- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMSZoli
tag
Még megvan és működik :-) Pedig sokat költöztem.
Egy több magos Opteron-ra (az alaplap elviszi) ez a hűtés már sajnos kevés, pedig Noctua-t raktam bele.
Windows 10 64bit alatt a 2GB memória már iszonyúan kevés, iszonyúan küzd a gép, még SSD-vel is. Gyors a betöltés, de utána...
A régi AGP port annyira nem korlátozta a teljesítményt, mind mondták, viszont ennek a gépnek volt egy olyan konstrukciós hibája, hogy az nforce chipset kevés megszakítást tudott kiosztani. Vagyis amikor beleraktam a HD4670 AGP kártyát HDMI kimenettel, akkor a gép rettentően belassult, mert a dekódoló egység a hanggal már nem fér el, és a gép eszközei vergődtek hogy megszerezzék egymástól a megszíkításokat. A leggyorsabb kártya, amit bele tudtam tenni a Sapphire HD2600 XT volt, amin nem volt HDMI.
Utoljára igazából a Windows XP alatt futott remekül a gép.
Bár egy Windows 7 installt lehet még kipróbálok rajta, SSD-vel.
Sajnos nem segít, hogy USB-ről ez a gép még nem tud még bootolni, de kiírható an install DVD-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged