Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
90 nap a "de-facto szabvány" ilyen téren.
lsd. Google. "On 30 September 2014 Google detected a security flaw within Windows 8.1's system call "NtApphelpCacheControl", which allows a normal user to gain administrative access.[6] Microsoft was notified of the problem immediately but did not fix the problem within 90 days, which meant the bug was made publicly available on 29 December 2014."
vagy Cisco, stb."aminek a felfedése ráadásul nem fenyeget igazán kárral"
Tessék? Arról a hibáról beszélünk, amit kihasználva ingyen lehet "fizetni"?
-
0xmilan
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #110 üzenetére
"Persze tudom, a hivatalos "bugvadász" szervek valószínűleg megpróbálnak ez ellen lobbizni..."
A hivatalos "bugvadász" szervek olyan ügyfelekkel dolgoznak, akik biztonsági vagy akármilyen más okokból nem üzemeltetnek bug bounty programot. Nem kell őket félteni.
-
0xmilan
addikt
Haha, jogos.
Nemrég találtam egy jó nagy fotóstáskát a nyóckerben egy kocsi motorháztetőjén. Este 10-11 lévén abban a pár percben egy árva lélek nem volt a környező utcákban, szóval gondoltam, hogy a tulaj ottfelejtette. Kénytelen voltam ellopni, abban a hitben, hogy valószínűleg ez az egyetlen esélye a gazdájának, hogy visszakapja a cuccait. Otthagytam a számomat az ablaktörlő alatt a szélvédőn. A táskában volt egy gopro hero 3, 32 GB memkari, rengeteg aksi, különböző mountok, vízálló tok, stb. Másnap délben jött a hívás, hogy szívesen megszabadítanának az irdatlan nagy lelki tehertől, majd egy óra múlva találkoztunk a fickóval. Kaptam egy bort, mert jófej voltam és felajánlott egy ingyen repülést, mert hogy repülésoktató (is). Ez utóbbival még nem éltem, de arra gondoltam, hogy ha vége a storynak, akkor majd írok valamit a logoutra. Már ha említésre méltó egyáltalán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest