- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Tériszonnyal elképzelhető, hogy nem vállaltam volna.
Erről az jut eszembe, '13-ban kint dolgoztam Kanadában.
A cég ugye a külső ablakmosó lifteket gyártotta és tartotta karba.
Volt egy Scotia (bank) nevezetű épület. ahova kellett egy új "darut illetve komplett külső liftet / kosarat) gyártani. Szóval egy kis időt eltöltöttünk ott.
Az 1 gép az kevés volt, mert mire körbe ért addigra mehetett elölről, és rendeltek egy másikat.
Szóval az első napokban volt 1-2 drótkötél csere a régin kötelező szervíz néven, majd azt meg kellett "nyújtani"
Oda vissza járkáltunk fel le, és menet közben azért nyúlt ilyen 40-50 centiket, majd rá kellett állítani.
Ezt vagy 2 napig játszottuk. Oda vissza oda vissza.
Ugye az egész úgy mködött, a kosarat kitették az épületen kívülre, majd a géphez kikötötték magukat az emberek, kimásztak a kosárba, majd aki kint maradt a gépnél, az elengedte őket, és bekötötték magukat a kosárba. Na most a hülye magyar mit csinál.Fogja magát, azt kiugrik a kosrába minden nélkül.
Ezek elsápadtak egyből
Kérdezték hogy nem félek. Mitől is félnék. Hisz kőműves vagyok
Bírom a magasat.
De azért 70+ emelet kicsit más.
Mondtam a srácnak, ha félnék a magasba, tudod mikor jöttem volna fel ide a tetőre.Szóval ha az ember fél, valszeg nem megy olyan helyre ahol kellemetlenül érzi magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával