- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyar közöny
csendes tag
válasz
magyar közöny #122 üzenetére
Bocsánat, azt elfelejtettem írni, hogy ICS van rajta...
-
magyar közöny
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kezembe akadt egy kínai teló, a neve: k-touch w656. Rootolni sikerült, de cwm-et az istennek nem tudok rárakni. Ha recovery módba indítom el, bejön egy logó, és más semmi, még a számítógép sem ismeri fel, csak ha kiveszem az akksit és utána bekapcsolom...Közben azt figyeltem meg, hogy minden bekapcsoláskor újra be kell jelölni az USB debuggingot, mert eltűnik mellőle a pipa... Ennek szerintetek köze lehet ahhoz, hogy recoveryben nem indul el? És ha igen, hogy lehet elérni, hogy mindig ki legyen pipálva? (bocs, ha nagyon lámát kérdeztem, de kezdő androidos vagyok...)
Köszi a választ előre is ! -
magyar közöny
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket, megpróbálom a Dual sim-es topikban.
-
magyar közöny
csendes tag
No, megint én...
próbáltam rákeresni, ahogy írtad, de semmi...
Egyedül a Sony Ericssonokhoz találtam egy ilyen testpointos valamit, de szétszedtem a telót, mindent összeérintettem mindennel, csatlakoztattam a géphez, de újfent semmi...
Ha volna még valami ötleted, hogy kihez, hova fordulhatnék...
Ha nem, akkor is nagyon szépen köszönöm, hogy időt szántál rám, lassan belenyugszok, hogy van egy drága nehezékem... -
magyar közöny
csendes tag
-
magyar közöny
csendes tag
Ha a preloader-t és a dsp_bl-t is átflesselted, akkor tényleg tégla lett.
Igen, azokat is átflesseltem...és elnézést, de annyira paff lettem, hogy rosszul írtam, egy recovery.img-t akartam flesselni + a fentieket, amikor beütött a krach...egy MT6575-ös elnevezésű scatter file-ból, gondolom, ez elhetett a probléma...
És most itt vagyok megfőve én is, meg a telefonom is... -
magyar közöny
csendes tag
válasz
magyar közöny #91 üzenetére
Ja, amúgy, amíg működött, JB 4.1.2 volt rajta, minden flottul ment, csak nem volt benne magyar nyelv, ezért kezdtem el kísérletezgetni, sajnos...
-
magyar közöny
csendes tag
Szia!
Lehet, hogy nem jó topikba írok, de már mindent átkutattam, és nem találtam megoldást...
A helyzet, hogy vettem egy egy noname okostelót innen: http://www.aliexpress.com/item/4-3-smart-phone-ultra-thin-quad-core-mtk6589-4-1-1gram-dual-sim-dual-standby/778832437.html
Most hagyjuk, hogy miért vállaltam be, amúgy nem lenne rossz kis teló, persze, nem négymagos proci van benne, hanem egy MT6577-es (még sincs 3G?), 1G RAM, stb...
A lényeg, hogy nem találtam hozzá ROM-ot, és CWM recoveryt sem csináltam, sajnos...
Rootolni tudtam, de CWM-et felrakni már nem, aztán spflashtool-lal akartam egy talált ROM-ot felrakni, de úgy tűnik, téglásítottam...
Most már a számítógép fel sem ismeri, hiába dugom rá...A gyári recovery módot sem tudom elérni, teljesen halottnak tűnik a masina...
Tudom, hogy ostobaságom határtalan, de ha mégis lenne valami ötleted, hgyan lehetne megpróbálni visszahozni a halálból, átnéztem néhány repair, fix stb. módszert (főleg az xda-ról), de egyik sem működik...
Ha lenne valami ötleted, irtózatosan hálás lennék...
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged