Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
Jut eszembe - mivel ez azért nem a COD5-ben kezdődött...
Szerk: úgy tűnik kép behivatkozásához meg hülye vagyok, mindegy, itt a [link]
-
bullseye
addikt
válasz
Csiborbogár #52 üzenetére
az akkori hozzászólással egyet is értettem, ezért is volt pl. jó az Elit alakulat (könyvben is), mert ez érezhetően benne volt (sőt, az is, hogy az USA katonaság hogy szálásolta el magát magától értetődően a levert németek házaiban), de már a nagy USA háborús filmekben is volt 1-1 erre hajazó mondat, néha még a Japán erők is viszonylag korrekten lettek ábrázolva. Főleg ahhoz képest, hogy mennyire utálhatták volna őket - hiába a táborok ott is elgondolkoztattak embereket, sajnos leginkább utólag. Arról is akad elvétve 1-1 filmes utalás.
Szóval tőlem vitatkozhatunk a filmtörténetről, meg játéktörténetről, meg akár a szociópszichológiai hátterükről is (II VH háború volt, Sztálin otthon békében írtotta a lakosságot, stb.). Akár történelemről is, bár abban nagyon könnyű préda vagyok. De nem érdemes rajtam gúnyolódni, főleg, mert szerintem pont Neked nem sikerül értelmezni a szavaimat. Igaz, nem is szó szerint kellett, mégis, úgy érzem pl. Sanyixnak sikerült.
-
bullseye
addikt
speciel a Battlefieldben legtöbb embert nem zavarta, hogy melyik oldalon áll.
Én is szívesen mentem németekkel meg oroszokkal is... igaz, akadt pár fura név a német oldalon, ami valahogy mindíg az ő oldalukon maradt... viszonylag ritkán voltak német játékosok "avatárjai"... és még ritkábban éltek túl 1-2 pályánál többet, miután feltűntek a többieknek. (szegények, biztos futottak az ombucmanóhoz utána, mint üldözött kisebbség)szóval egy sima játékba bel elehet látni többet, némi fantáziával, de sokkal többet belelátni, ugyanazon cső mentén már kissé káros
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged