- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
V B A
aktív tag
Belefér a restart 2-3 hetente, csak amíg ezt nem tudtam, megőrültem, hogy hová tűntek a naptárbejegyzéseim és miért kell havonta egyszer backupból pótolni őket. De tény, hogy az alap "üzleti tudás" (e-mail, naptár, kontaktok) csak kényelmi szempontok mentén változott (igaz, elég sokat). Ami viszont rengeteget fejlődött: böngésző, fényképezőgép, videó, zenelejátszás
-
V B A
aktív tag
push vs. BB mail
- úgy jön a mail mint az SMS, ez nagyon kényelmes sztem
- pillanatok alatt megnyit mailt, csatolmány GPRS-kapcsolat mellett is (iPhone van még a családban, azzal BB-hez képest elég nehézkes a levelezés)
- továbbításhoz nem kell letölteni a csatolmányt csak forward-címzett megadása-send és már ott is van a mail (ez nekem mondjuk nagyon fontos naponta legalább 20 csatolmányos levelet továbbítok megőszülnék ha mindig le kellene töltenem és után felöltenem a csatolmányos leveleket) -
V B A
aktív tag
Nekem volt 9000-es Boldom, de azért van néhány idegesítő tulajdonsága:
- kicsi a memória, és ha elfogy (márpedig néhány hét alatt elfogy) nem szól, hanem elkezd e-maileket és naptárbejegyzéseket törölni, ez ultragáz sztem
- a böngésző nagyon béna (sebesség, tördelés ...), még annak is, aki egy héten 2x használja csakSztem minimum 9700-ast kell venni.
-
V B A
aktív tag
Érdekes, hogy ilyen bénák a fotók. Én az elődöt (9800) használom már lassan egy éve és az elég jó képeket csinál (más Blackberrykhez képest mindenképpen).
Nekem nagyon bejön ez a telefon. Amikor kijött a 9900-as egyből arra gondoltam, hogy az lesz a következő telefonom, de a gyenge üzemidő és az AF hiánya elvették a kedvemet, úgyhogy valószínűleg a Torch2 lesz a Torch1 utódja kb. 1 év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Parfüm topik
- OLED TV topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos autók - motorok
- Goddess of Victory: Nikke
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest