Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ge.k.ko

tag

válasz Retekegér #8 üzenetére

Kérdés, mi az a szolgáltatás? Titkosított e-mail? Ugyan már. Reálisan nagyon kevesen vannak abban a helyzetben, hogy ilyen szintű titkosításra legyen szükségük. Ez vonatkozik mind a cégekre, mind a magánszektorra. Szóval kijelenthetjük, ez is egy geek fétis. Pláne, hogy ha egy kicsit odanyúlnak a RIM mogyijához, rögtön oldódik az a titkosság...

Távmanagement, az igen, amennyiben flottát üzemeltetsz. De az meg legyen a rendszergazdik öröme, bánata, engem, mint usert nem érdekel.

BTW, a saját cégemben a teljes levelezést googel alapra rámoltuk - MS+BIS-ről - mert a gyakorlatban az a managelhetőség is olyan, ami prezentációkban meg whitepaperekben jól mutat, amúgy meg soha nem használtuk.

A qwerty hiányzik, az király a BB-ben. Viszont a HTC Sensation kijelző mérete és felbontása meg bír vigasztalni. Kicsit más mailt, dokumentumot, táblázatot, újságot, könyvet olvasni rajta. Az elérhető alkalmazásokról nem beszélve. Ja, és pl. a HTC-t is lehet távolról törölni, ami azért tényleg nem baj.

És még valami. Sokáig hallgattam, hogy "biznisz" telefonba elég a fos kamera. Miért is? Mert egy hülye marketinges úgy döntött. Azóta ez a mantra, pedig ez f@szság. Igen is jó, ha a mindig nálam lévő telóval vállalható képeket tudok lőni. Öreg koromba jó lesz visszanézni a srácaimat:-)

Szal, szerintem nagyon izzadság szag lengi körül ezt a telót (is).

• amanoba

őstag

LOGOUT blog

válasz Retekegér #22 üzenetére

ezt olvastam.
    úgy értettem, hogy a parasztgyerek, mint én, lát-e, tapasztal-e valami különbséget, ha kap egy e-mailt BB-re és android/ios készülékre?

Új hozzászólás Aktív témák