- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Ez a ramhűtő beszarás.
Mintha TT-s őrülteket kértek volna fel rá. Már bocs!
-
Integra
titán
ez a ramhűtő...
gigabájtéknál sportot űznek az idiotizmusból? -
Zull
senior tag
hat nekem az 580 nagyon bejon, ad helyet a moddingnak is, lehet nyugodtan festeni meg minden
-
waterman_
aktív tag
kb fél deci folyadékra tippelek. de nem is az a gond, hanem hogy két apró venti csinálja a műsort. jó hangosan. ezenkívül nem egy kompakt mérete van, tehát ember legyen a talpán, aki a vinyók meg dvd író mögé még be tudja azt rakni, úgy hogy a kábeleket ne kelljen eszement módon fűzködni. mondjuk nálam a szerverházban nem lenne gond, de egy 3 rackes házba szerintem nem fér be. plusz ez a vízhűtések szégyene, mint a fogatlan oroszlán: se nem erős és nem is hangtalan. tehát ha már választani kéne egy ilyen ram vízhűtés vagy a 12es venti és postásgumi kombó közt, akkor az utóbbit választanám én is..
-
CocooN-z
őstag
Fogadjunk h idén sem lesz semmi hír az I-Ram II. ről még ien ddr2 árak mellett sem
-
Pukkancs
aktív tag
Az a ramhűtő tényleg nem stimmel. Mennyi folyadék lehet benne? Nem túl sok, a kevés folyadék pedig gyorsan megfordul egy rendszerben, így nem biztos, hogy rendesen le tud hűlni. Ráadásul nem úgy tűnik, mintha valami bazinagy radiátora lenne. De azért kíváncsi vagyok, hogy a tesztek igazolni vagy cáfolni fognak-e.
-
Stalker-2572
veterán
Azl első ház (A 580?) nagyon baba
Memóriahűtő csak 2 modullal vagy többel is működik?
-
Traxx
őstag
Nekem valahogy egyik se tetszik...talán a bal fölsőt el tudnám képzelni itthon (leszámítva az ajtót)...bár a képből ítélve a legkisebb ujjnyom is meg fog látszani rajta
-
Ste
addikt
kezdi a giga is elveszteni a józan eszét
szerintem az Anus egyesülés nem tett jót az egy főre jutó IQ szintneka rain ugye esőt jelent: vagyis szivárog is a rendszer?
-
Zé_Mester
őstag
hmmm nagyon csinik.
mondjuk igazán a jobb oldali tetszik (Poseidon 320). a bal oldali túl fjúcsörös, az alsó meg olyan irodai gagyinak néz ki
de ha most valaki az orrom elé tenné a jobb oldalit, vagy a CM Cosmos S -t, akkor lehet nagy gondban lennéka ram hűtő meg : hát az nagyon gagyesz, a befőttesgumi sokkal hatékonyabb egy halk ventivel, és még csak 10ft-ba se kerül
-
.mf
veterán
Az alsó ház elég Csúftekes (meg sokminden egyéb) beütésű... a baloldali ház pedig Raidmaxra hajaz egy kicsit; jobboldali viszont szódával elmegy.
Vízhűtés ramokra? Ááá FAIL. 2×60mm vagy 1×120mm venti 5V-ra kötve drótból hajtogatott kerettel is már bőven sok neki, a DDR2-es modulok inkább a fesztől halnak meg, mint a hőtől. Kár erre a fejlesztési pénzeket pazarolni.
-
Remington
őstag
hát ez a 3d aurora 580...vicc. az előzőek nagyon jók voltak, de ez már túl letisztult
én se szeretem a tele-csicsa dolgokat de azért mindennek van határa. azért hátha élőben jobban néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest