- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #93 üzenetére
Hát nem lesz egyszerű mérni valóban. Mivel éjfélkor vettem le a töltőről, és így 15 óra alatt még mindig 100%-on van.
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #91 üzenetére
Á jó ez így. Teljesen gyors, fluid a rendszer.
BB azonosítót nem írtam be, egyelőre próbálgatom a gépet hogy mit bír az akksi "csak telefon" üzemmódban. Amolyan vészhelyzeti telefonnak szánva mit bír.
-
MODERÁTOR
Mondjuk a kérdés magától eldőlt mivel upgradelve érkezett 6-ra.
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #88 üzenetére
Nem is biztos hogy lesz rajta netezés, inkább ez csak telefon + SMS lesz.
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #86 üzenetére
Ha jól emlékszem még a 9700 időkből pl a fentről lehúzható értesítési sáv pl tetszett. De meglennék nélküle is persze.
-
lezerpiramis
őstag
-
MODERÁTOR
Szerintetek ennél a telefonnál érdemes majd feltenni az OS 6-ot vagy maradjak az 5-nél?
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #83 üzenetére
Az jó hír köszi, akkor az irodai gépre felteszem.
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #81 üzenetére
Nem veszik össze a linkkel ha ugyanazon a gépen fent van mind a kettő?
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #79 üzenetére
Akkor frissítést ha fel akarok tenni akkor desktop progi?
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #77 üzenetére
A Link kezeli ezt a 9105-öt is, vagy ahhoz kell a régi szoft?
-
lezerpiramis
őstag
válasz hell_boy457 #76 üzenetére
Ha nem leaked OS kell, hanem eredeti, akkor innen tolts le egyet: http://us.blackberry.com/support/apps-and-software/desktop-and-device-download-sites.html?displaychannelpage=desktop
A vendor.xml fajl es a Loader XML mappa torlese utan barmilyen OS-t ra tudsz tenni a Desktop Software-rel, amit kiadtak a 9105-oshoz (fuggetlenul attol, hogy van-e BIS/BES-ed vagy nincs).
-
dattilax
csendes tag
megoldottam. a video felvevesnel belehet kapcsolni a vakut hogy vilagitson.
-
dattilax
csendes tag
sziasztok. van e ra esely hogy a telefon vakujat hasznalhatom lampa kent ? elore is kossz.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Fm rádio van benne?Mert néztem angol oldalt ahol azt írják van.De a magyar oldalakon a tulajdonságokban nem találom :S
THX!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Tanto
csendes tag
Hello
Érdekelne, hogy tudtok-e olyan korrekt és jó szervízt, ahol meg is vehetem a telo-t ?!
Olyan helyen akakrom megvenni, ahova gond esetén gariban vissza is tudom vinni !
Nem akarom boltban megvenni, ahol adnak egy címet, és majd kiderül, hogy létezik-e, vagy esetleg rohadtul nem értenek hozzá ...... vagy a bolt átveszi, elküldi...és hónapokat várok rá ......
illetve a hol NOKIA-ról áttöltik nekem a neveket gyorsan .........
KösziTanto
[ Szerkesztve ]
tanto
-
-igu-
addikt
válasz Napfénysüti #23 üzenetére
Mostanra 50 alá csúszott
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-
aktív tag
Sziasztok! Elég sok mindent beállítottam már, de arra még nem jöttem rá, hogy a nem fogadott hívásokat és sms üzeneteket a LED jelezze. Bejövő hívásnál be lehet állítani, hogy villogjon, de akkor nincs sok értelme. A gyári böngésző jó megy, viszont az Opera mini nem akar kapcsolódni. Wifin megy, de mobil neten nem.
A névjegyeket nem lehet valamilyen programmal szerkeszteni? Olyanra gondolok mint a Nokia PC ( OVI ) Suit.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz lezerpiramis #64 üzenetére
Köszönöm, de ezt már csak holnap próbálom ki.
-
aktív tag
Sziasztok! A MobilUSER.com nagyon segítőkész tagjainak hála működik a telefon. Letöltöttem az oldalukról a hozzávaló fw-t és egy loader programot. Ezzel a progival 5 perc alatt feltelepült a 6.0 oprendszer. Amit telepíteni akarsz azt ki kell pipálni és a végén rányomni a tovább gombra. Tettem bele magyar nyelvet és a Facebook és hasonlókat viszont kidobáltam. A telepítő is magyar nyelvű volt, simán végigment. Mikor végzett, a telefon újra indult, betöltődött az oprendszer és azóta vidáman nyomogatom és állítgatom az opciókat. Beállítottam a betű méretét nagyobbra, vastagabb karakterre és nagyon klasszul olvasható. Még az e-mailhoz nem nyúltam, azt majd holnap, de gondolom a BIS nélkül nem is megy.
Köszönöm -barrasznak-, hogy ajánlotta a mobiluser oldalt és köszönöm az ottani srácoknak a segítséget. -
barrasz
aktív tag
Többre gondoltam de ez elég jó ár érte.Magam is gondolkoztam a 9105-ös BB-n de a teljes billentyűzet jobban bejött. De azt meg kell hagyni,hogy nagyon kompakt kis készülék.
Nekem eddig a célom a 9700-s volt de most képbe jött a 9780-as.Már csak gyűjteni kell.
Azt megkérdezhetem,hogy hol vetted? A feleségemnek lehet jó lenne.
Előre is köszönöm. -
aktív tag
Állandóan ez van a kijelzőn: ...egy fefér képernyő és a közepén egy körben van egy ábra áthúzva és alá a következő van írva: Reload Software:507
Nem lehet kikapcsolni csak ha az akksit kiveszem.
A DM azt írja ki, hogy nem érzékeli a készüléket. Lehet, hogy még tölteni kéne?
De töltés közben is világít a képernyő a hibaüzenettel.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telefont. Kicsomagoltam és próbálom bekapcsolni a piros gombbal. Semmi reakció. Feltettem tölteni, pár perc múlva megjelent a BB logo és a fehér csík alul szépen végig ment. Utána egy fefér képernyő és a közepén egy körben van egy ábra áthúzva és alá a következő van írva: Reload Software:507
A képernyő és a gombok folyamatosan világítanak és hiába nyomom egyfolytában a piros gombot, nem lehet kikapcsolni. Ha kiveszem az akksit és visszateszem akkor megint végig fut a csík és megint ez a képernyő a szöveggel. Gondolom valami hibaüzenet lehet, de mi?Próbálom a kis CD-t telepíteni, de feldob a netre, hogy töltsem le a Desktop Software-t.
Igen, de melyiket? A legördülő listában van 4.6-os, 4.7-es, 5.0, 5.0 SP1, 6.0.1
Nekem melyik kell?
Segítsetek légy szíves, mert itt az új telefon és csak világít a képernyő.
Köszönöm. -
aktív tag
válasz lezerpiramis #48 üzenetére
Köszönöm a hasznos tanácsokat. Úgy látszik meg kell alaposan gondolni a vásárlást. Tulajdonképp rendes telefonként használnám, egy pár levél küldés, esetleg pár perc böngészés. Tudom, hogy emiatt nincs értelme ilyet venni, de a többi nem tapicskolós telefon nem tetszik. Úgy látom itt a topikban nem nagyon vannak olyan tulajok akik a BIS/BES nélkül használják és véleményt tudnának mondani.
-
lezerpiramis
őstag
Az "internet.vodafone.net" az teljesen jó, ha előfizetéses vagy (vagy a "standardnet.vodafone.net" is jó). Ha feltöltős vagy, akkor a gyári böngésző nem fog menni, de az "internet.vodafone.net" helyett beírva a "vitamax.internet.vodafone.net"-et vagy a "vitamax.snet.vodafone.net"-et az Opera Mini pl. menni fog.
BIS/BES-t azért érdemes rendelni, mert a RIM-es alkalmazások (gyári email-kliens, BB Messenger, BlackBerry Maps, Facebook- és Twitter-kliens, Windows Messenger, AOL Messenger, ICQ stb.) csak ezzel működnek - Wi-Fi-n is csak akkor, ha van BIS/BES. Tehát nem kizárólag a levelezéshez kell a BB szolgáltatás, hanem sok más egyéb funkcióhoz.
Arra figyelni kell viszont, hogy ha rendelsz BB szolgáltatást, akkor a mostani mobilneted tulajdonképpen csak a video streaming-re (YouTube) lesz jó, mert azt a BB-s APN ("blackberry.net") nem tudja. Tehát minden egyéb, ami megy mobilnettel BIS/BES nélkül, az BIS/BES megléte esetén minden bizonnyal a BB szolgáltatás által biztosított adatmennyiséget fogja használni, mert a TCP/IP-hez beírt APN ilyenkor összeakad(hat) a BB-s APN-nel. Pl.: amíg az Opera Mini BIS/BES nélkül megy a sima netes APN-nel, BIS/BES és sima mobilnet együttes megléte esetén a BB APN összeakad a mobilnetessel, és olykor-olykor felülírja azt.
-
aktív tag
válasz lezerpiramis #46 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ. Nekem most a telefonomban internet.vodafone.net van beírva. Ezzel lehetne használni? Sajnos a hagyományos kinézetű telefonok között ez tetszik a legjobban. Mivel nem vagyok üzletember és nincs nagy levélforgalmam ezért a BIS/BES-t mennyire tudnám kihasználni?
-
lezerpiramis
őstag
Hi!
Az Opera Mini megy sima mobilnettel is (ha van BIS/BES is, akkor összeakadhat a sima netes és a blackberry-s APN, de ha nincs akkor simán megy), csak be kell írni a TCP/IP-hez a szolgáltatói APN-t.
Ha vodás vagy, akkor a gyári böngésző csak wap-os APN-nel fog menni, és csak abban az esetben, ha előfizetéses vagy (a wap-ot adó szolgáltatáskönyv csak az előfizetéses wapos APN-t - "wap.vodafone.net" - tartalmazza).
UPC-s postafiókhoz esetleg a LogicMail-t lehetne használni, az megy BIS/BES nélkül, de erről nem tudok biztosat mondani.
OS6 tudomásom szerint van vagy lesz rá, de ezzel vigyázni kell, mert amíg nem támogatják a szolgáltatók, addig lehet, hogy OS 6 alatt nem jönnek meg bizonyos szolgáltatáskönyvek (még BIS/BES megléte esetén sem), azok nélkül pedig használhatatlan a telefon néhány funkciója (wap, MMS stb.). Magyar nyelv OS 5 alatt szerintem van rá, OS 6-ról nem tudom.
A betűméretet lehet változtatni, sms-nél és email-nél is működik, bár utóbbi esetben csak a beépített kliensről tudok nyilatkozni, az pedig ugye BIS/BES-sel megy csak.
Összességében BB szolgáltatás nélkül szvsz teljesen felesleges ilyen telefont venni.
-
aktív tag
Sziasztok! Nagyon szemezek egy ilyen telefonnal. A sok érintősből elegem lett és szeretnék megint hagyományos telefont. Ez a telkó a teszt olvasása óta tetszik, főleg mert nem full Qwertys. A BB szolgáltatásokra nem fizetnék elő, mert nem tudnám kihasználni, engem mint telefont érdekel. Annyi lenne a kérdésem, hogy egy UPC postafiókot be tudnék állítani? Nem kell a push, néha megnézném manuálisan, inkább a küldés volna lényeg. Vodafone előfizetésem van és abban van 200 MB internet, ami nekem bőven elég. Ezzel lehetne használni a beépített böngészőt vagy lehet Opera minit rátenni? A tesztben az oprendszer az 5.0, ezt lehet a 6-osra frissíteni? Magyar nyelv marad? Olvastam, hogy a betű méretét elég jól lehet változtatni. Ez mindenhol működik? Menü, sms, e-mail, stb? Egyelőre ennyit szeretnék megtudni. Tudom, hogy ezért nem érdemes BB-t venni, de nekem maga a telefon nagyon tetszik. Előre is köszönöm ha valaki tud ebben segíteni.
-
dattilax
csendes tag
valaki tud pontos valasz adni hogy lehet e a gmail alkalmazast hasznalni ezen a telefonon vagy nem anelkul hogy regisztralt volnek a bb mailnal. egy angol forumon azt irja hogy igen.elore is kosz.
-
Beri78
őstag
nagyon jó lett ez a telefon, talán az első , ami tetszik igazán a bb-től
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Helló
Milyen áron lehetne eladni egy használt de tökéletes állapotban (nem karcos, nem hibás, nem törött) Blackberry Pearl 3G 9100 telefont?
Más topickot nem találtam
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
nagyon szép telefon (illetve a suretype billentyűzettel még szebb), de továbbra is van két ordító hiányossága a rendszernek: a normális voip teljes hiánya (csak olyan megoldást láttam eddig, ami egy helyi számot hív fel, és onnan routolja a hívást), és a bizonyos szolgáltatások BES/BIS függővé tétele.
kicsit nyithatnának már a RIM-nél is. -
Magimano
aktív tag
Rusi: látom a kacsák még megvannak
@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
-
lah111
csendes tag
Nekem kifejezetten tetszik (mármint a szolgáltatások), szívesen kipróbálnám, esetleg vennék is. Vajon lesz valamelyik szolgáltatónál?
-
Rusi
senior tag
Először is, a cikkben ott van leírva a végénél (tudod, ahol az árról is szó van), hogy bizony megkérik az árát, bár a BlackBerry errefelé egyébként is kurriózum, tehát már csak ezért is drága. Namost, a "gond" viszont ott van, hogy bár drága a cucc, DE JÓ. Értsd működik, kiválóan használható arra, amire tervezték, bizonyos helyeken messze odaver bármely más telefont is (testreszabás pl.).
Hogy mi a helyzet a Nokiánál?
Náluk kapsz például 30 ezerért olyan kütyüt, amibe két SIM rakható, de ezek nem működnek egyidőben, egyébként meg a telefon kb. egy 1209 szintjén van, ami olyan 8-9 ezer forint függetlenül. Vagy ott volt a C3, ami nem is volt igazán drága, meg úgy koncepcióban egy jól eltalált telefon, csak épp a szoftver olyan volt, mint ha véletlenül félbehagyták volna a bétatesztet és úgy dobták piacra.Ugye érzed a különbséget?
Mobilaréna (2010-2017)
-
=Mentor=
őstag
Fogadni mernék, hogy majd a soron következő Nokiáknál nem győzitek kihangsúlyozni, hogy mennyire drágák, itt meg mélyen hallgattok róla, csak a mézes mázas dicséretek mennek... Max az 5 pontos ár/érték arányból lehet következtetni, hogy nem kóser az ára...
[ Szerkesztve ]
-
Konflikt
addikt
latom sokan ha BB-t hallanak, csak a qwerty jut eszukbe.
pedig a pearl pont az a szeria, ahol soha nem volt qwerty. helyett volt egy igen nehezen megszokhato 4x5-os matrix, ami amolyan felqwerty-nek foghato fel (1 gombon 2 betu+prediktiv) pl. pearl 8110, 8120, 8220 (flip), 8130, stb. szval en meg orulok is, hogy leszedtek ez a felqwerty megoldast.
termeszetesen a qwerty-s BB-k messze jobbak (favorit a 9000, ill. a 9700) de itt a hely szuke miatt sincs full qwerty-re lehetoseg.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
rolkaDb
aktív tag
Nagyon stílusos telefon. Bár nem hozzám szabták az árát.
-
heroic
tag
ha blackberry, akkor qwerty..
self-improvement is masturbation. now self-destruction is the answer.
-
plus44
veterán
Drága oké, de nekem sajnos nem is tetszik, főleg a billentyűzete miatt.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
félisten
Szép és jó.
Némi fém azért nem ártott volna. -
őstag
tesztvideó? az "itt"-nél nincs link... meg sehol a környéken...
"... and I hope you have a great day!"
-
Valentino K.
senior tag
Gyönyörű ez a telefon
Szvsz qwerty nélkül a BB nem az igaziNikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
turbuczn
tag
A makró tényleg nagyon jól sikerült!
-
Ricardo
titán
SonyEricsson Zylo ismeri a formátumot.
Nagyon szép telefon, bár furcsa BB-t hagyományos billentyűzettel látni.
Maradt az üzleti vonalon, de az egyik fontos elemét a QWERTY-t kivették. Kíváncsi vagyok mekkora sikere lesz, mert azért vannak jópáran akiknek tetszik a márkában fellelhető elegancia, de a teljes billentyűzetről hallani sem akarnak. Ez az ár mindenesetre nem segíti a terjedését. -
Napfénysüti
nagyúr
Nagyon tetszik ez a telefon, szerintem telitalálat. Egyedül az ára döbbenetes olyan 75-80k körül best-buy lehetne. Múltkor volt szerencsém kipróbálni rokonom Blackberry-jét és rendkívül szimpatikus ez a rendszer.
Més que un club!
-
Embiman
csendes tag
a tiszaújvárosi Jabilba is gyártanak ilyet , tudom mivel én is ott dolgoztma és sok telefon bukott ki a termelés során tesztelsi hibákkal... jó telefon de túl van árazva
-
-igu-
addikt
Hiányolom a tesztből (amit egyébként köszönök - már nagyon vártam) a .flac támogatás kipróbálását.
Nem sok olyan telefont tudok (sőt egyet sem) a BB 9100/9105-ön kívül, ami ismerné ezt a formátumot.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-
SZ4B
tag
"nagyon dicséretes, hogy a RIM komolyan veszi hazánkat is"
sajnos ez a magyar nyelvben ki is merül"A GPS-ről elég egyszerű írni, ugyanis annyit tudok mondani, hogy van. Mivel gyárilag semmilyen program sincs, ami kihasználná, így kipróbálni sem tudtam"
BIS/BES regisztráció után azonnal elérhetőui.:úgy összességében azért szép cucc, semmi extra, de blöfföt idézve, tipp-top kis lakókocsi ez
[ Szerkesztve ]
szigNÓ
-
amanoba
őstag
mivel lesz fél-qwerty-s változata, és van temérdek teljes billentyűs BB is, szerintem jól csinálták, hogy végre lett egy sima bleki.
a rendszer a lényeg, és ha vki minden levelet meg akar kapni, és mondjuk nem válaszol többszörös összetett mondatokban, annak megfelelhet.....vagy annak aki csak BB-t akar,mert tetszik neki, és nem emilezik annyit.
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
skajwa
senior tag
Szerintem nagy szépre sikerült! Az ára picit magas...
Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
-
BossBoss
őstag
Rendben van ez. Qwerty hiányzik, de nem rossz. Bár kicsit drága.
-
taxy
csendes tag
A RIM nem amerikai hanem kanadai ha jól tudom.
-
benczeb
aktív tag
ja, es sztem ehhez is elerheto lesz majd a 6-os oprendszer, ha minden jol megy...
-
benczeb
aktív tag
Elvileg ugye van a BlackBerry e-mail, de az ember nem feltétlen csak ilyet használ. A fiókvarázsló viszont kizárólag az elsőt ajánlja fel, tehát vagy csak a BlackBerry fiók után tudunk más (POP3, IMAP vagy Exchange) fiókot megadni vagy ezt eleve nem is tudja.
Segitsetek, ez azt jelenti, h ha nincs BIS szolgaltatasom, nem is tudok felvenni mas (pl gmail) imap fiokokat?
-
amanoba
őstag
jó kis teló, jó kis teszt, bár az árát sokallom én is.
fura volt ezeket a tesztfotókat látni, azelőtt ezeket a konkurens oldalon néztük ..
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
ak76
senior tag
114900.-??????
Dzsízösz krájszt!!!!!Volt nekem BB Pearl 8100-m TÖKÉLETES készülék volt a maga nemében,testre szabhatóságban valóban verte minden addig használt készülékemet,és szerettem használni.
Egyedül az a fránya trackball volt az,ami miatt eladtam,igen sűrűn kellett cserélni,remélem ez a mostani érintős megoldás strapabíróbbnak bizonyul...Ettől függetlenül azt 40 ezerért vettem,függetlenül..
Ez a 114 rongyos ár nagyon durván elszállt,ahhoz képest miféle készülékek vannak ma piacon... -
Breaker
tag
Nekem BB Storm 2-m van, a T-mobile-nal vettem hozze BIS elofizetest. Multimedias és community kepessegek terén abszolut felveszi a versenyt a többiekkel. Van rá twitter, facebook, MSN kliens, és még sokminden. Ez szintén ugyanugy érvényes a Pearl 9105-re.
A BB App World jelenleg nem tamogatott Magyarorszagrol, hiaba van feltuntetve a hivatalos odalon - a Tmobile nem keszult el a beinditasaval idoben(szegyenszemre). Sajnos a BB Maps hianya pedig szintén ennek tudhato be, bár elméletben az 5.0 oprendszerhez alapbol jar.
MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
veterán
Nekem épp negatív ez a készülék. A BB-ket a qwertyért szerettem, de ezen pont ez hiányzik. Úzleti készülék, aminek az erőssége a BB-mail, de ezen nehéz lenne kihasználni mindezt...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Fancy-boy
addikt
Inkább ez , mint a sok érintős cucli
Twitter Facebook stb... hiányzik ? Jajj most mi lesz? Komolyan mondom, agymosás ami mostanában folyik
-
helixP
nagyúr
Nagyon tetszetős, logikus, könnyű, gördülékeny!
És kb az egyik legjobb 3,2 Mp-es kamera, amit láttam -
vladgabor
tag
Szimpatikus kis készülék. Aki nem nagyon akar multimédiázni, annak tökéletes lehet.
-
JanFe
aktív tag
Tetszett a teszt, a telefon is korrekt keszulek
"There is nothing permanent except change"
-
hemaka
nagyúr
Jó kis telefon, csak eléggé drága szerintem.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
er2es
tag
tetszik nagyon, csak az ára...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest