- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
nagysandor88 #124 üzenetére
Kár hogy már lekéstél a szavazásról.
-
nagysandor88
tag
Levél ment!
Nehéz volt választani. Nagyon szép munkák születek. Kíváncsi leszek, fogjuk-e valamelyik dizájnt special editionként újra látni a gyártó kínálatában. -
fpeter07
veterán
Ügyes! Mindenki, aki Barira szavaz beírja kommentbe, így úgy tűnik sok szavazata lesz.
-
lujo10
aktív tag
+1 Barinak
-
L1ZRRR
senior tag
Nálam a fa egér viszi a pálmát.
-
banhammer
veterán
A fa egér beszaratós!
-
.:Koska:.
csendes tag
Minden résztvevőnek gratulálok! Nehéz lesz dönteni...
-
bigkrisz96
tag
Használgatnám a Bari-t.
-
GrandeP
addikt
Ez asszem málna díjas lesz...
-
niof
veterán
Nehéz lesz dönteni, több egerentyű is remekül sikerült...
-
Lajtorja
aktív tag
Egykét modnál azért a kivitelezés minősége (illesztések, fényezés/bevonat) olyan, mintha kisgyerekek csinálták volna egy késsel és temperával, ilyen szempontból szerintem egyáltalán nem nehéz dönteni.
-
Findzs
addikt
Bari-é a legjobb, remélem ő nyer
-
szcsi
tag
Egy ideje gondolkozom a szavazatomon, a győzelmet véleményem szerint egynél többen érdemelnék.
Bari munkája talán a legdurvábban jól sikerült, ha lehetne kapni ilyen lenne most is az asztalomon. Vagy Moddingboy-é. Vagy Ramses07-é. Vagy Zuchy-é. A fene tudja. Igazából mind jó.
Kéne még egy forduló, de billentyűzetekkel, és persze a nevezett egérhez illőre csinálva.
Többen befonnák a hajukat mire meglenne a fa vagy kesztyű billencs... -
P@ly
tag
Nagyon jók lettek az egerek!
Bari neked meg külön gratulálok!
Nagyon jó lettSzavazat leadva, de vajon kire?
-
OutsideR
aktív tag
Szép darabok
A fa és a batman-es egeret volt szerencsém élőben látni, mindkettp nagyon szép darab. Kár hogy a többit élőben nem láthatom. Nem egyszerű kérdés eldönteni melyik a legjobb/szebb. Nem is tudom így hirtelen melyikre szavazzak. -
Madn!ght
addikt
válasz
Motion_Blur #91 üzenetére
A szombati ötöslottó számokat is megsúghatnád.
-
aram01
nagyúr
válasz
Motion_Blur #91 üzenetére
egy húron pendülünk
-
Motion_Blur
félisten
Ramses07 fogja nyerni a szavazást, megérdemelten
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Döntöttem, de inkább nem mondom meg, hogy kire esett a választás.
Elég legyen annyi, hogy természetes hatást kelt
By.: Johnny
-
Cheesy
őstag
Szavazat leadva
Bari egere levett a lábamról, fából egyébként is gyönyörű dolgokat lehet alkotni. Precíz illesztések, szép lakkozás, minőséginek hat teljesen.
-
Keeperv85
nagyúr
Komoly, de -szerény személyemben legalábbis- a következőket vettem figyelembe:
- Lehetőleg elsőre is tetsszen meg a színvilág, mert így működik a marketing ugye: meglátni és kipróbálni >> "ha tetszik megnézem közelebbről is"
- Lehetőleg kipróbálás után minél jobban idomuljon az igényeimhez. Ne legyen rajta olyan dolog, ami miatt a használat kényelmetlen és bár jól néz ki, egy idő után frusztrál pl. a tisztítása (Jó, persze itt nem használatba szánt cuccok vannak felsorakoztatva, de nem tudtam tőle saját értékelésemben elvonatkoztatni)
Így két egérkére szűkült a kör. Ha mindkettőre lehetett volna voksolni, akkor mindkettő kap egy-egy szavazatot, de csak egyet lehet választani, így... majd kiderül mennyire volt volt jó érzékem/érzékünk hozzá.
-
csaabz
őstag
A kesztyűs egér komoly lett!
-
prolad
addikt
Nagyon jók lettek az egerek,egyelőre nem tudok dönteni (fa vs alien).
-
callmeakos
veterán
Nálam a egyenlően tetszik Engineer086, Ramses07, Zuchy és Bari munkái. Végső szavazatomat majd mailben küldöm.
Nagyon sajnálom hogy Soccer munkája egy kicsit félresikerült, pedig elég érdekes lett volna, ha nem ebből a szemszögből készíti el a tervét.
BaluC munkáját viszont sajnos nem tudom értelmezni. Elképzelhető hogy télen hasznos (akkor is maximum ha kinn vagy a hidegbe) minden más esetben halott dolog ez a kesztyűs megoldás. Szerintem.
De természetesen mindenkinek gratulálok. Szerintem már több esetben bizonyították, hogy ők az ország legjobb modderei és jó tudni hogy ők is a PH szerves tagjai.
Még 1x gratulálok
-
Nagyon ötletes, remek modok lettek. Szívesen megnézném testközelből, netán ki- illetve felpróbálnám őket!
Gratulálok az alkotóknak! -
albert8
veterán
Nagyon jók lettek, gratulálok nekik, itt is.
Jah és,ha ezeket nem veszi észre a CM akkor egy bazi nagy reklámlehetőséget, hagy ki.
Én még egy levelet is küldenék nekik erről. -
modern
aktív tag
ejj nagyon komolyak lettek a rágcsálók, nem volt könnyű dönteni de "muszáj" volt
Úgyhogy tőlem is ment mail. -
Keeperv85
nagyúr
Remélem a gyártó is észreveszi őket és a nyertest legalább megkérik egy egyedi széria megtervezésére. Igazán megérdemelné.
-
Madn!ght
addikt
Nos, leadtam a voksomat.
Hosszas gondolkodás után az döntött, hogy melyik egeret tudnám leginkább saját használatomban elképzelni.
Még egyszer gratula mindegyik moddernek, és remélem lesz billentyűzet modding is.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Csak pár blogot követtem figyelmesen. Mivel itt a vége végigolvastam az összeset és muszáj megjegyeznem, hogy nagyon nehéz volt dönteni Moddingboy és Bari alkotásai között.. végül szavaztam, az egyikre... meglátjuk jól döntöttem-e.
Sok sikert minden egérmágusnak
-
Stylewars_kp
őstag
Bari egere nagyon spec.! Macerás lehetett fából megcsinálni.
-
aram01
nagyúr
válasz
stranger28 #67 üzenetére
nemértem,én az alien-esre szavaztamvolna -
aram01
nagyúr
emailben szavazni? ne vicceljetek már,jó hogy nem levelezőlapon
-
Hisztogram
tag
A f'egér s a Grind sztem. már nem is modding hanem building
Nem volt egyszerű dolguk az indulóknak, az egér nem a legklasszikusabb modding alapanyag, kicsi is, kötött is.
Legközelebb hirdessetek PiP-boy készítő versenyt
-
DEJVID
őstag
Csak engem zavarnak a hosszú zsugorcsövek a kábeleken?
-
rizso
addikt
Ezúton is gratulálok az egerekhez! Elég erős lett a mezőny, frankó egerentyűk születtek, mondhatni mindegyik tetszik valamiért - kivéve...
...kivéve a kesztyűt és a GRID autót. Az autó még elmenne, csak kicsit precízebb megmunkálást igényelt volna, viszont a kesztyű emészthetetlen számomra. Az valahogy nem illik a versenybe, főleg ilyen alkotások mellé. Ha finoman akarnék fogalmazni, akkor dedós/ovis színvonal.Vagy jót, vagy semmit -
petison
tag
Gratula minden moddernek.
-
PeetR
aktív tag
Jó mind ,de nekem Moddingboy munkája tetszik a legjobban
.
-
Inv1sus
addikt
Azért ilyeneket nyilatkozni, hogy:
azért Bari, mert sok időt vett igénybe a munkája...
Hol van írva, hogy melyik mennyi idő volt, közel sem biztos, hogy hosszabb időt vett igénybe. Ettől függetlenül tetszik nekem Bari munkája is, de lássuk be: nem egyedi ötlet.
-
Peterson_
addikt
Ú, hát nem semmi...végigolvastam, és a szavazatomat is leadtam.
Kapásból egyértelmű volt, hogy kire.Ha nem ő nyer, akkor bunda az egész -
MarQs
senior tag
Gratula a benevezetteknek!
Igen kevés dolog van, amit nagyobbra értékelek, mint az itt látható egyik-másik kreatív munka!
Mély tiszteletem! -
Dany007
veterán
Mocskosul nehéz dönteni. Ezért most el is halasztom a szavazást későbbre!
Bari faegere szerintem is viszi a prímet. Attól függetlenül is, hogy ilyen téren jobb szeretem a modern futurisztikus megoldásokat. De egyszerűen nincs mit tenni. Munkában is kiváló és a szemet is gyönyörködteti az elkészült alkotás.
A bőregér is rohadtul tetszik!
Főleg hátulról féloldalas nézetben. Ütős lett nagyon.
Aztán ami még nagyon ütős lett az Ramses07 egere / ötlete. A kettő között pl nem tudnék dönteni (A bőregér és Ramses alkotása között).
Moddingboy gymkhana design-ja mellett sem lehet elmenni. Bár megjegyzem, hogy nem értem miért kell ennyire isteníteni ezt a stílust plusz az autóversenyes részét egy egéren. Egy egyedileg kitalált designt ezzel a minőségi kivitelezéssel szívesen megnéznék!
Ettől függetlenül brutál jó lett az összhatás! Szvsz nekem narancsszínű gombokkal jobban tetszett.Jones egere is bejön. Jól mennek egymáshoz a színek. Meg persze az összes többi ütős. Voltak elborult ötletek. De lényeg, hogy fogalmam sincs melyiket válasszam.
Ahogy írtam is négyet biztosan választanék első helyen. Viszont a négy közül nem tudnám megmondani melyik tetszik jobban. Mindegyikben van valami ami jobban tetszik, mint a másikban. Szakmai zsűri véleményére amúgy kíváncsi lennék. -
Entryy
aktív tag
Bari, Moddingboy és Ramses között fog eldőlni. Ez a három nagyon komoly lett.
-
galocza
aktív tag
1. Ramses07
2. Zuchy
3. Bari (bár nagyon irtózom a technikai eszköz+fa kombinációtól, ha nincs ez a fóbiám, valszleg 1.) -
Keeperv85
nagyúr
Gratulálok az összes moddernek. Időt és pénzt belefektetve megint csak győzött a kreativitás. Nem mondom meg kire voksoltam, de látom jó ízlésem van az előzetes várakozásaimmal szemben, ugyanis egyetértésben vagyok több véleménnyel itt. Srácok, szép munka volt!
-
Napfénysüti
nagyúr
Gratulálok a készítőknek.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Mindegyik jobb, mint a gyári, nem kétséges, de Bari messze felülmúlja a többit befektetett energiában. Minőségben talán egyedül a GRID-es móka ami lemaradt a többiekétől.
-
Apika
addikt
Nagyon szép munkák születtek! Gratulálok minden indulónak!
-
fpeter07
veterán
Erős a mezőny, erős. Még a legjobb 3 egeret is nehéz lenne kiválasztani, pláne a győztest.
-
Engineer086
Modder
Társaim nevében köszönjük a gratulációkat, győzzön a jobbik egér!
-
simsonbetyar
csendes tag
Szavazat leadva! Nálam egyértelmű volt a döntés, de mindenki nagyon szépen helyt állt ezen a kis megmérettetésen!
A második helyen nálam Ramses07, a képzeletbeli dobogó harmadik fokán pedig Moddingboy áll.
Mivel szeretem az egyszerű letisztult dolgokat nagyon tetszik még jones965 és Zuchy egere is. Viszont Zuchy-nál sajnálom a világítást ill. annak hiányát. Jó ötletnek tartottam és tetszett is.
Nagy gratula mindenkinek és remélem máskor is lesz valami hasonló verseny! -
lujó55
addikt
két mű nagyon odavág, de megosztott elsőhely nem lehetséges. ezért arra adtam le a szavazatomat amelyik munka megitélésem szerint nehezebb volt.
grat mindenkinek! -
Csabulator
tag
Tudom, hogy a vélemény olyan mint a s*gglyuk, de azért leírnám. A legjobb a közönség szavazatában, hogy nyugodtan lehetünk elfogultak, és érzelmeink irányíthatnak. Nem volt egyszerű a döntés még így sem, így inkább levezetem, hogy mi miért tetszett vagy épp mi nem. Mindenesetre gratulálok a résztvevőknek, aki pedig csalódott a munkája miatt annak fel a fejjel!
Nagyon sajnálom Atkét, hogy nem sikerült bőrrel bevonnia az egeret, pedig attól biztosan iszonyat jól nézett volna ki és a szavazatomat kapta volna. Sajnos nálam nem nyert ez a szimpla króm fényezés, túl egyszerű. Majd máskor!
BaluC kesztyűs megoldása nagyon egyedi, elborult, de szerintem ez egy picit túlságosan is alternatív megoldás.
Bari munkája elképesztő, hogy mennyire részletesen és ízlésesen csinálta meg az egeret, a cipőfűző kábelharisnya megoldás egyszerűen pazar, nagyon retró érzése támad az embernek, ha ránéz az egérre. A fához nem értek, de az anyagválasztás is pazar, tényleg egy rossz szavam nem lehet rá. Nem rá szavaztam, de biztos vagyok benne, hogy ő nyeri meg a versenyt.
Engineer086 egere egy letisztult egér, nagyon jó megoldással. A Batmenes témát nem szeretem (kifejezetten rühellem) de szerintem nagyon jól megoldotta a dolgot, még az ilyen témában kevésbé jártas ember is a bőregérre tud asszociálni. Amilyen visszafogott, olyan jó!
jones965 egere vegyes érzelmeket vált ki belőlem. Nem tudom eldönteni, hogy szeretem-e vagy nem szeretem. Ez is inkább túl egyszerű nekem.
Moddingboy egere ezzel az éles kontraszttal nagyon belopta magát a szívembe. Fekete-fehér, és aztán ez a gyönyörű naranccsárga, egy kis szürkével kombinálva... Egyszerűen gyönyörű! A kivitelezés is nagyon precíz, igényes. Nem vagyok Ken Block, vagy DC vagy egyáltalán rally fanatikus, de végül ő kapta meg a szavazatomat, ezt az egeret szívesen látnám az asztalomon. (Nem akarod kipingálni az enyémet is ilyenre? Pont Xornetem van
)
Ramses07 egere szuper kivitelezésű és a másik borzasztóan egyedi kinézetű a mezőnyben. Az alienes téma a gyengém, imádom! A színnel viszont bajom volt. Túl matt és túl egyhangú. Ettől függetlenül nagyon vaciláltam, hogy neki adjam a szavazatomat.
Soccer egeréről olvasgattam pár sort, jól össze is kaptak rajta. Nem kommentelném. Sajnos ez most nem jött össze.
Zuchy egere egy nagyon kellemes és üde színfolt a mezőnyben. Tényleg a márkára jellemző színösszeállítást sikerült összedobnia, ami nagyon látványos. Egy ilyen egeret is szívesen látnék az asztalomon. Ahogy elnézem a festés nem a legtökéletesebb, sajnos ez belerondított az összképbe és az értékelésbe. Ha a logó feketében visszakerült volna az egér popsijára, akkor tutira nyerő lenne nálam. Letisztult, mégis szép. A boltok polcain lenne a helye!
-
Dominó85
addikt
Voksomat leadtam, számomra könnyű döntés volt, mivel egy valaki munkája megint messze kiemelkedett meglátásom szerint.
-
Gude
senior tag
Voksot leadtam az általam legjobbnak vélt egérre,de mindenkinek gratulálok aki részt vett a versenyben
-
Horbal
őstag
Egyértelműen Bari és Moddingboy (remélem nem írtam el egyiket se) egere a legszebb és legjobban kidolgozott.
Az Alien dizájn is elég jól sikerült.
Soccert nem akarom megbántani de nem is értem miért/hogyan kerülhetett be ebbe a keretbe. Az ötlet dicséretes de a kivitelezés hát hm. hagy maga után kívánnivalót bőven.
-
DemonDani
addikt
Nálam Moddingboyé a nyerő, az az egyetlen, amire azt tudnám mondani, hogy ez bizony a gyárból jött ki így. Én legalábbis nem látok rajta semmilyen alakításra utaló nyomot.
Ez persze nem vesz le semmit a többivel szemben érzett tiszteletből. Itt mindenképpen Bari egerét emelném ki, hiszen elképesztő sokat dolgozott rajta és tényleg minden ízben új. (ráadásul barátnőm biztos nagyon örülne neki a sok barika miatt
)
számomra ez a kettő az etalon, de teljesen más megközelítésből
-
Egyértelműen Barié a legjobb modding, viszont Moddingboy egere akár mehetne sorozatgyártásba is, az is nagyon ütős lett.
-
nyunyu
félisten
válasz
eszterencs #4 üzenetére
A gépszavazásunk meg sajna nem rögzíti, hogy ki szavaz.
Nyeremenyjatekok feleletvalasztos felulete sem jo?
Gondolom ott sem kezzel osszesititek, hogy ki az, aki mindenre helyesen valaszolt.
Max a queryt kell atirni, hiszen most csak egy 'kerdes' van, es az egyes 'valaszokra' adott pottyok eloszlasa az erdekes. -
hemaka
nagyúr
Nálam nem volt kérdéses, hogy melyikre szavazzak. Igényes, szép, használható és fából készült.
-
stb123
tag
mindegyikkel volt meló, de szerintem is a faegér a legötletesebb, legjobban kivitelezett
-
Nehez dontes volt de atgondolva mar egyertelmu volt kinek a munkajara kell szavaznom
-
Normi™
őstag
Megtörtént a szavazás,sok sikert a versenyzőknek!
-
emmm
őstag
A fából készült, meg az alienes egér viszi a pálmát.
Amúgy mindegyik jó lett
, egyedül a kesztyűs, ami nagyon kilóg a sorból.
(#4) eszterencs
Az időnkénti nyereményjátéknál hogy rögzíti a válaszokat? Hasonló megoldás kell ide is.
-
-
Polesz
addikt
Az évezred birkája megkapja a szavazatomat az évezred faegere miatt!
-
engusz
veterán
Nálam a top3 munkát a következők alkotják: Bari fából készült egere, mert iszonyatosan sok munka van benne, rettentően kreatív. Aztán Moddingboy Gymkhana alkotásán is csak ámulok és bámulok, mert nem csak fejben lett komolyan megtervezve, de a kivitelezés is az utolsó négyzetmilliméterig profi. Végül pedig Ramses07 sci-fi projektje az, ami szintén a végletekig kidolgozott, részletes és megnyerő.
Mindhárom rágcsálón látszik, hogy szinte gyári megoldások, akár lehetne is őket csomagolni és árulni. És ez bizony nagy szó. Valami olyat alkotni, létrehozni, ami akár kereskedelmi forgalomba is kerülhetne, mert gusztusos, részletgazdag és 100%-ig használható a hétköznapokban is.
-
zone
őstag
Minőségben és látványban csak két mod emelkedik ki igazán - a faegér és a gymkhana, nehéz lesz dönteni.
-
krizmo_
addikt
Mikor megláttam a faegeret, már tudtam, hogy arra szavazok, nagyon szép munka!
De a többi is érdekes. -
Beri78
őstag
nagyon jók lettek - gratulálok
-
Hajrá Rames07! Szerintem ötlet/kivitelezésben az lett a legjobb!
-
copass
veterán
bari faegere a legjobb szerintem, az alienes még ami szép lett.
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Gratulálok a moddereknek, még nem sikerült választani
By.: Johnny
-
shaft72
tag
Nálam a ráfordított munkaóra versenyzett az összhatással, de végül az utóbbi győzött.
-
Keksz03
senior tag
hát nekem Bari faegere nagyon tetszik úgyh szavaztam is, de Moddingboy egerén is sokat vaciláltam mert nagyon eltalálta a Gymkhana style-t!
viszont Soccer művét nem tudom hova tenni...az ötlet jó de a megvalósítással ÉN nem vagyok egyáltalán elégedett! én így nem adtam volna be!
gratula mindenkinek egyébként, kár h nem volt rá több idő, akkor biztos vagyok benne h páran meg mernek lépni pár merészebb ötletet!
-
Retekegér
MODERÁTOR
Szavazat leadva! A moddereknek gratula.
-
Daniford
tag
Szavazat ment! Kíváncsi leszek a végeredményre.
Mindenesetre szeretnék gratulálni a versenyben résztvevőknek mert szép munkát végeztek! -
rudi
nagyúr
Nem érteni kell, hanem szavazni mailban
Egyébként azért ilyen szavazás, mert a normál egyszerű szavazós rendszerünk nem rögzíti a szavazókat (kuki alapú), amivel meg sorsolni lehet, az a nyereményjátékhoz kötődik, és teljesen más megvalósítást igényel. Szóval egyelőre ez van, ezt kell szeretni.
-
enginev3.0
félisten
Nálam egyértelmű a győztes
De ez titkos szavazás -
Inv1sus
addikt
Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy az ötletet és kreativitást kell nézni vagy a design-t. Vagy azt, hogy melyikkel mennyi időt foglalkoztak.
-
petata
őstag
Cikk elolvasva, szavazat leadva.
-
Végre! Átolvasom és savazok!
-
Madn!ght
addikt
Nincs könnyű helyzetben a "zsűri". Nagyon szép alkotások születtek.
Gratula a srácoknak! -
radi8tor
MODERÁTOR
Szavazást megkönnyíthettétek volna valami webformulával. De így is kivitelezhető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest