Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• S.Feri

őstag

válasz T- #319 üzenetére

Üdv!

Nos, tegnap hazahoztam a kicsikémet én is, és 3-órás költöztetés, vinyóventi takarítás után be is kapcsolhattam. Az összerakásnál csavarmentesen és simán ment minden. Egy öröm ez a ház. ;)

Ja! Stabil 6-7 fokkal hűvösebb az előzőnél!

[Szerkesztve]

• Yaye

őstag

válasz T- #316 üzenetére

Hát, nekem másféle síneket adtak. Két sorban, eltolva 4 lyuk van rajta, és az alsó sorban, a fölső sorban lévő lyukakkal föggőlegesen egyvonalban van két pöcök is, amivel föl lehet tenni csavar nélkül (úgy-ahogy) (tehát úgy lehet elképzelni hogy egy négyzet két átlós sarkában lyuk, a másik alsó sarokban pedig pöcök). A sín semmiféle igazításával sem lehet helyesen pozícionálni a meghajtót, és ez logikus is, hiszen a retesz négyzetes nyílása csak akkor van helyén ha a pöcök kerül a meghajtó csavarlyukába, ekkor más lyuk nincs fedésben, eltolva meg már nem tud becsattanni be a retesz.

Viszont! Ha a jelölt oldalakat fölcserélem, és fejjel lefelé teszem föl a sínt (nyíl lefelé mutat), akkor minden stimmel. Vagyis nincs semmi gond, csupán totálisan meg kell tagadni a jelöléseket, jobb-föl helyére bal-le, és kész. Egyértelmű megoldás, nemdebár? :DDD Kínaiak vazze... :O
    Egyébként ez részben neked is így volt, csak talán nem vetted észre: neked is a bal oldalra van fölcsavarozva a RIGHT sín. :) Hogy melyik a bal és melyik a jobb a gyártó szerint, az kiderül a HDD keretből, arra ez is, meg a nyíl is be van vésve: a gépet szemből kell nézni, és úgy jobb-bal.

Új hozzászólás Aktív témák