Új hozzászólás Aktív témák
-
domesz
aktív tag
Igen, pontosan, a belső SD-n van a mentésem, amit nem érek el, mert nem tudom kiválasztani ugye ha rádugom USB-re mert nem jó az érintő.
Igen CWM-ből telepítettem ami eltűnt.
ADB-ből pontosan hogyan és mit?
Mert ha rányomok hogy ADB TERMINAL akkor csak simán nyit egy cmd.exe-t -
domesz
aktív tag
Semennyire nem működik, kijelzőn minden ok, mindent látok, nyelvet kér az első pontba, de érintésre abszolút nem reagál.
MTKDroidToolas kellene megadjak neki egy boot.img és recovery filet hogy legyen recovery és visszatudjam állítani. De azt honnan szedjek hozzá? Vagy van más megoldás is?
-
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Nagy gondba vagyok, adott egy XIAOMI MI3 Klón telefon (MTK6589, 1GB RAM, 1280x720 kijelző)
Miui volt rajta de nem ment a 3g ezért gondoltam ráteszek egy hasonló paraméterekkel rendelkező mobil custom MIUI romját. Ami egy N9500, szépen fel is flashelte CWM-ből be is bootolt de nem működik a érintőkijelző.Van backup-om az előző romról de csak a telefonon., amit nem érek el. Recovery jelenleg úgy tűnik nincs rajta mert nem lép be hangerő + bekapcs gombbal.
MtkDroidTools felismeri a telefont, tudok vele valamit kezdeni?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged