Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csabulator

tag

Tudom, hogy a vélemény olyan mint a s*gglyuk, de azért leírnám. A legjobb a közönség szavazatában, hogy nyugodtan lehetünk elfogultak, és érzelmeink irányíthatnak. Nem volt egyszerű a döntés még így sem, így inkább levezetem, hogy mi miért tetszett vagy épp mi nem. Mindenesetre gratulálok a résztvevőknek, aki pedig csalódott a munkája miatt annak fel a fejjel!

Nagyon sajnálom Atkét, hogy nem sikerült bőrrel bevonnia az egeret, pedig attól biztosan iszonyat jól nézett volna ki és a szavazatomat kapta volna. Sajnos nálam nem nyert ez a szimpla króm fényezés, túl egyszerű. Majd máskor!

BaluC kesztyűs megoldása nagyon egyedi, elborult, de szerintem ez egy picit túlságosan is alternatív megoldás. :)

Bari munkája elképesztő, hogy mennyire részletesen és ízlésesen csinálta meg az egeret, a cipőfűző kábelharisnya megoldás egyszerűen pazar, nagyon retró érzése támad az embernek, ha ránéz az egérre. A fához nem értek, de az anyagválasztás is pazar, tényleg egy rossz szavam nem lehet rá. Nem rá szavaztam, de biztos vagyok benne, hogy ő nyeri meg a versenyt.

Engineer086 egere egy letisztult egér, nagyon jó megoldással. A Batmenes témát nem szeretem (kifejezetten rühellem) de szerintem nagyon jól megoldotta a dolgot, még az ilyen témában kevésbé jártas ember is a bőregérre tud asszociálni. Amilyen visszafogott, olyan jó!

jones965 egere vegyes érzelmeket vált ki belőlem. Nem tudom eldönteni, hogy szeretem-e vagy nem szeretem. Ez is inkább túl egyszerű nekem.

Moddingboy egere ezzel az éles kontraszttal nagyon belopta magát a szívembe. Fekete-fehér, és aztán ez a gyönyörű naranccsárga, egy kis szürkével kombinálva... Egyszerűen gyönyörű! A kivitelezés is nagyon precíz, igényes. Nem vagyok Ken Block, vagy DC vagy egyáltalán rally fanatikus, de végül ő kapta meg a szavazatomat, ezt az egeret szívesen látnám az asztalomon. (Nem akarod kipingálni az enyémet is ilyenre? Pont Xornetem van :DD )

Ramses07 egere szuper kivitelezésű és a másik borzasztóan egyedi kinézetű a mezőnyben. Az alienes téma a gyengém, imádom! A színnel viszont bajom volt. Túl matt és túl egyhangú. Ettől függetlenül nagyon vaciláltam, hogy neki adjam a szavazatomat.

Soccer egeréről olvasgattam pár sort, jól össze is kaptak rajta. Nem kommentelném. Sajnos ez most nem jött össze.

Zuchy egere egy nagyon kellemes és üde színfolt a mezőnyben. Tényleg a márkára jellemző színösszeállítást sikerült összedobnia, ami nagyon látványos. Egy ilyen egeret is szívesen látnék az asztalomon. Ahogy elnézem a festés nem a legtökéletesebb, sajnos ez belerondított az összképbe és az értékelésbe. Ha a logó feketében visszakerült volna az egér popsijára, akkor tutira nyerő lenne nálam. Letisztult, mégis szép. A boltok polcain lenne a helye!

Új hozzászólás Aktív témák