- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Blindmouse #8 üzenetére
Kör alakú chip nem lesz, de mondjuk 20×24 mm lehetne. Hogy ez nagy vagy nem nagy, az értelmezés kérdése. Nem nagy, ha úgy vesszük, hogy gyakorlatilag bármilyen órába beleférne. És itt jön - nekem - az értelmezésbeli probléma. Az órát is viselem, de viselhetőség (és nem elviselhetőség
) alatt én elsősorban ruhára gondolnék. Ahhoz pedig a 480 mm² igenis nagy, ráadásul nem is flexibilis (az akkuról meg még nem is beszéltünk). Szerintem legalábbis mondjuk egy okosalsógatyába nagy lenne - persze lehet, hogy csak elhelyezés, elforgatás kérdése az egész
.
-
bteebi
veterán
Nekem a 480 mm² nagyon nagynak tűnik egy viselhető eszközbe.
Amúgy milyen viselhető eszközben lesz majd benne, okospólóban? Szól majd, hogy "Te figyelj, büdös vagy. Már tegnap este is mondtam, de nem hogy nem fürödtél le, még csak be se fújtad magad. Most már csinálj valamit!", vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Diablo IV
- Facebook és Messenger
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Gamepad
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest