- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
válasz
Stauffenberg #28 üzenetére
értem én, hogy nem ez a bibi, legalábbis technológiaiag, csak hát engem már az elképzelés is elképesztett.
most nem akarom részletezni, változó, hogy mit, hol mekkora méretben és milyen készüléken lenne hajlandó olvasni az ember, csupán szerintem ma már sokkal kényelmetlenebb egy nagy napilapot hajtogatni, keresgetni a cikkeket rajta. meg hát nem is mindig lehet (tömegközelkedési tumultus etc...)
egy kis kütyüt meg jóformán bármikor elővehetsz, etc...szóval ez a kihajtogatósdi amúgy sem lesz túl népszerű dolog szvsz...
ezt én értem, bár őszintén, nekem nem sok szükségem lenne egy kihajtható újságra.
macera. pláne amíg 4-5 inches telókkal rohangál az ember, amit azért még egy kézzel is lehet kezelgetni. és előveszi az ember, azt ott is van rögtön, teljes nagyságában. (Csupán az OS-t kell minnél jobban testre szabni, hogy egykézzel is vezérelhető legyen egy nagy tepsiteló -> lásd Note 2)
Plusz hiába lenne valahogy ráégetve, beleépítve egy akku, ha az üzemideje töredéke lenne annak, amit majd az e-ink telchnológia kínál közben. mondjuk egy tabletben.
nem értek nagyon hozzájuk, de nekem az az álmom, hogy előbb utóbb tabletet, vagy telót is remekül tudok nagyon sokáig használni (magas akkuidő) - akár nagyon erős napsütésben is.
ameddig ez nem lesz, addig bizony nekem lesz ekönyvolvasóm.
más: a stream-elgetés érdekes dolog, nem tudom, lehet igazad van, végülis sokan már a netet is osztják ugye az okostelóról.
-
unrealnoise
senior tag
ilyen baromságokat.. hajlítgatom és azzal nyitok meg valamit, ahelyett, hogy ráböknél? a saraival szöszölök, ahelyett, hogy jobbra elhúzom az újjam a kijelzőn?
ekkora parasztvakításokat.. még jó, hogy valszeg a sima érintésvezérelt cuccok tuti alapvető elemek maradnak. (és nem cserélik le ilyen szar navigálásra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Android játékok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest