Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arhquis
aktív tag
Szerintem, mielőtt folytatnád a dolgot, jó lenne egy hoszabb hangvételű cikket szentelned az objektum orientáltságnak.
Elmagyarázni mi az a metódus/függvény, adattagok, hogyan is kell egyáltalán elképzelni egy adott programot, akár a Hello World-öt is.Mert okés, hogy include, meg ezt azt használod. De mennyivel jobb lenne, ha az alapot leadva már úgy magyaráznád a progit, hogy télleg értik minden apró részletét, és később sem kell órákat magyarázkodni, meg visszautalni ha már egy korrektebb proginál előjönnek a függvényhívások, leszármaztatás, paraméterátadások, pointer, referencia, objektum létrehozás, stb stb.
Amúgy támogatom a kezdeményezést én is. Érdekes, és te is sokat tanulhatsz belőle. Mondjuk én egy olyan sorozatot is szívesen látnék, ahol nem programozási nyelvet magyaráznak, hanem néhány feladat nyelvfüggetlen megoldását veséznék ki, programozási gondolkozást (logikát) bővítve. (remélem ez a vége nem volt értelmetlen
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konteó topic
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)