- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adi
senior tag
A kernel listás URL-t köszi, meglesem mindjárt.
A BIOS upgrade meg szerintem itt nem témába vágó. Egy serverlaphoz ne hibajavítást adjanak ki, hanem olyan új BIOS-okat, ami az esetlegesen megjelent hw-egységeket ismeri föl, kezeli. Serverlaphoz alapból _jó_ BIOS-t adjanak, mert az ember nem ér rá azzal f*szolni
, hogy leállítja a 24 órás üzemű cuccát és BIOS-t frissít benne.
A memtest86-ról meg nem azt írtam, hogy gagyi, hanem hogy meg nem próbáltam.Letöltöttem már magamnak itthonra (a saját vasaimhoz), de én úgy szoktam használni a gépeimet, hogy reggel 8-kor bekapcs, éjszaka pedig kikapcs, ezért nem volt lelkierőm újrabootolni amiatt, hogy ezt kipróbáljam.
A GCC-ben meg meg merek bízni, mert ha eddig nekem kernelfordításnál hasalt, arról minden esetben kiderült, hogy valami hardware-probléma volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mafia: The Old Country teszt
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116)
- Nők, nőügyek (18+)
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest