi lesz benne a potenciál, ezt nem lehet megjósolni. Csak tippeltem hogy azért akadnak biztos 5 ghz-re húzható darabok a waferből. Mondjuk az volt a baj én is bedőltem anno az Adored tv híreinek, végül kiderült még se volt igaz. Se baj legközelebb nem kell minden szivárgás tényként kezelni...
Kis off mert nem AMD de csak az intel válaszára leszek kíváncsi, ez a váratlan nem számított teljesítmény emelkedés válaszra kényszeríti az intelt. Csak egy Zen 3700X közel 9900K teljesítményt kinál 329 dolcsiért, az intelnek a 9700K-ja drágább és gyengébb is. Az eddigi hírek alapján az intel csak jövőre dobja piacra az új processzorokat. Az AMD addig elég szép piaci részesedéshez juthat majd, egy 10/10 i7 se lesz teljes megoldás az AMD-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Philips LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest