- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyalpc2
aktív tag
egyébként ilyenkor emelni kell az árat
pl 1000-ért hirdeted mond valami pimasz 500-600-as árat
-Tegyen hozzá még 600 és akkor magának 1200 -
angyalpc2
aktív tag
-Hát hogy szerződésben garantálja hogy nem romlik el.
Az én válaszom erre az lett volna hogy ez egy karbantartott kocsi, X éves, nincs garancia semmire.
Ha garanciát akar fáradjon be egy szalonba és vegyen vadi új kocsit. -
angyalpc2
aktív tag
Mi egy törött, sérült közel OT kocsit akartunk eladni (kb 40eFt-ért).. bagó kb vas árban ..nyilván többet ér. pláne hogy elég ritka is összességében nem volt rossz karban se, csak sérült, foglalkozni kellett volna
Gondoltam hogy nehéz lesz így eladni, de erre a szarra én se voltam felkészülve.
a csúcs az este 10 óra után felhív, számonkérő stílusban lebasz! hogy merem én 40e Ft-ért ezt a roncsot hirdetni.
nem is érdekelte a kocsi, csak baszogatni felhívottEnnél csak a pót vagy donorkocsinak keresett példányok lelombozó állapota volt rosszabb
Itthon a kocsi csak lelakni kell az embereknek.
olyan 5-6 év után brutálisan amortizálódnak a kocsik, a legkevesebb hogy semmit nem költenek az autóra... egyszerűen az emberek kultúrájából fosra lakja cigizik a kocsit.
ezt szeretik, a gannyéban hemperegniÉs ezért kell németből hollandból kocsit venni sajnos, mert a magyar kocsik nagy része kb kuka.
és nem az van hogy fékbetétet kell cserélni meg ott karcos lett...az egész belteret, az egész futóművet vagy az egész motorikus dolgokat át kell nézetni, újra kell polírozni és soxszor javítatni, hogy szintre hozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest