- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gakocsis
tag
Nem kötekedésből, de a biztonsági felmérések szerint az egyik legnagyobb biztonsági rés a telefonokba épített kamera. Egy komolyabb nyugati üzembe sem vihetsz be fényképezős telefont.
Az amerikai piacon teljesen más a BB telefon, ott az üzleti élet készüléke (jellemzően arra is találták ki) Tehát a munkáltató joggal várja el a speciális igényeknek való megfelelést.
És őszintén lássuk be, egy üzleti telóba mi szükség van fényképezőgépre... a titkárnőmet fényképezgessem?
Speciális piac, speciális ígények. Itthon is mások a felhasználói ígények. Nálunk ilyen dolgokban még a divat diktál...
Az, hogy régiónként mi mennyire más, egy jó példa, hogy tegnap néztem a BBC clic című műsorát, ahol a Koreai internetes tv sugárzásról volt szó. 100 megabit, és kötelező a 3D csatorna a kínálatban... :-)
-
Kattt01
tag
Szerintem nem egy rossz telefon. Megvan a maga célközönsége, mégpedig azok az üzletemberek, akik csak a BlackBerry e-mail szolgáltatását használnák rajta, és ehhez keresnek jó minőségű qwerty-s készüléket. A másik zsebükben úgyis ott lapul az iPhone 4, szal van akinek még a kamera is felesleges.
-
kcsa
veterán
én már csak azt nem értem hogy ha már edge képes minden mobil, van ami max edge gépes, akkor kedvenc piros szolgáltatóm miért ignorálja az edge bekapcsolásának igényét?
(de csúnyán fogalmazok) -
Bathory Peti
aktív tag
Vicces egy kicsit.Mi van a blackberry-vel?
-
skajwa
senior tag
Halmozni kell az "élvezeteket"! Ha már egyszer szar, akkor legyen nagyon szar!
-
_Orbi_
aktív tag
Ez még csak hagyján, de most készítünk belőle kamera (ismétlem kamera) nélküli verziót az Amerikai piacra.
-
plus44
veterán
válasz
korpicschess #4 üzenetére
Meg, csak akkor lehetne ez is 60-70k és akkor azt mondom, elmegy, de nem 120k-ért...
-
korpicschess
veterán
Ennek is megvan a maga célközönsége..
-
SZ4B
tag
biztos nagy sikere lesz a bányász üzletemberek körében, akiknek úgy is csak a Word Mole miatt kell majd a gép és nem kell rá 0,1G sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged