Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki46
senior tag
Sajnálom, hogy ennyire beszűkül a különböző platformok piaca
-
-igu-
veterán
válasz
tomistarkapi
üzenetére
akkor sör
most -
-igu-
veterán
válasz
tomistarkapi
üzenetére
Én eleve nem értem ezeket az újságos saját app-okat. Minek? Való igaz, ott a mobil oldal, de még inkább az RSS, oszt világbéke.
-
vanye
senior tag
Android és iOS mellett amúgy WP-re is elérhető a NY Times alkalmazása - ellentétben azzal, amit a cikk sugall.
-
azopi74
addikt
válasz
socialkiller
üzenetére
Még nem jelentettek csődöt. Az viszont igaz, hogy ez most már bármikor megtörténhet, csak idő kérdése.
-
Angel1981
veterán
Kár érte....

-
socialkiller
tag
A RIM már teljesen halott. Nálunk az egerszegi flextronics-ból most takarodik el az egész gyártósor mivel csődöt jelentettek.Mondjuk nem volt nehéz kitalálni

-
Wyll
őstag
Nekem az a véleményem, hogy szegény RIM. Persze értem én, hogy piac, meg teljesítmény, meg minden, de attól még sajnálom, hogyha egy szereplővel, és főleg egy ilyen szereplővel szegényebb lesz a telco paletta..
-
btudos
nagyúr
Ezt magyarázza már el valaki:
Van egy létező app az alkalmazásboltban. Működik, elvan, semmi nem történik ha nem fejlesztenek rá. Mi a francnak teszik elérhetetlenné? Miért baj az nekik, ha ugyanúgy elérhető marad, csak nem fejlesztik tovább? Nem látom az értelmét a dolognak. Persze, ott a mobiloldal, de egy erőforrást már nem igénylő programot csak úgy töröltetni... Fene se érti.
Egyébként vicces, nem értem mióta hír egy app megszűnése, még akkor sem ha az a NY Times

-
tomistarkapi
tag
Ki le nem szarja az alkalmazást ha van mobiloldal...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest