- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lohi
tag
Miért van az, hogy már megint az Intel kapja meg az igazán komoly perifériákat? Én ezt nem értem.
van egy proci ami jól teljesít laptopban 110W!!!!!! + energiával és ezzel megveri a 35W -os AMD-t és akkor ő a király? Egy laptopban!!?? És megkap minden király dolgot, nézzétek meg pl a Asus Zenbook 14 Space e. -t... az AMD-s változata megmaradt az 5000-es szériánál, meg a tapipadja is csak numpad lehet.. de rengeteg példát lehetne sorolni... Nagyon durva ez az egyenlőtlenség...
Most egy Zenbook 14-es amd-s van és maradtam volna a márkáénál, ha nem így állnának hozzá, de inkább egy Lenovo z16 -t lesz így belőle. Az az egyetlen amire azt mondom, hogy nincsen hátrányba az inteles hasonlókhoz képest (nem azért mert abból csak amd van, hanem olyan minőségű a periféria mint a mostani inteleseknél)
-
aDamker
aktív tag
Nekem is az van, a tavalyi frissített modell nem győzött meg, de ez már igen
Lesz kamera végre, belátták hogy mégis csak kell az. A 105 w GPU power vajon a gyengébb képességű AMD GPU miatt kell, hogy pariban vagy kicsit jobb legyen mint egy 3060ti? Eddig 60-80w volt a TDP határ, kíváncsi leszek ez mennyiben jelent majd nagyobb GPU teljesítményt ha jelent majd bármit. -
Vártam volna a sima Zephyrus vonalon is valami újat-bár a 2021-es modellt nehéz lesz űberelni. Ha lesz is szerintem csak hardverileg újabb komponensekkel.
-
undercover
őstag
Mennyi lesz az áruk?
-
Decske
senior tag
Nagyon durvák lesznek ezek az új gépek.
Nekem egy első generációs G14-esem van, remek teljesítményű, hosszú akksi idejű. Az elején volt egyedül alvás para vele, de most már az is eltűnt nálam. Jó pár évre tervezek vele de ezek az opciók elgondolkodtatók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (108)
- Macbook Pro 16" M1 PRO - 2022 gyártás, 10/16 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - garancia (105)
- Macbook Pro 16" - 2021 gyártás, 8 mag i9, 32GB RAM, 1 TERA SSD, 8GB Radeon, touchbar, garancia (1
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (53)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest