Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• unrealnoise

senior tag

válasz Stauffenberg #28 üzenetére

értem én, hogy nem ez a bibi, legalábbis technológiaiag, csak hát engem már az elképzelés is elképesztett.

most nem akarom részletezni, változó, hogy mit, hol mekkora méretben és milyen készüléken lenne hajlandó olvasni az ember, csupán szerintem ma már sokkal kényelmetlenebb egy nagy napilapot hajtogatni, keresgetni a cikkeket rajta. meg hát nem is mindig lehet (tömegközelkedési tumultus etc...)
    egy kis kütyüt meg jóformán bármikor elővehetsz, etc...

szóval ez a kihajtogatósdi amúgy sem lesz túl népszerű dolog szvsz...

ezt én értem, bár őszintén, nekem nem sok szükségem lenne egy kihajtható újságra.

macera. pláne amíg 4-5 inches telókkal rohangál az ember, amit azért még egy kézzel is lehet kezelgetni. és előveszi az ember, azt ott is van rögtön, teljes nagyságában. (Csupán az OS-t kell minnél jobban testre szabni, hogy egykézzel is vezérelhető legyen egy nagy tepsiteló -> lásd Note 2)

Plusz hiába lenne valahogy ráégetve, beleépítve egy akku, ha az üzemideje töredéke lenne annak, amit majd az e-ink telchnológia kínál közben. mondjuk egy tabletben.

nem értek nagyon hozzájuk, de nekem az az álmom, hogy előbb utóbb tabletet, vagy telót is remekül tudok nagyon sokáig használni (magas akkuidő) - akár nagyon erős napsütésben is.

ameddig ez nem lesz, addig bizony nekem lesz ekönyvolvasóm.

más: a stream-elgetés érdekes dolog, nem tudom, lehet igazad van, végülis sokan már a netet is osztják ugye az okostelóról.

• unrealnoise

senior tag

ilyen baromságokat.. hajlítgatom és azzal nyitok meg valamit, ahelyett, hogy ráböknél? a saraival szöszölök, ahelyett, hogy jobbra elhúzom az újjam a kijelzőn? :D ekkora parasztvakításokat.. még jó, hogy valszeg a sima érintésvezérelt cuccok tuti alapvető elemek maradnak. (és nem cserélik le ilyen szar navigálásra)

Új hozzászólás Aktív témák