Hirdetés
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizi7229
tag
7:30-8:00 körül elég durva fps drop van...
-
.LnB
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
#ph!addict #ph!junkie

-
Mister_X
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Kevés a hater, de azok nagyon kitartóak, már-már vadásszák a híreket és nem lepődnék meg, ha SMS-t küldő RSS program figyelné nekik, hogy mikor kerül fel egy Call of Duty taggel ellátott hír.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
laceszgamer
addikt
Én csak azt irigylem a többi címtől, hogy ott kevesebb a hater.
Legalábbis alapvetően mindenki tudja mi a CoD és azt is hogy mire számíthat, mindig azonosak az alapok csak a körítés más.
De minden rész esetében előkerülnek a forumokon a szokásos: " Én ezt meg nem veszem, mert ez de xar, dédmamám jobbat készít ennél stb. " kommentekkel.
De a fő kérdés az, ha annyira nem tetszik valakinek egy játék akkor mért megy forumokra szidni, ahol lehet a többi ember szimplán csak a játékról szeretne " beszélni ".
Annyi pont elég lenne ha nem foglalkoznának vele, max gondolja " De okos vagyok, én nem vettem meg, a többi h**ye meg kiadta rá a pénzt " aztán telhetnének a napjai így boldogan.Bár tudom totál mindegy, ahogy kijön a játék a topicja úgy is telelesz itt is minden második komment valami szidás lesz, a többi kommentet meg próbálja az ember kibogarászni, bár a végére sikerült a BO3 topicban is ignorálni az ilyesmit, lehet menni fog itt is.

IW topicot am át lehetne nevezni szerintem IW és MW Remastered topicra, gondolom úgy is egy helyen lesz mindkét játék közössége, felesleges új topic a 4-nek.
-
wjbhbdux
veterán
> a CS-n "nőttek fel". Ami azért volt remek, mert egy közösséget képezett. Ma beugrasz egy ilyen game-be, nyomod 1, de max 2 évet és vége, mert nincs tovább
CS:GO topic? még az itteni helyi közössége is szervez napi szinten játékokat ha beleolvasol, pedig már 4+ éves.
-
.LnB
titán
-
AD4MINATOR
nagyúr
Ahogy nézem a TF2be több titán lesz, több cucc, stb.. talán emiatt több ideig is kitart majd! Szerintem 1évet simán kihúz, de akár kettőt is. Utána meg ugyis találsz valami mást. Nyilván a cod és a BF elég sok játékost elszív a TF-től de erre lehet számítani is. A cod azért mert cod, a bf meg "szép" ..najo troll off

-
ribizly
veterán
Azért mert én még abból a generációból származom, akik a Quake-n, Unreal Tournament-en és a CS-n "nőttek fel". Ami azért volt remek, mert egy közösséget képezett. Ma beugrasz egy ilyen game-be, nyomod 1, de max 2 évet és vége, mert nincs tovább. Mire pro leszel kihalnak a szerverek és nincs kivel nyomni igazán jó meccset, mert már a következő, vagy kettővel későbbi rész a menő és csak abból vannak verseny szintű party-k.

No mindegy, ez most kiszaladt...
-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Az volt a legjobb rész.
Ezek az új részek meg sem érdemlik a Call of Duty nevet.
-
ribizly
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az a baj a Titanfall-al, hogy nem tudni mennyi ideig tart ki. Ha kiürülnek a szerverek, akkor nincs mit tenni. Ebből a szempontból úgy tűnik nagyobb a létjogosúltsága a Battlefield-nek...
Én speciel kicsit többet CS-ztem és később kapcsolódtam csak be a CoD-ba aktívan (mondjuk valahol az MW2-nél igazán), de inkább százszor a régi, mint ez... -
Gyula84
veterán
ez kell a francnak nekem még mindig az mw2 ugrik be róla

-
Maxtreme
addikt
Fuhh hát nem dobtam hátast tőle, nem öltek bele a fiuk túl sok energiát, de legalább a serwer browsert szétcseszték... Tutit vétel...ja várj nem!

A stílusnál maradva, nagyon kíváncsi leszek az EA-nek mennyire sikerül összehegeszteni a Titanfall 2-t..
Mert a 3 "konkurens" közül (cod, bf, tf2) ez az egy ami kicsit is felkeltette az érdeklődésem hogy őszinte legyek. Persze ez már az én bajom
-
lacy86
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hat jah ...
" mikor meg kis srac voltam" 😅😅😅 -
lacy86
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem kicsit volt fugges akkoriban 👍👍👍
-
Sirandrish
legenda
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nem!
A 4 a kedvenc codom.
-
laceszgamer
addikt
Én vagyok az egyetlen akinek a 4 jobban bejön?
-
Sirandrish
legenda
Feltört bennem a néhány ezer óra emléke.
Szívesen összeállnék a régi klánnal 1-2 warra
-
Redneck
nagyúr
Csak engem zavarnak tunkolás és fordulás közben az fps droppok?
-
Polllen
félisten
Kevesebb póz, több merészség és akár jó is lehetett volna ez a felújítás.

-
-
.LnB
titán
Nem sok változást látok az eredetihez képest. De nem bánnám, ha a már meglévő verzióm megkapná ezt a kis tuningot, ingyen, patchként. Úgy megnézném. promod-dal.
Az meg nem meglepő, hogy nem árúlják majd csak együtt (egy jó ideig). Megnézném melyiket venné jobban a nép a remasteredet vagy a "zűrhajósat"

-
ribizly
veterán
Egy egész jó kis videó, mert pontosan jól látszik rajta, hogy miért nem kell megvenni ezt, ha már valakinek megvan az eredeti MW.

A grafika egy dolog, de vannam már olyan mod-ok a CoD4-hez, amivel ezt a szintet simán lehet hozni. Server browser pápá, camo hegyek, feltuningolt textúrák és fény-árnyék effektek. És akkor kb. ennyi. Ez amúgy nem rossz, de egy kicsit erős, mert közben az egész nem változott 1 centit sem.
Aki nem ismeri a youtuber-t, annak ajánlom figyelmébe a többi videóját is, mert az egyik legjobb CoD-os arc, aki még őszintén beszél a játékról. Természetesen rajongó és elsősorban konzolon tolja (PC-s review-t is csinált amúgy), de tényleg érdemes figyelni, mert sok érdekességet szokott előre elmondani...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gurulunk, WAZE?!
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)