- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maga a telefon nem rossz, csak nekünk, akik valamit konyítunk hozzá, kevés.
-
judas13
veterán
Adom a címet. 👍
macskea
Ez még jobb
-
quailstorm
félisten
Ez a cucc nagyjából ugyanaz a platform mint a Vernee Thor a 7.0-s frissítéssel.
Azt hittem már rég kifutott. Nagyon nem éri meg az árát... 30-35k körül lenne a helye. -
Hallosz
senior tag
A külső egészen jó. Azután nincs miről beszélni.
-
macskea
őstag
Ez meg mi a Blúbánat?
-
perrelli
újonc
BLU telókról pár dolgot nem árt tudni. Én tuti nem az adatbiztonságot hangsúlyoztam volna, mikor nemrég pont belekeveredtek a kémprogrambotrányba, Amazon egy időre ki is listázta őket, majd végül visszatette.
A másik, hogy Amazonon szinte állandóan akciósak, nem kicsit, ami gyakran félárat jelent. Szóval ennyiért jobbat is lehet venni pl. brit Amazonon. Nálunk kicsit bekavar a magyar ÁFA, de kint akár szutyoktelefonnak el is megy, full HD, 3 GB RAM is van most is 35000-ért. -
LilProphet90
senior tag
Kövezzetek meg, de nekem külsőre tetszik a teló, jól néz ki ez a hangsúlyos szelfikamera (még ha nem is használnám), a hátlap meg kicsit HTC M8-at idéz. Ettől függetlenül a kijelző-ház aránya gyatra, a hardver meg alsó-közepes (a RAM azért üdvözölendő).
Mindenesetre ha páran ilyet vennének néhány túlárazott 1.5 GB RAM-os szörnyeteg helyett, már jól járnának.
-
Castell
aktív tag
Nem én vagyok a célközönsége ennek a telefonnak és az itteni fórumozók sem... Nem csodálom, hogy mki lehúzza. Tudjuk, hogy fizetett a cikk, a csoda az lett volna, ha kapott volna plecsnit, de én csak azon lepődök meg, hogy a speedshop egy szakmai közösségbe egy ilyen telefont "dob"
Mert ennek a telefonnak nem itt kellene lennie. A célközönség, aki betoppan a boltba és az eladó eladja neki a telefont... De nincs is ezzel baj, mert nem vagyunk egyformák. Amíg veszik 512MB rammal szerelt 10 ezres androidos telefonokat, addig erre is lesz kereslet.
A telefon pedig jó lenne, ha kb. 30 db Mátyás lenne...
-
Teaway
veterán
FM rádiónál nem a hullámhosszt kell beírni, hanem a frekvenciát.
-
jUUh
addikt
Rém gagyi telefon....
-
Halaman
tag
Ez mióta alsó-közép kategória? Egy "fejlesztett" Dogee x5 pro, ami belépő sztem
-
Bumblebeee
tag
Szerintem árban és tudásban jobb, mint Samsung Galaxy J2 Pro (2018)
-
darvinya
titán
Gyerekek, itt a hulladék raktárszökevény.
-
janeszgol
félisten
Igen, ezt hiányoltam. Hogy valami érzést generáljon. Legalább egy porcikájára azt lehessen mondani, hogy "igaz hogy semmi extra, de X marha jó benne". Nincs meg benne akkor az X faktor, ha jól értettem a cikked és a "hozzádat". A cím amúgy klassz, mint az esetek nagyon nagy részében. Na, a cím generál érzést
-
Kasya
nagyúr
Vegre! Reg lattam mar ilyen jo cimet
-
ArsenalF
aktív tag
Mi lesz a sarga hazas kepekkel ha bepitik az elotte levo ures telket?
-
A formaterv barátságos, a többi szót sem érdemel.
-
törölt tag
nem értem miért kell ennek teret adni..
Ahogy azt sem, hogy miért választaná bárki ezt a készüléket -
a510
aktív tag
A cím megint ott van
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Hát, annyira nem szörnyű, ahogy hangzik, csak kissé kínos. Amúgy szépen össze van rakva, csak a dizájn avétos, elketyeg kulturáltan, ha nem várunk sokat. Vagyis ne egyszerre. Amúgy nem használhatatlan, nem generál okvetlenül falhozvágom érzést, csak hát, ettől még nem szokás hanyatt esni. Ehhez képest pedig kissé drága.
-
hajbel
addikt
Szerintem a vonalélesség és a zaj/mosás arány egész jó. A szellemképet nem tudom, hogy az optika okozza-e, de sejtem, hogy igen. A dinamikatartomány no comment.
-
janeszgol
félisten
Alice, elolvasva a cikket es latva a kepeket ennek a telefonnak egyetlen alkatresze sem vallalhato. Akkor miert irod, hogy nagy baj nincs vele? Ez egy hulladeknak tunik. (Pedig en nagyon elnezo vagyok.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest