Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Kint voltam,. nagyon jó volt. Annyira, hogy fontolgatom azt is, hogy holnap is kinézek, pedig nem volt betervezve.
-
Teszla_
senior tag
Én idén hallottam először a bgs-ről, az 576 küldött e-mailt, hogy lehet nyerni rá jegyet, de még válaszra se méltattak, hogy nem nyertem... Végülis mindegy, mert ritka szar időpontban van, meg messze is van. Bár ha hétvégén lenne, talán elmentem volna az egyik napra.
LaMotta: szeretem az ilyen megjegyzéseket. Attól mert valaki nem szereti Bp-et (biztos sokan vannak), az már az országba se való? Ne sértődj meg ezen, de szerintem ezt a hsz-t kihagyhattad volna.
-
hoffman_
nagyúr
Épp bele akartam kötni, hogy ez szép és jó, de a nov. 10-11 az hétvége, hisz ma szombat van. Aztán rájöttem, hogy szerda van.
-
infectedmann
őstag
Hétköznapra tenni igen szerencsétlen elgondolás. Én szívesen mennék, de hát meló-meló-meló.
Hétvégén szívesen mentem volna. -
Ryuu
tag
Óóóó de jó lesz holnap... életemben előrször veszek részt a Budapest Game Show-n, bízom benne, hogy jó szórakozás lesz. Bár tényleg nem 100-as az az ember, aki kitalálta, hogy hétköznap rendezzék meg a show-t.

-
Jander
senior tag
Legutóbb a Halo
each launch party volt ilyen sz*r időpontban. Csak ott ugye adott volt a megjelenési időpont, tehát nem róható fel hibának, egy ilyen 2 napos rendezvénynél már ezt nem tudom elmondani... aki dolgozik annak a programok 60%-a alapból kiesik, de inkább még több! Azért megpróbálunk odaérni pár dologra, aztán meglássuk. -
jimessor666
aktív tag
Biza,kinn leszünk,nem is kevesen...

Lehet majd minket zaklatni nyugodtan!

-
james001
veterán
ottleszek

ja és +1 a szar időpontra
-
tobal
tag
Most költöztem budapestre, és bár sose lesz a kedvenc városom, azért az ilyenek miatt fogom szeretni
. Sztem benézek majd. -
Gabr
tag
válasz
talpalavalo
üzenetére
Vegyél fel rá jelzálogos hitelt.
-
Chosen
addikt
Hogy lehet ilyen szerencsétlen időpontra tenni az egészet, legkorábban is a felére érnék oda

-
toyone
őstag
Kimaradt az "m"a prograok ból a címben.
A Mod Tech Hall keretében lesz mindkét nap Elő Extrém Tuning bemutató is. Akit érdekel jöjjön.

-
Tituka
senior tag
jó lenne egyszer részt venni rajta

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Gyúrósok ide!
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

each launch party volt ilyen sz*r időpontban. Csak ott ugye adott volt a megjelenési időpont, tehát nem róható fel hibának, egy ilyen 2 napos rendezvénynél már ezt nem tudom elmondani... aki dolgozik annak a programok 60%-a alapból kiesik, de inkább még több! Azért megpróbálunk odaérni pár dologra, aztán meglássuk.