- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Igen, aki nem használt eddig valamilyen vezeték nélküli megoldást, annak ez kényszer, és a pénz elszedéséről szól, vagy legalábbis jó eséllyel így éli meg. Aki eddig is vezeték nélküli cuccokat használt, annak meg nagyjából mindegy. Valószínűleg ez is jelentősen befolyásolja, hogy ki mennyire fogadja el a jack csatlakozó lemaradását. Kb mintha benzines autóm lenne, és holnaptól nem lehetne kapni gázolajat. Kb le se szarnám (ha a nemzetgazdasági szempontoktól eltekintünk).
(#35) Cyberpunk: talán az SE a ma kapható legjobb telefon. Nekem is nagyon tetszik, a környezetem is tele van vele. Jó ár, kellemes méret. Nem tudom más országokban hogy teljesít, de remélem lesz folytatás.
[ Szerkesztve ]
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
törölt tag
Tudom. De, az spéci cucc, amit nekem kéne odaadnom, hogy másoljanak rá adatot, hiszen azt nem várhatom el, hogy mindenki iPhone kompatibilis adathordozót használjon. Kártyaolvasót sem használhatnék. Egyébként igazad van. Ezért sem vettem iPhone -t. Nekem az túl zárt rendszer. Persze, annak is megvannak az előnyei. Csak nem nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
A modu perelhetne, jack jacket
Egy előlapi sztereó hangszóró még elfért volna a keretben.
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
HUTCHDB
nagyúr
Fúúújjj, de ronda!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Matada2.3
veterán
Eléggé otromba, én biztos maradnék az átalakítónál.
Finn the human
-
buvartacsko
addikt
válasz tothjani81 #5 üzenetére
én semmire se használom a telefonom jackjét a hozzáadott fülest leszámítva, egyáltalán nem negatívum hogy nincs rajta jack. legtöbbet bt-n és airpleyen hallgatok zenét.
ha nem vagy audiofil akkor minek vezeték? sajnos nem tudom megérteni ezt a jack hisztit, pár év és semmin se lesz, akkor meg gondolom már nem lesz baj...
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
-
Armahun
addikt
válasz #79335424 #57 üzenetére
Pont ez a modu koncepciója.
Ad egy alap készüléket amire olyan kiegészítő kabátot húzol amilyen tulajdonságot erősíteni szeretnél.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
no more
veterán
válasz buvartacsko #60 üzenetére
sajnos nem tudom megérteni ezt a jack hisztit
Attól, hogy te pl. nem használod, attól még mások használják (pl. edzésen csomószor kötöttem rá az edzőtermi HIFI-re a telefonom). És szerintem mi vagyunk többen.
(#49) joey04: Szánalmas... és az a gyártó is, amelyik ezt követi (igen, rádnézek HTC...elvileg a legjobb telefonokat gyártjátok zenei téren).
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
no more
veterán
válasz Little Hulk #65 üzenetére
Azért nem minden edzőterem hiperszuper felszereltségű, sajnos.
-
joey04
titán
A jack nem hiányzik nekem sem, engem telefon vonalon ez a vékonyítási mánia idegesít nála, hogy emiatt nem lehet nagyobb telep benne. Szerintem telefon vonalon nincs komolyabb gond, a maces vonalat hanyagolják nagyon, ha meg valamit frissítenek, ott nagyon is érezhető a baj, lásd portok, vagy üzemidő az új macbook proban. Várok nagyon egy iMac és mini frissítést, de legalább annyira félek tőle, mint amennyire várom.
-
Cyberpunk
félisten
válasz buvartacsko #69 üzenetére
Az túl bonyolult lehet sokaknak.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Wesder
félisten
válasz buvartacsko #69 üzenetére
Na de mi van ha közben tölteni is szeretné a telót?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz Cyberpunk #73 üzenetére
Mondjuk kávéfőzés közben?
Egyébként én sokszor alvás előtt szoktam filmet nézni töltés közben.
Vezetékes fejesem van, úgyhogy számomra nem lenne megfelelő készülék az i7.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Cyberpunk
félisten
válasz Dr. 444Hertz #74 üzenetére
20 perc alatt bőven rátölt 20%-ot, az meg majd 1 óra YT. Persze embere válogatja a probléma nyilván adott ettől mèg, egy bt füles megoldhatja a gondot.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Cyberpunk #75 üzenetére
Persze igazad van, de amíg használható a 30 ezres fejesem, addig nincs kedvem új BT headsetet venni csak azért, mert i7-ben, és egyre több készülékben nincs.
Mondjuk engem nem izgat a dolog, mert nem érint a probléma (és nem szándékoztam iPhone-t venni), de sokakat valószínűleg igen.[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
macskea
őstag
válasz Dr. 444Hertz #76 üzenetére
Valószínűleg egy bluetooth hifi adapter oldhatná meg a problémát. Egyébként régebben én is előszeretettel hallgattam elalvás előtt zenét fülessel, miközben a telefon meg töltőn volt. Mostanában már nem jellemző, de megértem, akinek fontos.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
slimshady
senior tag
Nem találok szavakat. Remélem az S8-hoz nem lesz majd szükség ilyesmire.
üdv.: SlimShady
-
-
no more
veterán
válasz buvartacsko #79 üzenetére
Jaj, te mekkora bohóc vagy! Ha járnál edzeni legalább kiadnád magadból ezt a kegyetlen Apple rajongást!
-
buvartacsko
addikt
Én vagyok a bohóc, nyilván. Én edzeni járok le, valahogy sose volt meg igényem egyszerre tölteni a telefont meg jackel zenét hallgatni róla. Otthon van AirPlay, mehet a töltés meg a zene hallgatás. Soha nem volt meg olyan h bárkit láttam volna akármilyen edző teremben is tölteni a telefont meg zenét hallgatni. Próbálj inkább az edzésre koncentrálni mint ezekre a baromsagokra.
Ha te járnal edzeni legalább nem itt élned ki az Apple utalatod te nagyon szerencsés ember.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Milyen szép!Ja, nem is.
Xiaomi 13T
-
Cyberpunk
félisten
válasz buvartacsko #82 üzenetére
Csak kifogásokat keres, de elég gyengéket talál.
-
no more
veterán
válasz buvartacsko #82 üzenetére
Honnan szedted, hogy töltöm a telefont? Gyorstöltőm van, fél óra alatt töltök rajta 50%-ot itthon.
Soha nem volt meg olyan h bárkit láttam volna akármilyen edző teremben is tölteni a telefont meg zenét hallgatni.
Mert te otthon döglesz és vered a Tim Cook szövegeire. A valódi sportolóknak kell a ritmus, pl. nekünk az ökölvíváshoz. A zene ösztönzés, energia. Gondolom zenét sem hallgatsz 2 Steve Jobs életmű olvasás közben. Olyan edzőterem nincs, ahol csend van.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
"az alja feltűnően nagy, szóval valami elektronika nyilván van benne"
Szerintem nem kell hozzá elektronika, a gyári átalakítóban sincs.
Tippre én azt mondanám, hogy simán ki van vezetve a lightning portból az analóg jack és kész. Ugyan nincs i7-em, de az eddigiekből én arra tippelek, hogy az iPhone-kon csak a jack kivezetése tűnt el és az analóg outputot a lightning portba vitték be (gondolom, vannak rá dedikált "lábak"), és akinek arra van szüksége, az leosztja a L aljaztból (ahogy a gyári átalakító is teszi, csak persze úgy, hogy egyúttal teljesen lefoglalja a portot).Bocs, ha nem így van, de lusta voltam rákeresni a lightning lábkiosztására
-
Tibee86
nagyúr
Mivel egy olyan komment válaszra reagáltál amiben épp ez volt a feltevés, nyilván neked is ez igényed ha kardoskodsz mellette.
Én aztán úgy védtem az i7-et, hogy csak na...
Szánalmas, beteges? Vajon akkor hogyan jellemeznéd azt amit te művelsz évek óta? Nincs olyan nap vagy kommented amiben nem az Apple-t fikáznád (nulla tapasztalattal), ezzel bizonygatva magadnak, hogy te mekkora istencsászár forma vagy, hogy Samsungot használsz. Nem lenne ezzel baj, de ez ismét egy Apple-vel kapcsolatos topik, talán maradhatnál az sgs off-nál, ott ezzel a színvonallal amit képviselsz az elitbe tartozol.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Nem írta, hogy töltené, az másoktól jött, mint esetleges probléma.
Egyébként edzőtermi zenehallgatás megoldható, bizony jack dugóval is, mivel gyárilag jár hozzá a lightning/jack átalakító. S így rá lehet dugni a a hifi-t.
No az évek során semmit sem változott az MA fórum. Fanboy/hater elbeszélünk egymás mellett beszélgetések.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Engem pl.pont nem zavart,hogy nincs jack rajta. Mondjuk néha jó lett volna tölteni miközben fülhallgatózok,de túléltem.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
jerry311
nagyúr
Ox Case = Ökör tok
De ki az ökör?
A gyártó, hogy fogalma sem volt milyen nevet ad?
Az Apple, mert külön tok kell a 3.5-üos jackhez?
A vásárló, hogy ragaszkodik a jackhez? Vagy azért mert ilyen tokot vesz? -
blagolf
senior tag
-
7Heads Drago
veterán
válasz Parallaxis #24 üzenetére
Gyári garival az iphone se annyi.
A samu 167k-ról indul, az iphone meg 200k-ról az árukeresőn most.
Az a röhej szerintem meg hogy manapság az lett a normális, hogy 2-300.000 telefonokkal rohangál mindenki. Az emberek döntő többsége hitelből él, és azt mutatja kifelé, hogy mekkora királyság van. Közben meg az első szellőtől bedől a kártyavárra.
Ha mész az utcán mire mész a fantasztikus hangtechnikával a rengeteg külső zaj mellet? Ha meg otthon nyugodt környezetben hallgatsz ilyen igényesen zenét miért teloról teszed, miért nem normális erősítőről?
Maga a kütyü meg elégé nevetséges kinézett ad a telónak. Nem sokat fognak eladni belőle. Nesze neked vékony káva.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Cyberpunk
félisten
válasz 7Heads Drago #97 üzenetére
A látszatra adnak sokan, inkább felvesz hitelt, vagy koplal hónapokig, csak hogy a külvilág felé azt tudja mutatni, hogy tehetős ember.
-
törölt tag
válasz buvartacsko #100 üzenetére
Ezek szerint fix IP -t vásárolsz a szolgáltatódtól, mert nem írtad, hogy még DDNS szolgáltatóhoz is regelted a telón futó szervert.
Én egyébként inkább webszervert szoktam indítani átvitelhez, mert ahhoz még egy iPhone is képes csatlakozni.[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz buvartacsko #104 üzenetére
Android 2.2 óta van lehetőség wifi-hotspoton keresztüli megosztásra.
Android 4.0 óta meg Wifi directen keresztülire is.Első verziót pl a Shareit app alkalmazza,Másodikat meg pl a Superbeam
De ios-en hasznaltam pl a shareit-et,csessze meg előtte nekem kelett kézzel bekapcsolnom pl hotspot-ot,Androidon ezt megtudja magától is tenni.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz aprokaroka87 #105 üzenetére
akkor nem értem miért kell fájlszervert indítani hogy fileokat küldjetek a kis barátaitoknak.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz buvartacsko #106 üzenetére
Én nem hasznalok olyat
De ha jól tudom webszerveren keresztül streamelni is lehet pl egy videóanyagot.
Ami ugye nem ugyanaz mint ha te letöltenéd. -
törölt tag
válasz buvartacsko #104 üzenetére
Rákerestem. Ez lenne az? Ugye csak viccelsz! Mi az, hogy csak médiafájlok? Milyen belső háló? Milyen iCloud? Ha tudod az elérést, vagy ráböksz egy kapott linkre, akkor bármilyen hálózatból, bármilyen platformon, egy böngészővel eléred a webszerver tartalmát. Streamelheted, vagy letöltheted. Már, ha a kliens eszközöd oprendszere nem korlátozza a lehetőségeidet. Az Android természetesen nem korlátoz ebben.
-
joey04
titán
Menjetek már pls ezzel a hálózatos, vagy a ring topikba. Ez irr érdektelen pro és kontra egyaránt.
-
buvartacsko
addikt
válasz #79335424 #108 üzenetére
igen, gyakran előfordul hogy megkérem egy ismerősöm a hogy streameljen a telefonomra hd fimleket a telefonjáról, igazad van, valós élethelyzet.
a valóságban: van egy rendezvény, lövök képeket/videókat, oda jön hozzám egy ismerős, megkér engem, hogy küldjem át, kiválasztom 1 sec alatt az aznap készült képeket/videókat és pár mp alatt átmegy AirDropon.
nem kell wifi hotsopotot indítani, meg streamelni, meg ip címeket írogatni.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz buvartacsko #110 üzenetére
Szerinted ugyanez nem megy két Androidos telefon közt,közvetlen,ha egy wifi-hálón van.
Shareit,Superbeam ugyanezt tudjaCsak nekünk pl nem kell a Bluetooth-ot is pluszba bekapcsolni.
Sőt ha nincs bekapcsolva a wifi-hotspot,vagy a wifi,akkor sem kell bekapcsolni kézzel,a program megteszi.
De emlékeim szerint a shareit tud olyat is hogy te bárhol vagy,megnyitsz egy ip címet a böngészőben és letöltöd az anyagot.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz aprokaroka87 #111 üzenetére
pontosan, nálunk sem kell bekapcsolni mert bekapcsolja magától ebben az esetben, de nekem így is be van kapcsolva állandóan. itt nem kell kikapcsolgatni feleslegesen semmit.
ha tudja, akkor továbbra se értem miért akkor igény hogy httpd meg ftpd-t indíts, és hogy ezek hiánya miatt miért korlátozott szerinted egy okostelefon.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz buvartacsko #112 üzenetére
Én mindig azt vallom az a jó ha egy kérdésre több válasz lehetőséged van.
-
törölt tag
válasz buvartacsko #112 üzenetére
Mert fogadó oldalon nincs megkötöttség. Egy http link bármilyen hálón, bármilyen platformon megnyitható. Nem kell tudnom, hogy mit használ, mert böngésző mindegyikben van.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz buvartacsko #115 üzenetére
tudod mi az a web?
Ez fix ip címről,és fix jelszóval megy.A böngésző meg megjegyzi ha azt akarod.
De tudomásom szerint még jelszó nélkül is lehet használni.
-
törölt tag
válasz buvartacsko #115 üzenetére
Nem. A link tartalmazza az elérést. Rábök, és a böngésző felajánlja a letöltést, vagy ismert médiaformátum esetén a streamelést. Az IP -vel sem kell bajlódni, mert az Androidos szerver regelhető DDNS -re. Pont ugyanúgy, mint egy router külső elérése. A linkben a DDNS kiszolgáló elérése van, és a port.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz buvartacsko #118 üzenetére
Te aztán tudsz.
Mi köze ennek a gondolat olvasáshoz?
Nyilván ilyet akkor érdemes használni ha te vagy a szerver tulajdonosa is.Nem egy nagy vaszidasz ám ez.
Nyilván van előnye és hátránya is. -
törölt tag
válasz buvartacsko #118 üzenetére
Nincs itt semmilyen gondolatolvasás. Nem várhatom el egy iPhone tulajtól, hogy értsen az Androidos kliensalkalmazásokhoz. De böngésző iPhone -on is van. Nekem lehet, hogy egy kicsit melósabb egyszer beüzemelni egy szervert, viszont hülyebiztos módszer. Vannak iPhone -t használó cimboráim. Nem értenek a hálózatokhoz, nem is érdekli őket, egyszerű felhasználók. Így nem kell nekik magyarázni semmit. Ráböknek a linkre, és ennyi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt