- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabulator
tag
Tudom, hogy a vélemény olyan mint a s*gglyuk, de azért leírnám. A legjobb a közönség szavazatában, hogy nyugodtan lehetünk elfogultak, és érzelmeink irányíthatnak. Nem volt egyszerű a döntés még így sem, így inkább levezetem, hogy mi miért tetszett vagy épp mi nem. Mindenesetre gratulálok a résztvevőknek, aki pedig csalódott a munkája miatt annak fel a fejjel!
Nagyon sajnálom Atkét, hogy nem sikerült bőrrel bevonnia az egeret, pedig attól biztosan iszonyat jól nézett volna ki és a szavazatomat kapta volna. Sajnos nálam nem nyert ez a szimpla króm fényezés, túl egyszerű. Majd máskor!
BaluC kesztyűs megoldása nagyon egyedi, elborult, de szerintem ez egy picit túlságosan is alternatív megoldás.
Bari munkája elképesztő, hogy mennyire részletesen és ízlésesen csinálta meg az egeret, a cipőfűző kábelharisnya megoldás egyszerűen pazar, nagyon retró érzése támad az embernek, ha ránéz az egérre. A fához nem értek, de az anyagválasztás is pazar, tényleg egy rossz szavam nem lehet rá. Nem rá szavaztam, de biztos vagyok benne, hogy ő nyeri meg a versenyt.
Engineer086 egere egy letisztult egér, nagyon jó megoldással. A Batmenes témát nem szeretem (kifejezetten rühellem) de szerintem nagyon jól megoldotta a dolgot, még az ilyen témában kevésbé jártas ember is a bőregérre tud asszociálni. Amilyen visszafogott, olyan jó!
jones965 egere vegyes érzelmeket vált ki belőlem. Nem tudom eldönteni, hogy szeretem-e vagy nem szeretem. Ez is inkább túl egyszerű nekem.
Moddingboy egere ezzel az éles kontraszttal nagyon belopta magát a szívembe. Fekete-fehér, és aztán ez a gyönyörű naranccsárga, egy kis szürkével kombinálva... Egyszerűen gyönyörű! A kivitelezés is nagyon precíz, igényes. Nem vagyok Ken Block, vagy DC vagy egyáltalán rally fanatikus, de végül ő kapta meg a szavazatomat, ezt az egeret szívesen látnám az asztalomon. (Nem akarod kipingálni az enyémet is ilyenre? Pont Xornetem van
)
Ramses07 egere szuper kivitelezésű és a másik borzasztóan egyedi kinézetű a mezőnyben. Az alienes téma a gyengém, imádom! A színnel viszont bajom volt. Túl matt és túl egyhangú. Ettől függetlenül nagyon vaciláltam, hogy neki adjam a szavazatomat.
Soccer egeréről olvasgattam pár sort, jól össze is kaptak rajta. Nem kommentelném. Sajnos ez most nem jött össze.
Zuchy egere egy nagyon kellemes és üde színfolt a mezőnyben. Tényleg a márkára jellemző színösszeállítást sikerült összedobnia, ami nagyon látványos. Egy ilyen egeret is szívesen látnék az asztalomon. Ahogy elnézem a festés nem a legtökéletesebb, sajnos ez belerondított az összképbe és az értékelésbe. Ha a logó feketében visszakerült volna az egér popsijára, akkor tutira nyerő lenne nálam. Letisztult, mégis szép. A boltok polcain lenne a helye!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest