- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Netfone
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
mark!
őstag
adományozni ugyan nem tudok, (nem azért mert nem akarok, hanem mert 15 éves vagyok és nincs saját keresetem
de ha lesz valami, szüleimmel beszélek. ) de ha lesznek fejlemények, segítek ahogy tudok.
szvsz a legnagyobb segítség lakóhely és munkalehetőség lenne, mert egy összegben a pénz nem tart sokáig, főleg hogy gyógyszerekre is kellahogy olvastam kicsit összeszorult a szívem, hogy mégis mennyire rossz lehet télen, fűtés nélkül, lényegében szabad ég alatt.
egyébként nagyon jó ötlet ez az egész megmozdulás.esetleg annak nagyobb értelme, ha a havi gyógyszerköltségeket fizetnénk, mert az is iszonyatosan nagy segítség, -gyógyszerköltségekkel azért lehet havonta félretenni.
esetleg ha téli hónapokra 1-1 ember biztosít lakást/albérletet olcsóbban, az is baromi nagy segítség.
mindenesetre remélem hogy egy nagyobb csoport összegyűlik, és sikerül segíteni valamivel!
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OTP Bank topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest