Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
sajnos én nem nagyon találkozok ilyennel nem akarlak elkeseríteni. bár blikkes a hír és mint tudjuk nem egy intellektuális hírforrás, de no. ez a cikk maximálisan igaz.
kivételek biztos vannak, én azóta szedtem fel lányt buliban, operaházban, kiállításon és buszon is, kivétel nélkül ugyanazt tapasztaltam. semmi értékrend, semmi önálló vélemény, semmi önálló akarat. egy felületes, semmitmondó kapcsolattól én meg nem várok mást így 25 évesen csak hogy ha úgy alakul akkor felugrik. herótom van a minden péntek szombat buliba kell menni történetektől ahol persze nem saját kontóra, és még sorolhatnám. az a lány aki első randi után tőlem indul suliba/munkába az eleve kizárja nálam a hosszabb távú kapcsolat lehetőségét is.ezért én úgy döntöttem hogy megfelelek az igényeknek, bár még csak 6-7 hónapja de lejárok edzeni rendszeresen, és megtanultam hogy nem mindent én fizetek, nem hordozom a tenyeremen, az edzést nem halasztom el ha akkor akar éppen találkozni, stb. a szánalmas pedig az hogy működik.
-
Cyno
tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nekem tetszett, nem egy Bret Easton Ellis, de határozottan kellemes perceket szereztél meló közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Tőzsde és gazdaság
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Gran Turismo
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest