Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof123
őstag
Szia!
Próbáltam és nem az igazi. Az egyedüli pozitívuma, a jobb ping az offical szerverekhez képest. Én a kínai szerveren játszom tartósan és teljesen jól ki lehet próbálni rajta a játékot. Ráadásul sokkal közelebb áll a hamarosan induló nyugati szerverekhez.
-
bozont
veterán
Úgy látom van már angol nyelvű kliens. Próbálta már valaki? Milyen? Ez is az a nagyon grindelős fajta?
-
Xirtam
veterán
NC Soft hány MMORPG-t dob még ki?!

-
Iron Funeral
őstag
Én anno L2-t játszottam Xp2700+,512ram, meg FX5200 társaságában, sosem volt rá bajom, de pl. amikor GF7900-as, X2-es gépem volt akkor akadt bizonyos helyeken(azt hiszem giran templom elől nézve a szoborra) és bizonyos siege közben pedig dobálta el a klienseket a gép(egyszer próbáltam a mostanival még több mint 1 éve, de ugyanaz a helyzet ezzel is...
vicces volt amikor úgy álltam neki siegelni, hogy elindítottam 20klienst az elején
)giran és gludin(?) siege szokott betenni neki, szóval tényleg eléggé éredekesn adta elő a műsort a játék, de ráadásul annyira nem is volt szép... na mind1 L2X óta úgysem játszottam vele többet 5 óránál kb. 
-
Tigerclaw
nagyúr
Gyanús hogy az NC Soft ennyire a PvP-t preferálja. Szerintem ők úgy gondolják, hogy a PvP orientált játékokba nem kell tartalom. Készítenek egy harcrendszert meg valami üres területet és szerintük ez már elég is a jó játékhoz. Csinálnak egy újabb grind játákot a többi mellé. Aion copy-paste. Jó grafika, közepes harcrendszer, nulla tartalom.
-
Sanyix
őstag
ncsoft vs unreal motorból sok jó nem sülhet ki. l2-nél bizonyos gépeken játszhatatlan szaggatás volt ha volt sok player a képen, soha nem derült ki mitől függ, pedig sokan próbálták kideríteni(az biztos hogy a gépben lévő cuccoktól se os-től nem függött, talán a csillagok állásától). Az ai-t igazi undorító tetű féreg programozta (erős karira sokszor nem agrozik a mob, de az utána jövő bufferre már mindig
, olyan cigányszerűen rárájkodik a csápáát). A questek kibaszott unalmasak voltak, mindenkinek szenvedés volt, aki azt mondta hogy nem olyan szar egy quest kb hülyének nézték.Viszont a pvp része jó volt

Ezek után mit tudnának összehozni? -
Siera
senior tag
Na MMORPG ps3ra gyerekek!!! ezt is megértük
)
Amúgy annyira nem tetszik ez a manga stílus,inkább a fantasyt kedvelem,de meglássuk... -
Vistaboy
veterán
Volt már rá példa, hogy egy ázsiai fejlesztésű MMO-ból európai igényeknek megfelelő változatot adtak ki. Itt van például a Runes of Magic, ami ázsiában Radiant Arcana néven futott.
Az pedig, hogy Észak-Amerikában is megjelenik majd a játék, már egy biztató előjel. Mondjuk ami az én aggályomat illeti, az nem hinném, hogy változni fog, mert ha egy PvP-re kiélezett játék megjelenik Európában, attól még ugyanolyan PvP-játék lesz (Pl. Guild Wars). Pusztán csak annak a reményemnek adtam hangot, hogy néhol a videókban is küzdöttek mobok ellen a karakterek, tehát elképzelhető, hogy lesz egy PvE-szerver is. Hogy most ez bejön-e vagy sem, azt most még nem lehet megmondani.
-
Dyingsoul
veterán
A címből lemaradt egy "d" betű: ",e nekik nagyon."
-
Wolverine
félisten
A távol-keleti fejlesztésű MMO-knál kár igazán komoly, questekre és raidre alapozott sztorit várni, ugyanis az arrafelé nem követelmény, csak Nyugaton. A videók érdekesek, de le sem lehetne tagadni a nagyon durva manhwa-befolyást... Filmsorozatnak simán elmenne, amit láttam, de játéknak elég vékonynak tűnik.
-
Puma K
nagyúr
Inkább nézek egy csinos popsit mint egy fokhagyma férfi segget
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy ez volt minden vágyam! Végre egy normális grafikájú MMORPG ami eddigiek alapján bejön eléggé.
(Bár titkon remélem, hogy a WoW-ot egyszer majd valamikor 2020-ban kiadják majd az akkori divatnak megfelelő legjobb grafikával
) -
Amikor nézegettük az egyik haverommal az AION-t,megállapítottam, hogy le sem lehet tagadni a származását.(a leghosszabb szoknya 10-15cm)

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vicces volt amikor úgy álltam neki siegelni, hogy elindítottam 20klienst az elején 
, olyan cigányszerűen rárájkodik a csápáát). A questek kibaszott unalmasak voltak, mindenkinek szenvedés volt, aki azt mondta hogy nem olyan szar egy quest kb hülyének nézték.
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)