- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Haha, jogos.
Nemrég találtam egy jó nagy fotóstáskát a nyóckerben egy kocsi motorháztetőjén. Este 10-11 lévén abban a pár percben egy árva lélek nem volt a környező utcákban, szóval gondoltam, hogy a tulaj ottfelejtette. Kénytelen voltam ellopni, abban a hitben, hogy valószínűleg ez az egyetlen esélye a gazdájának, hogy visszakapja a cuccait. Otthagytam a számomat az ablaktörlő alatt a szélvédőn. A táskában volt egy gopro hero 3, 32 GB memkari, rengeteg aksi, különböző mountok, vízálló tok, stb. Másnap délben jött a hívás, hogy szívesen megszabadítanának az irdatlan nagy lelki tehertől, majd egy óra múlva találkoztunk a fickóval. Kaptam egy bort, mert jófej voltam és felajánlott egy ingyen repülést, mert hogy repülésoktató (is). Ez utóbbival még nem éltem, de arra gondoltam, hogy ha vége a storynak, akkor majd írok valamit a logoutra. Már ha említésre méltó egyáltalán...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest