- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fücsök007
őstag
-
Aprósólyom
addikt
Említettem, hogy gaming vonatkozásában beszélek. 20W előnye van az AMD-nek teljes rendszerfogyasztás tekintetében 2080TI mellett 10600k és egy AMD Ryzen 5 3600 között alap órajeleken. Tuningban is kb 30W. Közben ugyan annyiba kerül a kettő és a 10600k-nak még nagyobb is a gaming teljesítménye. Persze minden más ha munkafolyamatokról beszélünk, de szándékosan kiemeltem miről írok, milyen aspektusból. A ZEN3-t meg nem érdemes ide venni, mert 50%+ magasabb ársávban kezdődik...
-
Aprósólyom
addikt
Ez mind ár függvénye mi jobb-rosszabb, nem ennyire egyértelmű a válasz. A lesajnált Intel 14nm teljesítmény/fogyasztás aránya és teljesítmény/ár aránya gamingre vonatkoztatva még mindig versenyképes 6C/12T-ig, de még 8/16-ig úgy ahogy. Azért van B460+i5-10400 setup-om, mert sokkal jobb volt ár/érték arányban volt, mint bármi más a piacon. Annyival drágább volt az R5 3600 és még mindig az, hogy majdnem "ajándékba" kaptam az alaplapom a 10400 mellé...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest