Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
m@xsys
senior tag
Szerintem ezt a BB sem gondolta komolyan.
Igaz anno a SE kis autóra (BT vezérelhetó cucc volt) is azt mondtam, hogy nem lesz kelendő, aztán 5 db-t elvittek
-
V B A
aktív tag
Sztem ez nagyon béna. Olyan azért nincs, hogy "véletlenül" prezentálni kell és van projektor, viszont nincs gép. Nem is értem.
-
Szemjuel
tag
szerintem bőven hasznos kis cucc. bár kb 50 forintos eszközér ennyit elkérni...
de visszatérve: egy prezentációnál igen is fontos hogy villantson az ember. manapság a notesz már átlagos... de ezt előkapod a zakód belső zsebéből, rákötöd a vetítőre, és nyomkodod a telefonod. a közönség meg csak pislog, hogy mekkora ász vagy, te igazán haladsz a korral, biztos mindenben ilyen felkészült vagy, ergo jómunkásember
-
(An)Dante
őstag
válasz
RandomGosu
üzenetére
1.) Ez az eszköz túl nagy ahhoz, hogy valaki „véletlenül” mindig magával vigye.
2.) Ritka az olyan eset, amikor a prezentáció bemutatásához van projektor vagy kellően nagy monitor, viszont nincs a közelben egyetlen árva számítógép sem.
A RIM jobban járna, ha a készülékeire HDMI csatlakozót és olyan PPT megjelenítőt tenne, mely a kijelző felbontásánál nagyobb külső megjelenítő meghajtására is képes. A legtöbb modern tévé, monitor és projektor rendelkezik HDMI bemenettel és az újabb mobil grafikus magok igen nagy felbontású képek megjelenítésére is képesek..
-
amanoba
őstag
válasz
RandomGosu
üzenetére
ok, de azért nem ennyiért..

-
RandomGosu
senior tag
egy üzletember számára hasznos dolog lenne pl egy váratlan presentáció bemutatássálnál noti nélkül is megoldható és nem kell mindig másnak irányitania hanem csak nyomkodja a telót.
-
amanoba
őstag
haszontalan szvsz.
-
BloodRay
veterán
Biztos slágertermék lesz!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest