- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hank18
csendes tag
válasz
Mihajlovics #24 üzenetére
En het eve elek kint, tehat van nemi ralatasom. A Oneplus egyebkent nem jo pelda erre, mivel nincsen angliaban hivatalosan forgalomban. Az O2 szolgaltatonal meg lehet venni, de az kivetel. Viszont olyan telefonok mint Nexus 5x 16GB sim free volt az Argosban 179 Font, Blackberry Priv a Carphonewarehouseban 299 ugyancsak sim free. Ezeket a szolgaltatoi telefonokat mindig learazzak, raadasul nem feltetlen akkor amikor mar kifuto modellek. Tudom, hogy ez nem fontos a legtobbeteknek, de manapsag nem nehez olyan ismerost talalni aki Angliaban el, es hozatni vele telefont. A hazai arakhoz kepest 40% is megsporolhato. Na de visszaterve a Moto Z-re...igen az akksi a gyenge pontja ahogy hallottam, es a kameraja sem valami nagy durranas. Viszont nagy elonye a Oneplushoz kepest a full garancia, raadasul ha kifogsz egy jo projektor modot az ebayen, mindjart mar a dolog. A battery mod egyebkent 50 font ujonnan, tehat megeri talan reruhazni ra, bar ezzel elvesziti a telefon a gyonyoru "penge" formajat. Ami ugyancsak idegesito, hogy nem lehet kapni ra normalis tokot amivel a mod cserelheto maradna.
-
rankesz
veterán
válasz
Mihajlovics #24 üzenetére
Tavaly
Azért azt ne felejtsd el hogy közben volt egy brexit para ami miatt a font esett egy szépet, itthon majdnem annyin kezdett a 64-es 3t mint amennyi a 3 volt, valami 40 eur különbség volt, de annyiért erősebb hardvert kaptál.
-
SL-27
tag
Nekem november óta van Moto Z-m.
Nem kell félni az aksitól, nálam simán fut egy napot.
Járok-kelek, WIFI és mobilnet között ugrál, állandó frissítés, telefonálok, netezek, közösségi média. Persze azért nem lógok rajta minden percben...embere válogatja.Az biztos, hogy egy power pack még kell hozzá (majd), mert pl. nyáron nem feltétlenül jut az ember konnektor közelébe... főleg nem egy bormámoros iccakán
-
janeszgol
félisten
Jöhetne a Play is. Viszont az akksi karcsú.
-
Mihajlovics
csendes tag
"Aki elt kint tudhatja, hogy elobb-utobb mindent learaznak rovidebb-hosszabb idore." Hat nem mindent sajnos. Az iphone, s7, s7 edge nem sokat esett az aruk.
Meg tavaj nyaron akartam venni egy one plus 3 £309 volt akkor (kesobb £329 lett).Sokaig gondolkodtam hogy megvegyem e mire okt. vegen mar nem volt keszlet es utana meg jott a op3 t ami £399 lett.
Szoval inkabb csak szerencses voltal szerintem. Habar a moto z-re visszaterve szerintem nem er tobbet £400-nal. Visziont 300-ert siman megeri.
-
Hank18
csendes tag
válasz
Mihajlovics #21 üzenetére
Az voltam. Aki elt kint tudhatja, hogy elobb-utobb mindent learaznak rovidebb-hosszabb idore. Na, de a lenyeg annyi, hogy jo telefon, ezert vettem meg es szerintem 299 fontot meger minden gond nelkul. De megis mit gondolnak itthon, valoban el fegjak tudni adni 190-200 ezer forintert? Mert annyit nem er. Mondjuk 130-150 ezret meg talan, de nem tobbet. Nem ertem az arkepzest.
-
Aldo Reyne
csendes újonc
Honor 8 akciósan került ennyibe, az alapára eddig sehol sem változott, persze a garancia nélküli sufni árhoz is lehet viszonyítani...
Hello again, Moto! :-)
-
Hank18
csendes tag
Vicc, Londonban vettem múlt héten egyet 299ert a John Lewisban. Az angol amazonon egyébként 350 font ami kb 120 ezer. Egyébként jó kis telefon, 299ert, de sajna 194et nem ér.
-
lm83
őstag
válasz
fornettisuti #15 üzenetére
Hát pont J3-at néztem move s-el, dehát így már bukó lesz...
Pláne, hogy más is drágult ezzel a csomaggal... Akkor nem kell új telefont vásárolni -
Ádám16
addikt
A Moto Z örvendetes, de nem kicsit késett.
Az áremelésekhez pedig jár a keksz. -
fornettisuti
veterán
Szép felárazások.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Csak a gyenge aksi riaszt el.
Vuff.
-
Nem hittem volna hogy újból megérem ezt. Újra itt a Moto.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #7 üzenetére
Azert az a mindjart az meg majdnem fel ev.
Kb juliusban jelentik majd be es augusztustol lehet kapni, ha a honor 8 megjeleneset vesszuk alapul.Mondjuk a p9et aprilisban mutattak be, ra 3-honapra jott a honor 8..
A p10et most mutattak be marciusban legkorabban juniusban jon a honor 9. Sztem -
válasz
kakuk.tamas #6 üzenetére
Sokan veszik, jön mindjárt a Honor 9, ez az utolsó lehetőség arra, hogy nyereséget zsebeljenek be a Honor 8-cal.
-
kakuk.tamas
addikt
Látszik nemsokára jön az S8, kezdik alig észrevehetően csökkenteni a S7 Edge árát.
De a Honor8 emelésének mi az oka?! Ennyiért a megjelenéskor majdhogynem drága volt... Fél évvel ezelőtt lehetett kapni az eDigitalnal 114db ezresért. Mostmeg már 100ért kifogható újonnan. -
-
Obyboy
addikt
Sohasem fogom megérteni, hogyan drágulhatnak a készülékek mikor napról napra öregszenek
-
zoltan77
aktív tag
Tetszetős. Vajon az s7-t megérné leváltani erre?
-
rankesz
veterán
Hivatalosan forgalmazott Motorola??!
-
Nem rossz ajánlat, ha adnak hozzá hangszóró modult.
A sok mod közül talán az az egyik leghasznosabb tartozék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szupervékony, felsőkategóriás és egy legendás márkáról van szó.
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Asztalos klub
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- További aktív témák...
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest